2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci nbr montiş ben miyim kıs:roflol:neyse sevdim adımı ne yazmyslar yaaa milupayla ilgilikötükedihüso
duygu nbr
ben cıkıyorum şimdi kocamla kız kulesine nazır kahve icmeye gitcez

burdayim inannacim.
dogum yapanlar topiginde sezeryanla ilgili basliga bakiyordum orda bir uye bana takti baskasina birsey desem uzerine alip cvp yaziyor.sinir oldum.

Son düzenleme:
slm herkese.umarım herkes iyidir.aranızda mastit olan varmı?10 gündür sancıdan ağrıdan kıvranıyordum,acile gittim 2 defa ağrı kesici iğne yaptılar.en sonunda göğsümdeki kızarıklık ve şişliği farkettim.tahmin ettim mastit olduğumu.dr 15 tane iğne verdi.sabah akşam yapıyorum.çok ağrılı bir rahatsızlıkmış valla bütün eklemlerim,başım kıvrandım resmen.ama çok şükür 2 gündür iyim.

ay çok çok geçmiş olsun,bana da olmuştu drlar da anlamamıştı!!tek çaresi çok zor ama emzirmek canım hatta devamlı ağzında kalsın emzik gibi,başka türlü çok çekersin..tekrar geçmiş olsun..

teşekkür edrim.bilmiyorum nasıl olduğunu.kızarıklık olmasaydı ağrılarımın nedenini bulamıycaktık walla.dra gitmeye karar verdiğim akşam kızarıklık farkettim.ertesi gün iyice artmıştı kızarıklık.Allah kimseye göstermesin çok zor.bütün eklemler sızlıyor.süt kanalları iyi boşalmadığından oluyor.benim kızımda sağolsun kavgayla emziriyorum oda 2 dakka.bi geceleri uyku sersemi iyi emiyor.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.makinemi alsam süt sağmak için.emmiyor çünkü.emmedikçede iyileşmiycek.

süt dışarı çıkamıo,tıkanıo içerde,oluo hemen herkese ..

valla makinayla ben de çekmiştim biraz ama resmen göğis ucumu yara yapmıştı,şişirmişti..zaten ben kullanamadım pompayı ama emmiosa da başka çare aklıma gelmio..

bu arada babalar gününe cevap yazmadığım geldi aklıma??ben de fotoğraflı şeylere bakmıştım ertesi gün veriolar ama çaktırmadan sordum(1 ay falan önce)İben sevmiorum öle şeyleri dediama ben ufak biş ondan yaptırcam ama asıl hediyeyi bulamıorum,bileklik baktım ama çok öle şeyler takmıo benim herüff,kıyafet de çöp oluo kalmıo..??off offf..

ama benimki baya ilerlemiş.hep hastaydım ama göğüslerimde bi belirti yoktu.geç oldu kızarıklık.crp normal değer 0-5 ama benim 38,5 çıktı.crp enfeksiyon oldğunda yükseliyor.

canım göğüslerinde belirti olmadan nası olmuş,benimkiler bıçaklanıodu resmen!!neys çok geçmiş olsun..
calemitycim kayınvaliden nasıl?
ekinsu merhaba:)

canım göğüslerinde belirti olmadan nası olmuş,benimkiler bıçaklanıodu resmen!!neys çok geçmiş olsun..
calemitycim kayınvaliden nasıl?
ekinsu merhaba:)

sağol canım.walla bilmiyorum.hep eklemlerimin ağrısından sabahlara kadar uyuyamadım.ayaklarımın üzerine zor basıyodum.ama göğüslerimde bişey yoktu. mafoldumben

sağol canım.walla bilmiyorum.hep eklemlerimin ağrısından sabahlara kadar uyuyamadım.ayaklarımın üzerine zor basıyodum.ama göğüslerimde bişey yoktu. mafoldumben

orası öle ben de gece acile gitmiştim ölüorum die..sıcak havlu da koyuosundur heralde ii gelio..
neys ben kaçıorum,ii akşamlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…