2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben uyuttum kızı ,benim kız en geç 10 da uyur eğer 10 dk geciktir kıyameti koparıyor zilli.aman maşallah diyeyim ne zaman bu kızın bişiini övsem aksini yapmaya başlıyor...

talya iyi senin kızın.eymenin ne zaman uyuyacağı hiç belli olmuyor.yatak odasına ne zaman geçersem o zaman uyuyor.yatak odasında uyutup tekrar geçsem diğer odaya yarım saat sonra kalkıyor.ama ben yanında olduktan sonra uyuyor.anlamadım uykusunda nasıl fark ediyor yokluğumu.

balım bebekler annelerini kokularından tanırlar,uyusa bile kokundan yanında olmadığını anlayabilir.

bence bu bebeklerin hepsinin kalp gözleri açık kızlar,benimkide gündüz uyumuyo ne zaman bi işe başlasam oda uyanıp viyaklamaya başlıyo....

talya ne güzel erken uyuyormuş,bizimki o saatte yatsa 4te kalkar sonra uyut uyutabilirsen

bişey demeye de gelmiyo valla içimden geçirsem bile huy değiştiriyor resmen

şişşşşşşşt filiz metin nasıl? var mı huysuzluğu falan.

slm millet ....iyiki kimseye söylemedik yani bir dünya misafir geldi şaftım kaydı -tatlicadiarzu-yaaa daha eşimin ailesi bilmiyo.....
ne uzun bir gündü...metin sürekli uyudu doktor bez baglamayın dedi masallah her yere işedi elimde kova bez silmekten ve üst degiştirmekten canım cıktı....
esra nbr....bende ösledim meral i nerdeki
hera sadece işerken aglıyo canı yanıyo galiba geri kalan keyfi yerinde

benim kız 3 satte bi kalkıyo ismiye emzirip tekrar yatırıyorum ve hiç laf atmıyorum,kendi kendine agucuk magucuk yapıp en geç yarım saat içinde uyuyo...

allah kolaylık versin canım bi taraftan misafir bi taraftan oğlan,canına yetmiştir tahmin ediyorum,sen en iyisi dış kapıya bi kağıt as 3 gün evde yokus diye...

oh ne güzel batuhan sabah 6 da kalkıyo ya. böle gitcek herhalde -tatlicadiarzu-

talya betülün gece uykusuna geçmesi bile bazen 2yi buluyor,ama sonra 4-5 saat uyanmıyor,zaten 7.30da diğerleri için kalkıyorum o zamanda temelli uyanıyor ama balımın dediği gibi yanıma alıp yatarsam benimle 10 a kadar uyuyor.

aman dlimi ısırayım kızlar,gündüz uyumuyor bari gece uyusun....benim kızda 7 de kalkıyor hera çokta dakik, nerdeyse saatlerimizi ona göre ayarlıycaz...alkisalkisalkis

kiz bizim ev cok sicak oluyor yazin durulmuyor inan.ben de kendimi disari atiyorum.sen nasilsin isvicrede hava yagmurlumu yoksa sen de gez kiz :smiley-cool:al devrim ahmeti de yanina ohhhhh bebekler disariyi severler basta benimki

montesori allah kolaylık versin hem misafir hem çocuk çok zor,habersizmi geliyorlar 1-2 gün kabul edemiyeceğinizi söyleseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…