2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol filizcim. gözünüz aydın atlamışsınız darısı başımıza. biz göremeyiz herhalde sünnet düğününü metinin ama bizede resim yollarsınız artıkın

Son düzenleme:

saol cnm şimdi daha iyiyim midem falan düzeldi biraz

slm kizlar montesori canim gecmis olsun allah damatliginnida göstersin dairisda benim ogluma diyim,ama esim dimdi kiyamam diyor bikac sene sonraya erteletik biz.
nazo iyiki dogdun nice mutlu yillara.
hera gecmis olsun sanada.
kanicicegi geziyo sanirim hic göresemez olduk napiyon kiz diyim.
talya sanda meraba skerim nasilsin.
kizlar benc ok yorgun hissediyorum kendimi biraz uzanim hadi herkese iyi hafta sonlari diyimmm

kızlar şu altta bebeklerinizin aynı filan yazan yer varya onu nerden yapıyorsunuz aradımda bulamadım.adınıda bilemeyom

kızlar şu altta bebeklerinizin aynı filan yazan yer varya onu nerden yapıyorsunuz aradımda bulamadım.adınıda bilemeyom

selamm kızlarrrr

canım bende bilmiyorum bana esrayla barcli yaptı,ben yapıştırdım panele bilen birinden rica edelim yapsın sanada sende yapıştır..kızlarrrrrrrr

monte çok çok geçmiş olsun canımm.

aşıkcım sanada ii yolculuklar ve hayırlı sünnetler.

darısı damadımın bamyasına:roflol::roflol:

sünnetsiz damat istemiyorussss:enbuyukkk:

dünür sanada geçmiş olsun damadıma bulaştırma kısss

ayça gözünaydın canım Allah bidaha yaşatmasın.

nazocum ii ki doğdun mutlu yıllara.s.
filizcim hayırlı olsun sünnetinz metinimiz erkek oldu demek:dance:

şu şaç dökülme olayı bizded war,yutuomu dıe sormuşsunuz ben yakaladım kakasında bikaç defa,kıvrık kıvrık çıktı ,nasıl yutmasınki el sürekli ağızda,saçlarda heryerde tabi,bi an önce dökülsede bari kurtulsak

selam arkadaşlar,
geçmişi okuyayım dedim önce, ne kadar da birikmiş ben yokken..
hasta herkese geçmiş olsun. anneanneler, anneler, kuzular.. aycatekin, cok sevindim testin yanlış çıkmasına, işin gücün olmayacak uğraştıracaksın bu adamları. resmen oynuyorlarklava: montesori, hayırlı olsun, mürüvveti göstersin Allah. aşık, şimdiden hayırlı olsun sizinki de.. Barcli, tırnağın çekildi sanırım geçmiş olsun. ben de yaşadım aynı sıkıntıyı 2 yıl kadar önce daha yeni tamamlanıyor tırnağım. mümkün olduğunca yukarda tutmaya çalış ayağını. dr bana öyle demişti, iyileşme sürecini arttırıyormuş.yatarken bile yüksekçe bir yastığın üstüne koymştum ben.
nazo, nice yıllar. 18 bittimi, yeni mi girdin?delikafadulden
linay, bebiş listesi çok güzel olmuş, eline sağlık.
irem, bilgilerini yazarsan sana ben hazrlayabilirim canım.
lajoconte, maske takmıştım ben, anne sütü de koruyor deniyor. inşallah bebişe geçmez.
hera, nohcoy geçmiş olsun. ıhlamur, rezene iyi gelir belki, hem süt de yapar.
kızlar, yulaflı biisküvi benim sütümü arttırıyor. günde 4-5 tane yiyorum, deneyin derim.
dün aşıya gittik, geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. yavrum öyle çok ağladı ki, eşim tuttu içerde ben dışarda bekledim. utanmasam ben de ağlayacaktım. ne kadar zayıfım ben ya, nasıl büyütecem ben bu çocuğu?
çok bunaldığım oluyor kızlar, yetişemiyorum.benneyaptımki berat dünden beri elimi yakalayıp kemiriyor. diş alameti mi bu acaba? çok da mızmız.
herkese bol sütlü, uslu bebişli akşamlar..

Monte hadi hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallah

Nazocum nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar

Benim kızda sürekli salya içinde, elini yiyecek nerdeyse, çok huzursuz, üst damağını kaşıyınca acayip seviniyo, herhalde benimki de diş çıkaracak ama daha çok erken yahu

bende bugün tahin helvası yemeye başladım,inşallah kilo olarak değil süt olarak geri döner.ayrıca ısırgan çayı içiyorum günde 1 fincan,ısırganın faydasını görüyorum.

slm arkadaslar nasilsiniz benim yine bi sorum var size bebeklerinizi yavastan oturtmaya basladinizmi?tam kendi basina degil kendi kucaklarinizda felan ben oturtuyorum yavas yavas yinede bi sorum dedim
bide benim kizim bazen kendini geriye atiyor sevindigi zaman felan dünde dügündeydik kainin birisi belinde bi sorunmu var deyince aklim karisti sizce ne olabilir??bide kizimin kilosu sizce azmi hergün düsünmekten kendime stress yapmaktan biktim kizim simdi 6700 kilo 68 cm sizce nasil?

irem cetveli sen seçmek ister misin, senin yerine ben seçeyim mi? bir de ne yazalım? prensesimiz, canımız falan gibi?şimdi çıkmalıyım ben, cevabına göre hazırlar mesaj atarım.

Son düzenleme:
birgül benim kızımda 4 ayını geçti dün aşı için gittiğimizde boy ve kilosunuda bakıldı.benim kızın boyu 66 cm kilosu 6.200 bende çok zayıf diye hayıflandım ama bana gayet sağlıklı olduğunu söylediler canım.

YAŞINA GÖRE ERKEK

*20 yaşında erkek FıAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

YAŞINA GÖRE KADIN

*15-25 arasında kadın AFRıKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERıKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HıNDıSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70’inden sonra kadın TÜRKıYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…