bakalım gamze neler gelcek duygu ne nazarlıgı bacııııııııımmmm neyse son yarım saat ben kactııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ölmezsem 5 de burdayım:))))))
benmrb özlem:)
regl olmayan var mı?
farkettim aylin orda olmadıını:)
kızlar p.tesi gelme htimalim olur benim??
nohcoy işallah canım:)
monte bi de nazarlık tak canım:))
yani pzt olursa gelirim mi diyosun , eğer öyleyse tekrar konuşup pzt almaya çalışalım, salıyı günü olsun diye öylesine dedik
canım bu p,tesi mi 15 i mi? ben de kesin konuşayım ona görwe haber veririm:)
aslıcıma maşallah:)
ay çok isterim..haberleşelim yine..o güne kadar toparlanırsa gelirim mutlaka..şimdilik çok mızmız hala kendine gelemedi..salıya kadar inşallah eski haline döner..E emzirme yerleri vardır emzirirsin orda..uykusu falan sorun değilse getir işte ne güzel
nochoy inşallah güzel haberlerle dönersin..kızlar bugün kızımı doktora götürücez.. Dua edin nolur, fleşkayı çıkarmış olarak gelelim. Şimdi uyutayım kuzumu üç gibi gideceğiz.. uykusunu alsın...
selam ben geldim gitti misafirler :teytey:ayyy allahtan hersey güzel gecti
kurabiye
meksika salatası etimek tatlısı
kek
börek
ekler vardı daha ne olsun altım getirmiş gelenler sagolunlar bu krizde sünnette iyi oldu he metiş cok zengin valla 2. el araba alcak kadar parası ve altını var gülce nin kızı yasadı:roflol:dogumdu sünnetti derken
nohcoy nerde hala gelmedi dimi
burcu az önce de aklımdan sen gectin teli filan olsa dedim arardım nasıl oldu ayakların canım özlettin de kendini elvin nasıl
ayyyy kaynanam milletin yanında beni bir pofpofladı bir sevgi gösterileri filan:1shok:hööööönk dedi noluyos 3 saatliğine de olsa sevdim rol yapan kaynanamı:roflol:
1 paket margarin,1 çay bardağı sıvıyağ,2çay bardağı pudra şekeri,1 paket k.tozu,alabilidiğine un.malzemeyi karıştır kulak memesi yumuşaklığında bi hamur olacak.kiraz büyüklüğünde toplar yap tepsiye diz.kurabiyeler hafif pembeleşince fırından çıkar.sıcakken 2 çorba kaşığı pudra şekeri ve 1 çorba kaşığı tarçın karışımına bulayarak servis tabağına al.ağızda dağılan harika mini kurabiyelerin olacak.ben kahvenin yanında bu kurabiyeleri arkadaşlarıma ikram ediyorum şimdiye dek sevmeyen olmadı yaparsan sonucunu yaz merak ederim.
Bu muhteşem tarifin kime ait olduğunu not almadan kaydetmişim. denedim, şahane oldu. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Cümleler kime tanıdık geliyorsa ses versin de teşekkür edeyim.bundan sonra yazarıyla kaydedicem eserleri..
günaydııııııııııın tükanı acmak bana mı kısmet bugun kahvaltı filan hazırlayamam ben kusura bakmayın he cornflakes var yemek isteyen varsa koyuyum kaseyecokacimcoook
sivaslı eşim sivastan geliyo
görümcemde suratsız keremi kıskanan bi manyak işte
kızz bunları kocam okusa boşarmış beni puhaaa
2 kontür gönderdiğin mesaj için,sana gelecek mesajlar ise ücretsiz gamzecim...canım mesaj geldi bilgilendirme mesajları bir de mail geldi adres tel isityor bende verdim gönderdim ama bu tele gelen mesajlar kafamı karıştırdı acaba ücretimize yansıyormu yada herhangi bir ücret için para taleinde bulunurlarmı ki eşim laf edip durdu bilirsin erkekleri tırstım bende ama yinede gönderdim. birde çalıştığım için iş telimi adresimi verdim sorun olmaz dimi
kızlar uzun bi aradan sonra merhabaaa hepinizi çok özledim umarım herkes iiidirrr bebişler iiidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?