2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz de nasipse haftaya düşünüyoruz..bizim tatil amaçlı değil, iş-güç..biz merkezde oluruz, lara taraflarında..işimiz uzar da o kadar kalırsak belki görüşebiliriz.
kalırsanız görüşürüz.bizim yazlıkta larada..bekleriz..

inşallah açılır iştahı..kolay gelsin..

geçmiş olsun canım..bir pompa edinmekte fayda var..mesela sünnet olduğunda iki üç gün çok az emdi pompalalmak zorunda kaldım..fazla süt olmasada bazen iştahsızlıkları tutuyor..

ay günüydını unutmuşum.((( güzel bir gün olsun hepimiz için...
uykusuzluktan şaftım kaymış durumda.oğlumun huysuzluğu bitmiyor yaaaaa....gece en uzun uyku aralığı bir saat..ondada ben tam dalıyorum uyanıyor..ne oldu bu çocuğa.dr mı götürsek.sünnet altüs etti bizi...onbeş gün oldu hala gelemedi kendine..diş mi geliyor acaba..ağlamıyorda uyanıyor bir iki çekiyor.emiyorda denemez geri uyuyor..

günaydın arkadaşlar.herkese çok teşekkür ederim,Allah hiçbirinize yaşatmasın çok zor.şimdide kızım ara ara ateşleniyor,şurupla düşüyor.biraz burun akıntısıda var ondandır diye düşünüyorum.bezini açtığımda idrar rengi biraz koyu oluyor onuda verdiğim vitaminlere bağlıyorum.inşallah idrar yolu enfeksiyonu filan olmamıştır.

çok geçmiş olsun irem rabbim şifa versin
uff benimde moralim çok bozuk
kızım bu ayda sadece 400 gr almış
5 aylık olduk ama daha 6700 gr:çok üzgünüm:mafoldumben

hanımlar günaydınnnn..herkese iyi pazarlar..
fazla yazamicimm kocam kahvaltı hazırladı balkonda kahvaltı keyfi yapıyoruz :jeyyar:
görüşürüzz :))

GÜNAYDINNNN....
linay yine atmış havasını kaçmış:)))
aşık bazen gerçkten böyle tuhaflaşıyorlar biz bi anlam veremesekte nların kendilerine göre nednleri mutlaka vardır anlayışlı olmak gerek eminim çok sürmez düzelir
chef sıkma canını kilo için ek gıdalar eminim kısa zamnda farkettirir,özellikle bebe bisküvisi
şimdilik benden bu kadar görüşük

linay canım sen ne iş yapıyosun ?
emekli niye yazıyo bildiğim kadarıyla çalışıyosun da öyle değilmi canım

günaydın herkese
aylin bu seferde kocişi ile nispet yaptı
iremcim geçmiş olsun
aşık sağol umarım toparlanırız
f.ebrar üzülme beterin beteri var benimki 100 gr almış 1 ayda 5600 gr olmuş 5. ayımıza 1 hafta kaldı
ocak anneleri benim kızımın iştahsızlığını ve kilosunu okumaktan bıkacak ne yapayım kızlar benim de derdim bu

linay, helal olsun kız..
chef, kimse sıkılmaz seni dinlemekten, dualarımız bütün bebişlerin sağlıklı olması için.
delikafaduldendelikafadulden HEHEYYYY...Canım hala Salı görünüyor dağevi ne göre 11 e çekilebilir..

salı mı buluşuyoruz? kararlaştırdık mı? bebeli mi, bebesiz mi? pzt sanıyordum, hem pzt olsa belki inanna da gelebilir..

herkese iyi pazarlar..

herkese ii pazarlar...
iremcim çok geçmiş olsun allah şifa versinnn inş hemencik geçer

pazartesi keremi hastaneye götürcez kalça filmini çektiremedik dünde.
saati belli değil babamıs arıyacak sabah gitcez yani
inanna da gelebilecekse pzrt olsun ama ben bu durumda geç gelebilirim

calamity geçmiş olsun, iyi haberlerle dönersin inşallah.
gününü saatini akşama kararlaştırırız o halde.
irem geçmiş olsun, ilk günlerde ben de yaşamıştım, bazen hala şişiyor.göğüsten sütü tamamen boşaltmak gerekiyormuş ben pompa almıştım. ama bebeğin emmesi daha çabuk ve dha ağrısız bir çözüm oluyor.. uykuluyken daha çok emiyorlar.
berat kaka yapmış, sırtına kadar çıkmış, bez belini kızartıyor diye gevşek bağlamıştımdelikafadulden

tünaydın kızlar...ben bugün evdeyim biraz temizlik yapıcam,kızımda başımda zaten anne sen kalkta ben oturayım diye,neysem işlerimi erken bitirebilirsem uğrarım yine..opuyorumnanaktan
başak,dagevi,nochoy sizede kocaman bi tünaydınnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

Tunaydin kizlar
Biz sabah baya gec kalktik. 10:30 kadar uyudu bizimki gece 1 de yatti 1
kere uyandi Bugun tavan besigi kurduk ins bekledigim gibi olur. Birazdan bonya yaptiricagim. Cok isilik oldu hertarafi . BIr turlu gecmiyor cokta giydirmiyorum ama anlayamadim gecmedi.

f.ebrar uzulme genelde 5.ayda hep kilo eksigi oluyor benimkindede oyle oldu ek besinlere
gecince toparlaniyorlar.

Inanna sikayetvar diye bir site var ordan bakabilirsin. Fare pisligi sanmislar tahlile
yollanmis sonuc olarak oyle olmadigi anlasilmis ama tanimlanamamis madde .Icime
kurt dustu, bende kullaniyorum milupayi cunku. bu kadar hassas bir konuda sanirim
dikkatli olurlar. En degerli varliklarmiza veriyoruz neticede.

merhaba:))
biz de gezdik geldik,kızım uyudu ben de tıkınıorum:))
aşık kısa sürer umarım düzenine tekrar kavuşması..

kızlar ben gelemiorum die yazmıştım bi dahakine işallahhh:))

sana da tünaydın talyacım, kolay gelsin.
kızlar, saçını boyatan gölge attıran var mı aranızda? sütten bebeğe geçer diye korkumdan boyatmadım ama aynalardan kaçmaya başladığımı farkettim. kına önerdi bir arkadaşım rengi koyultmak için ceviz kabuğuyla falan kaıştırmak gerekiyormuş, baktım külfetli, ertelemiştim. 20 gün sonra da kuzenim evlenecek, çözüm bulmalıyım.
bir de düğünde kuzuma ne giydireceğimi bilemiyorum. ne giyer ki 5 aylık bebek düğünde?:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…