dağevi hazır kına setleri var içinde rengin göre katılacak bitkiler var fakat bir kaç saat başında durması lazım zorlanabilirsin,bebeğe düğünde özel bir şey yerine rahat bir kıyafet giydir bence kalabalıkta zaten huzursuz olabilir birde kıyafet rahatsız etmesin.kızlar dün kapuzbaşına pikniğe gittik türkiyede görülmesi gereken yerlerden biri harika şelaleleri var tam bir doğa harikası kayseriye yolunuz düşerse aklınızda olsun.
dağevi bizimde düğün var..ben beyaz bir gömlek.lacivert pantolon bide papyon takmayı düşünüyorum..çok tatlı olursa papyonu iptal edebilirimmm..tüm sülale orda olacak oğlumu bitirirler sonra.)))
a.s.Arkadaşalar nasılsınız,benim kız son günlerde çok huysuz mahvetti beni sıcaktanmı diştenmi anlayamıyorum sizlerin bebişler nasıl,sadece bizdemi var acaba diye merak ettim:uhm:ismiye resim süper kayserimiydi burası?bende gümüşhaneliyim oradada tomara şelalesi var gitmeyi hep istedim ama kısmet olmadı bi türlü,umarım bi gün yolumuz düşerde her iki yeride gezmeye gideris
evet durusu kayseride ben daha önce burayı duymamıştım kayseriye geldikten sonra duydum burayada çok uzak ama gitmeye değer birkaç şelale daha var en büyükleri bu sanırım çok bilinmeyen bir yer.
Dün hava karışıktı bir kapandı bir açtı.. Aslında kayseriye girmeden önce rüzgarı götünce korktum.. Keşke gelmeseydik dedim doğrusu.. Ama merkezde binaların sayesinde rüzgardan korunduk...
Kuzum bizi üzmedi sağolsun. ılk olarak almere gittik güzelce karnımızı doyurduk (pizzasına bayılıyorum:)) sonra kuzumu alıp alış verişe.. Üç saat uyanık kalınca bizimki mızırdanmaya başladı. Ben daha aldıklarımı denemeden kızım ağlayınca babası kucağına almış, oracıkta uyumuş.. Canım benim yaa çok zor oldu ama iki üç şey alabildik. Asıl düğün için bişeyler alacaktım ama çok gezemedim. Bir yere baktık onlarıda beğenmedim...
Kızlar size kızımın en son çektiğimiz fotoğraflarından bitanesini ekliyeyeim... İnş bidaha takmak zorunda kalmaz bu aleti... Bu arada babamız maviyi çok sevdiği için almıştık bu pijamayı.. Kızımızı herkesin erkek sanacağını bilseydik almazdık,:))
barcli bizim burda yapılırmı bilmem ama bizim ailede hiç görmedim kına yakma olayını... Bu arada buralar terlenecek kadar ısınmadı. tabi evin içi.. dışarıda rüzgar var ama güneşte bir yandan yakıyor yani..
tuğba canım maşallah bebğne
durusu ya çağanda acaip huysuzlaştı hatta perşembeden bu yana arttı doktorun verdiği vitamini o gün kullanmmaya başladık kemik ve diş gelişimi için acaip derecede diş yerleri kaşınıyor kuzumun .çok zor geçiyor valla günler artık çıksalarda rahatlasa yavrular bu aldığımız sulukları buzluğuma mı koymak gerekiyor arkadaşlar
tuğba kızın çok tatlı maşallah
linaycım bizde bugün kayınvaaaliidemmmmlen çardak keyfi yapptık evin önünde:jeyyar:
kısır kek neyin anlatmayım şimdi burda nispet yapar gibimdelikafadulden
merhaba calemityjane,evt pazar pazar kimsecikler yok.
siz yine iyisiniz kayinvalidenle keyif yapiyorsunuz valla.
biz cikmadik hava yagmurlu ve saoguk.kizimi uyutmaya calisiyorum ama uyumuyor birturlu offf
sen nasilsin ??
kolay gelsin kançiceğim uyur umarım yavrucak
almanyadaydın değilmi sen
hava genelde öyle olmalı orda
bugün ankara baya sıcak sucuk olduk geldik
şimdi uyudu keremde temiz hava yordu
şelale gerçekten çok güzel
bizim evin karşısındada yapay bi şelalemiz var büyük baya oda