2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iremcim geçmiş olsun canım

duygucum burcucum merhaba biz iyiyiz oğluşumla sizlerde iyisinizdir umarım

ben kaçıyorum kızlar bilg. kocişe devrediyorum iyi geceler hepinğze

kızlar bende geldim,..nasılsınız bi yaramazlık yok dimi..opuyorumnanaktan
bütüm gün annemdeydim,sağolsun damadının yameğinide gönderiverdi bu akşam yamek yapmaktan kurtardı beniopuyorumnanaktan
irem geççmiş olsun canım..

merhabalar bayanlar
montiş kız ne nispet yapıon linay 1 sen 2 oldun valla bu konuda:)))
biz evdeyiz bacım kaynana gelin damat
iki kadın bir adam aşk çekilir aradann...gibi oldu
ama doğruda oldu yane
kızlar şeyü sorcaktım günlük yoğurt deniyo ama ben hiç görmedim ya pastörize yoğurttan ayrı günlük yoğurt mu var benden habersiz

canım göğüslerinde belirti olmadan nası olmuş,benimkiler bıçaklanıodu resmen!!neys çok geçmiş olsun..
calemitycim kayınvaliden nasıl?
ekinsu merhaba:)

iyi canım nasıl olsun keyfi gıcır..kötükedihüso
ankaralılar hangi günde karar kılındı buluşma için
irem geçmiş olsun yaa zor olmalı
herkes iyisiniz umarım ya okuyamadım tam
hızlıca geçtim

iyiyiz başakçım sen nasılsın demiycem bu soruyu kaynanan gidince sorarız artık..kaydirigubbakcemile3

dünürüm bi sen bi ben nasıl denk geldi ne güzel hangi gün buluşyoz,
yakana kırmızı gül sen mi takarsın ben mi
yoksa ikimizdemi:))))

delikafaduldendelikafadulden HEHEYYYY...Canım hala Salı görünüyor dağevi ne göre 11 e çekilebilir..
Sen napıyosun buralarda bakimmm..Yattı mı kayınvalide..Şu iki kadın bi adam olayını çok tuttum..şakkıdı
Ben kırmızı gül takarım yaf,ne demek..Salak salak etrafına bakan birini görürseen o benimdir..Ayyy çok heyecanlı kıssss..Süt sağıyom bende..Yemekleri sen mi yaptın bakimmm?

bizde yeni ankara hastanesinin pediatri abd başkanı bi hatuna gitmeye başladık prf.ülkü tıraş
tunus cad. muayenehanesi çok beğendim ben baya ilgili o parayı ben alsam bende ilgilenirim tabi::)))ama olsun benim içim rahat yeter

Al sana 70 cc
Ahanda benim kuzu nasıl doysun bunla..gerçi yavrum tek memeyle gece idare etmeyi öğrendi..bi uyanınca biri bi daha uyanınca biri böle bölee sabah oluyorrr

Kız ,ben o paraya gelenleri öperek karşılarım..olmassa anne babayla da ilgilenirim..bi rahatsızlıkları var mı diye sorarım..Tüm sülaleye selam söylerim

Bebekleri kucaklar hoppidi hoppidi yaparım..Hatun pıtır pıtır para basıyodur...Zamanında ders çalışmadım işte sanat nanesi yedim:1no2:
Resim yapana para yohhhhh..Güzel de bölüm haa..Pediatri..Pisliği yok ,temiz

Başak ..Kendim yazdım kendim okudum..ben gidip yatacam anacım..Sana kayınvaldeyle hoşşş sohbetler..çok öptm seniŞeniz

Kız ,ben o paraya gelenleri öperek karşılarım..olmassa anne babayla da ilgilenirim..bi rahatsızlıkları var mı diye sorarım..Tüm sülaleye selam söylerim
aynen de öyle yapıyor zaten canımhoş da hatun avrupayı tipli 55 yaşlarında ama çaktırmıyo bizde öylem olurmuyuz ki şimdiden böyleyim ben gerçi bi çocukla kamburum çıktı valla
Tıraş mııı?ilginç bir soyisim...
Kes lan Tıraşı gibim bişi
naniknanik gibi

Kız Başak birbirimizi boylardan tanırız belkimsüprizzzzz
kız okadar da uzun değelim yane 170cm im ben

yok canım o.ama idare ettik işte bu kez fena değildi
Başak ..Kendim yazdım kendim okudum..ben gidip yatacam anacım..Sana kayınvaldeyle hoşşş sohbetler..çok öptm seniŞeniz

canım eşim geldi yanıma mecbur hemen kapatım dedim şimdi görmesinin facia çıkartca bişi yazarsın neme lazım bi çocukla dul kalmayım sengözlerimebaksanab

haydi Allah rahttlık versin canım öptüm

kançiçeğim iiim sen naslsın???aysima nasıl??bende alıştıraım dedim elvini ama uyumuoo saatlerce...ağlıcak ama rahat ediceksin dayan pes etme...kıyamıyosun ama onun içinde rahatlık olucak..

herkesee ii gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…