hanımlar bize sağlık ocağından ferro sanol damla verdiler hergün kullanıyorum
bi süredir bizim kızın kakası yemyeşil sizlerdede oldumu aynısı
yoksa bizimki başka bi sorunmu
ben sürekli kullanmadığım için henüz ,bizimkinin kakasında bi değişim olmadı canım...
demir bebek için çok önemli hayır bırakma tabiki,ben bugün dr.daydım bugünden itibaren düzenli kullanmaya başlıycam bende,hatta dr.um gerekli görürsek 4.aydan sonra bile başlatabiliyoruz dedi..ben sabah 6 damla akşam 6 damla vericem,1 ay sonra tekrar düzenliycek...demir ilçlarının yan etkileri olduğunu duymuştum
eğer yan etki yaptığı için kaka yeşil oluyosa bıraksam mı acaba diyorum
sağol canım,büyüyorlar biz farkında olmadan bi bakıcaz okula başlamışlar,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım biraz daha sabret,sonrasında kim tutar kızınla seni,bende hoppalamı alsam diye düşündüm bi ara sonra vazgeçtim evde adım atacak yer kalmadı valla buda eksik oluversin dedim...filizcimmm bende özledim valla sizi...neler yapmışsın öle aferin sana...kaynanan seni övmesinde kimi övsün ayolll...ayaklarım iii cnm saol dikişler alındı işte öle duruyolar geçmesini beklyrm rahat rahat yıkanmayı özledim yaa off..
ismiye hoşbulduk cnm...geçti geçti çok şükür iiim artık sen ii misin???
gamzecim tırnak batığım vardı benim ameliyat oldum ondan pek giremedim geçmiş olsuna gelen giden derken vakit bulamadım...
askhom demir ilacı yapıyo öle kakasını dr korkma dedi bana yeşil olucak kakası dedi endişelenme sende genelde hep öle kakası
talyacım bende durumlar böle işte maşşallah naz hanıma...nazar değmesin..günlerim hep aynı geçti hep evdeim sadece pazar günleri dışarı çıkabiliyrm patladım anlayacağın terlikle çıkarımda iice geçmesini beklyrm açık olduğu için mikrop kapar falan die çıkmyrm...çok sıkıldım ama az kaldı...bizde naza salıncak kurduk normal yatak gibi tahtadan süper oldu hep onda uyuyo gndüz ayaklar böle olunca malum sallayamıyrm die kurduk ama çok rahat ettimmm
sağol emelcim,sen nasılsın onat beyimiz nasıl bakalım...kızlar merhaba a hiç yazamıyorum okumayı ancak bitirebiliyorum
monte hadi gözünaydın atlattın rahatladın darısı başağın başına zemuszemus
talyacım aslıcım gözünüzaydın bebişleriniz büyümüş
ankaralılar iyi buluşmalar size
talya işim vardı bugun anca bu kadar hazırladım:)))))
yaaa kızlar siz margarin kullanıyo musunuz ben içinde margarin olan hiçbirseyi yapmam evde de margarin yok zaten bir tane kurabiye tarifim var margarinsiz sürekli onu yapmaktan ööööööö geldi var mı margarinsiz tarifi olan....
heee ismiye alkıs walla 10 puan 10 puan 10 puan
meral özledik seni
benim gazam mübarek olsun da sıra basak ba
filiz al sana margarinsiz bi tarif,yıllar önce arkadaşım yemiştim ve çok beğenmiştim bende 1-2 kere yaptım ilk zamanlar ama sonra tozlu raflara kaldırmışım,şimdi bende tekrar yapıcam...talya işim vardı bugun anca bu kadar hazırladım:)))))
yaaa kızlar siz margarin kullanıyo musunuz ben içinde margarin olan hiçbirseyi yapmam evde de margarin yok zaten bir tane kurabiye tarifim var margarinsiz sürekli onu yapmaktan ööööööö geldi var mı margarinsiz tarifi olan....
heee ismiye alkıs walla 10 puan 10 puan 10 puan
meral özledik seni
inşallah çıkartırlar bizde c.tesi gitcez bizden de istedi doktor ani çektiriseniz iyi olur diyorlar sizde filmde mi belli oldu
nohcoy işallah canım:)
nohcoy inşallah çıkarırlarda bebeğin rahatlar,
tuğba işallah çıkarırlar canım dualarımız sennle
tuğba inş cnm dualarımız seninle
nochoy inşallah güzel haberlerle dönersin..
nohcoy nerde hala gelmedi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?