canım göğüslerinde belirti olmadan nası olmuş,benimkiler bıçaklanıodu resmen!!neys çok geçmiş olsun..
calemitycim kayınvaliden nasıl?
ekinsu merhaba:)
lajoconde, ben hafta içi hergün 13-18, cmt 9-13 çalışıyorum.. eğer öğlen buluşmanızı 11e çekebilirseniz sizinle tanışır 12 gibi kaçarım. erken derseniz, başka bir buluşmaya inşallah..
bu arada ankara'lı kızlar, nerde oturuyorsunuz, bebişleri hangi doktora götürüyorsunuz? ben ayrancî'dayım, berat'ı 100. yıl hastanesinde bülent beye götürüyorum, memnunum, sağlık karnesine de fark almıyorlar.
herekese iyi geceler.
aynen de öyle yapıyor zaten canımhoş da hatun avrupayı tipli 55 yaşlarında ama çaktırmıyo bizde öylem olurmuyuz ki şimdiden böyleyim ben gerçi bi çocukla kamburum çıktı vallaKız ,ben o paraya gelenleri öperek karşılarım..olmassa anne babayla da ilgilenirim..bi rahatsızlıkları var mı diye sorarım..Tüm sülaleye selam söylerim
naniknanik gibiTıraş mııı?ilginç bir soyisim...
Kes lan Tıraşı gibim bişi
kız okadar da uzun değelim yane 170cm im benKız Başak birbirimizi boylardan tanırız belkimsüprizzzzz
yok canım o.ama idare ettik işte bu kez fena değildidelikafaduldendelikafadulden HEHEYYYY...Canım hala Salı görünüyor dağevi ne göre 11 e çekilebilir..
Sen napıyosun buralarda bakimmm..Yattı mı kayınvalide..Şu iki kadın bi adam olayını çok tuttum..şakkıdı
Ben kırmızı gül takarım yaf,ne demek..Salak salak etrafına bakan birini görürseen o benimdir..Ayyy çok heyecanlı kıssss..Süt sağıyom bende..Yemekleri sen mi yaptın bakimmm?
Başak ..Kendim yazdım kendim okudum..ben gidip yatacam anacım..Sana kayınvaldeyle hoşşş sohbetler..çok öptm seniŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?