2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşama arkadaşımla eşide gelcek
arkadaşım aradı az önce üni.den
bende gelin anacım dedim
kaynanam gerilsin biraz onun için düzen değiştirmediğimi görsün hahaytttttttt
şakkıdı

bende annemdeyim şimdi gidemde mutfakta annemle biraz dedikodu yapam bareee...
görüşürüz kızlar..tuğba inş cnm dualarımız seninle
inanna pazartesi gelirim demişsin ama salı olmaz mı

Son düzenleme:
Kizlar saglik ocagindan geldik 5 ayi bitti.
6800 gr olmusuz, 65 cm. Mamaya az da olsa baslyinca farkediyor.

Bugunde kaynana gunu olmus galiba gelen gelene. Bizimki Allah tan uzakta her
istdiginde gelemez. Yarinda benim misafirlerim var. Esimin uni.den arkadasi gelicek. Daha
bisey yapmadim yarin zaman yetmez bizim kiz cok vakit harcatiyor. Bugun yapmam
lazim, useniyorum da.

canım sonuçta ben şehirdışından geleceğim,kesin gelio olsam bile aksilik olabilir,ama akşam eşimle konuşayım net olarak cevabı yazarım.ama gönlüm istio,dün de ben seni götürürüm dedi ama bakalım??

E emzirme yerleri vardır emzirirsin orda..uykusu falan sorun değilse getir işte ne güzel
ay çok isterim..haberleşelim yine..o güne kadar toparlanırsa gelirim mutlaka..şimdilik çok mızmız hala kendine gelemedi..salıya kadar inşallah eski haline döner..
kızlar bugün kızımı doktora götürücez.. Dua edin nolur, fleşkayı çıkarmış olarak gelelim. Şimdi uyutayım kuzumu üç gibi gideceğiz.. uykusunu alsın...
nochoy inşallah güzel haberlerle dönersin..
hayırlı cumalar birgül..

Tamam o zaman kızlar..ınanna eşiyle konuşsun..Akşam bize haber versin..Şeydacım sana zahmet olacak organizasyon işi...
Asık, konuşalım yine..Ben ayın 15 inde okula başlıyorum kızlar..seminerlere gidicem..

selamlar nasılsınız kıslar bakalım aslımı beklerken maşallah canım aslı defneye

kızlar uzun bi aradan sonra merhabaaa hepinizi çok özledim umarım herkes iiidirrr bebişler iiidir...

selam ben geldim gitti misafirler :teytey:ayyy allahtan hersey güzel gecti
kurabiye
meksika salatası etimek tatlısı
kek
börek
ekler vardı daha ne olsun altım getirmiş gelenler sagolunlar bu krizde sünnette iyi oldu he metiş cok zengin valla 2. el araba alcak kadar parası ve altını var gülce nin kızı yasadı:roflol:dogumdu sünnetti derken
nohcoy nerde hala gelmedi dimi
burcu az önce de aklımdan sen gectin teli filan olsa dedim arardım nasıl oldu ayakların canım özlettin de kendini elvin nasıl
ayyyy kaynanam milletin yanında beni bir pofpofladı bir sevgi gösterileri filan:1shok:hööööönk dedi noluyos 3 saatliğine de olsa sevdim rol yapan kaynanamı:roflol:

hoşgeldin barcli ayağın nasıl oldu geçmiştir umarım,monte o da iyi ya milletin yanında kusurunu bulmaya çalışsa ne olacak,bu gün kaynanana alkış alkisalkisalkis

Ellerine sağlık canım :))) çok şekersin k.nana sevilirmi yavv

barcli hoşgeldinnn nerelerdeydin

size güzel bir site ben beğendim herşeyden bahsetmiş çok uzun anlatmıyor ama ana konularla herşeyde bilgi veriyor bilgilerinize:teytey:

hanımlar bize sağlık ocağından ferro sanol damla verdiler hergün kullanıyorum
bi süredir bizim kızın kakası yemyeşil sizlerdede oldumu aynısı
yoksa bizimki başka bi sorunmu

Kızlar merhaba, nasılsınız.Uzuuuuuuuuuun bir aradan sonra bir bakayım dedim size.
Filizcim oh kurtulmuşsun , gelmiş gitmiş misafirlerin.hihoyyyt

Şimdilik tekrar hoşçakalın,
Biz iyiyiz merak etmeyin büyümeye devam ediyoruz.
Hepinizi öpüyorum, bebişleride benim için öpün.

merhaba kızlar bende şimdi geldim,sabahtan dr kontrolümüz vardı,gelişimi gayet iyiymiş 6300 olmuş kilosu ben 1,5 ayda 1,5 kilo almış az değilmi dedim oda 4.aydan sonra hareketlendikleri için kilo alımlarının azalması normal dedi.oradan görümcemlere kahvaltıya gittik allah o kıza sabır versin ev tımarhane gibi ikizler çok yaramaz sürekli kız peşlerinde sarp elleme oğlum,yamaç gitme oğlum derken kafayı yemezse iyidir,onu görünce halime şükrettim...

tarif bana ait canım,beğendiğine sevindim,ben pek kurabiye sevmem ama buna bayılırım ,hele yanında 1 fincan kahve harika olur...zemuszemus

günaydııııııııııın tükanı acmak bana mı kısmet bugun kahvaltı filan hazırlayamam ben kusura bakmayın he cornflakes var yemek isteyen varsa koyuyum kaseyecokacimcoook

tembel gelin ne olcek,insan bi çay koyar ocağa:mymeka:

sivaslı eşim sivastan geliyo
görümcemde suratsız keremi kıskanan bi manyak işte
kızz bunları kocam okusa boşarmış beni puhaaa

:roflol::roflol:kız valla boşar:roflol::roflol:

2 kontür gönderdiğin mesaj için,sana gelecek mesajlar ise ücretsiz gamzecim...

kızlar uzun bi aradan sonra merhabaaa hepinizi çok özledim umarım herkes iiidirrr bebişler iiidir...

bizde özledik seni canım,hemen kaybolmada 2 laflıyalım neler yaptın,olmadığın günlerin hesabını ver bakalım..:mymekapuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…