2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nohcoy gecmıs olsun, hadi gozun aydın :)

Ismıye ya senın kızın sacları orulecek nerdeyse, maasallah . Bızım kız hala keltoş :))

nohcoy cok sevindim yaaa harika bir haber bukaydirigubbakcemile2
talya aldım tarifi ne zaman yaparım bilemem ama :ecrin_bebek:
basak böyle gereksiz konularda istikrarlıyımdırdelikafadulden

nochoy gözün aydın canım..çoookkk sevindim.geçmiş olsun..
monte sanada aferim.bu menüye kaynana bile dayanamaz canım.. alkisalkisalkis

slm kizlar.moralim bozuk ben kizimi ayagimda sallayarak uyutuyordum ama kendi kendine uyumaya alissin diye yatagina koydum tam 20 dk agladi ama simdi uyudu...dayanamadim alayim dedim ama yapmadim.alissin diye ...ama aglamasi icimi dagladi(
sizce yanlis mi yapiyorum??

asık nbr nasıl nesim he valla menü güzeldi ara sıra hamaratlıgım tutarcokacimcoook
senağlamaismiyeeeeeeeeeeee bana yogurt demeeeeeeeeeeee:jeyyar:

aglatma aslı yaaaa salla gitsin baksana hayatta sallamam diyodum yatagında müziğiyle uyuyodu sonra sıkıldı artık sallıyorum napiim

ama monte bizim bir tanidigin kizi var 4 yasinda annesi sallamaya alistirmis halen salliyor ben de korktum alisir diye.

kançiçeğim merhaba..canım 6 aydan önce öyle alışsın diye ağlatmak yanlış..güven duyguları zedelenir.biraz daha sabret hayatım..en az 6 aylık olsunlar..bırak birazda sallansınlar ne kadar bebek olacaklar..valla ben de önceleri öyle düşünürdüm.şimdi alışırsa alışsın diyorum.büyüyünce biz istesekte gelmeyecekler kucağa..
monte iyiyiz canım..nesim hala huysuz.sanırım büyüdükce daha çok yoruyorlar..eski günlerine dönmesini beklemiyorum artık..diş geliyor galiba dili gibi ısırıyor her şeyi..
bu gün ilk defa muhallebi yaptım çok sevdi şapur şupur yedi..gram sütümüz yok meyveyle muhallebiyle idare ettik...süt tamamen stresle alakalı bunu bir kez daha anladım..teyzem ameliyat oldu bu gün.planlanandan uzun sürdü çok üzüldüm.çok şükür çıktı şimdi iyiymiş..

ben kaçtım hanımlar bu gün çok yorgunum..oğlum uyutayım hemen yatacağım..inşallah annesine bir iyilik yapıp uyur hemen..
hepinize iyi akşamlar..

nohcoy gerçekten çooook sevindim,hadin geçmiş olsunhihoyyyt
kançiçeğim bence de ağlatma her ne kadar drlar bu konuda 2ye ayrılmışta olsalar..seni anlamaya başlayınca daha rahat olur 4 yaşına kadar sallamak anneye bağlı bence..
ismiye maşallah kızına:)
aşık geçmiş olsun teyzene..eline sağlık,afiyet olsun oğluna:)
marsg nası oldu ezgi?yaptı mı kakasını?

nohocy geçmiş olsun cnm çok sevindim inan okuyunca çok mutlu oldum

ismiye maşşaallah kızına çok tatlı yaa gözlere bak boncuk....saçlar yakıyo valla....bizde hala kelizzz

gözünaydın canım ,çok sevindim ama aybüke bu eziyete başarı ile katlandığı için kocaman bialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
ay kıyamam ben ona,ağlatma diycem ama bazen mecbur kalıyoruz canım,bende ev düzenimi sağlayabilmek için bazen onu kendi halne bırakıyorum ne yapayım,keşke her dakika ve saniyem onunla geçse ama mümkün değil tabi...opuyorumnanaktan

bakın teyzeleri kızım yoğurdunu güzel yiyomu.
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/5/4060.jpg
maşallah çok tatlı annesi...opuyorumnanaktan

Yine uzun bir ara verdikten sonra bir bakınayım dedim ama geçmişi okumam mümkün değil umarım herkes iyidir,
nohcoy gözün aydın canım çok sevindim aletten kurtulduğunuza,
kançiçeğim öyle böyle alışacak sallamak gerçekten zor sıkma canını,
ısmiye maşallah kızına fıstık gibi çok tatlı

Bende işten güçten fırsat bulamıyorum girmeye valla işten geliyorum bir yandan çocukla uğraş, bir yandan yemek yap, ye topla derken saat 11-12 oluyo direk yatıyorum, beş dakika oturduğum yok ama yine de ortada birşey yok, kızımda ev ortamına ve sıcağa okadar alıştı ki, hafta sonları bir gün dışarı çıkarıyoruz öksürük tıksırık nezle deli olucam. bu yaz sıcağında bile kayınvalidem battaniyelere sarıp gezdiriyo evde anlatamıyorum bi türlü of of, geçen gün ilk defa ateşlendi Allahtan çok yükselmedi şurup hemen düşürdü.
Bu arada bu ayki aşılarını yaptırdık ateşi falan çıkmadı ama akşama doğru bacakları çok ağrımış oynatamamış bir süre, ağlamış, şurup vermişlerde biraz düzelmiş ertesi gün ancak geçti huzursuzluğu sizde de oldumu böyle.
Bende nezle oldum üzerinize afiyet inşallah çocuğa geçirmem.

Birde ablam tüp bebek yaptırmaya karar verdi kızlar, biraz geç alınmış bir karar oldu, şuanda 45 yaşında kendisi ama Allahtan ümit kesilmez, yoğun ısrarlarım sonucu gaza geldi, inşallah olurda o da yaşar bu güzel duyguyu, dua edin olurmu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

linay teşekkür ederiz daha dönmedi gri renkliymiş gibi görünüyor ama herkez ela olur diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…