valla kızlar çok tembelsiniz bugün,siz cevap yazana kadar ben geçmişe şöööle bi bakıyorum...
nazo iyiki doğdun canıma.s.,kaç yaşına girdin bakem..(sakın bana yaşımı sormayın çok gizli,cevaplarsam sizi öldürmem gerekir.şakkıdı)
hera geçmiş olsun,sıcak bişiler iç baride çabucak iyileş canım..
kızlar şu altta bebeklerinizin aynı filan yazan yer varya onu nerden yapıyorsunuz aradımda bulamadım.adınıda bilemeyom
birgül benim kızımda 4 ayını geçti dün aşı için gittiğimizde boy ve kilosunuda bakıldı.benim kızın boyu 66 cm kilosu 6.200 bende çok zayıf diye hayıflandım ama bana gayet sağlıklı olduğunu söylediler canım.slm arkadaslar nasilsiniz benim yine bi sorum var size bebeklerinizi yavastan oturtmaya basladinizmi?tam kendi basina degil kendi kucaklarinizda felan ben oturtuyorum yavas yavas yinede bi sorum dedim
bide benim kizim bazen kendini geriye atiyor sevindigi zaman felan dünde dügündeydik kainin birisi belinde bi sorunmu var deyince aklim karisti sizce ne olabilir??bide kizimin kilosu sizce azmi hergün düsünmekten kendime stress yapmaktan biktim kizim simdi 6700 kilo 68 cm sizce nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?