2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi aksamlar kizlar
Herkes biryerlere gidiyor bizde esimin memleketine gidecegiz 1 hafta kadar sonra
mevlut yaptiracagim ins. 6.ay kinasi yazmissiniz o nedir? ben ilk kez duyuyorum.

Asli yabani oldu kizlar yabanci biri gelse eve, bakip bakip agliyor , az once cay
bahcesine gittik camide yakindaydi ezan sesinden korkup agladi. Gecici bir durumdur
umarim. Yoksa yandik.

merhaba...
esra alisha hoşgeldiniz..
tuğba maşallah kızını çok tatlı..sennin kızın kertmesi var mıydı??? :)))
balım ekinsu geçmiş olsun...
şöyle bir baktım kaçıyorum..iyi geceler..

nohcoy maşallah o kadar sempatik gülüyorki kız olduğunu belli ediyor,hareketleride rahatladığına göre neşesi daha bir yerinde olur artık kuzunun

herkese ii akşamlar
balım geçmiş olsun , alişha ekinsu evlerinize hoşgeldiniz hemşom naber yoktun ne zamandır dedimki bu hala yurt dışından gelenlere çevirimi yapıyor kıs okullar kapanıypr nerdeyse bitir işlerinide takıl azcık özlüyoz seni

hoşbulduk kızlar sağolun
bende berrakta iiz şükür yok bir yaramazlık
hemşom walla daha dün gitti misafirler,çok koşturmaca vardı sorma,walla okullar kapandı nerdeyse ama bize bu hafta müfettiş gelio ,yarın gitmicem okula diş problemim oldu bide geçtiğimiz hafta dişim kırıldı zaten çürüktü,çekilecekmiş dişim

eee sizlerde ne var ne yok

selam kızlar anneme gitmiştim yeni geldim 15 gün kaldım ne var ne yok montesori dünürüm nerde buluşma ayarlıyacaktık yoksa bensiz buluştularmı????

burcu şimdi okudum sizdede vardı dimi göçmenlik,
benimde babannem illa 6. ay kınası yapalım gelin balıkesire dior,mewlüt yapmadığımız için bunu yapalım dioruz kısmetse,
bazı yerlerde diş buğdayıda diolar 6 ay dolduğunda yapılıo oda

ezra bizde diş buğdayı yapılır ama ilk dişi çıkınca yapılır bide kına falan yakılmaz 6 ay kınasını ilk kez duyuyorum.

esracım anneme geçmiş olsuna geleni yakalayıp kollarımız kopana kadar salladık gelen bidaha gelmez nasıl bebek bu deyip duruyolar sakın 2.yi doğurma bile dediler düşün artık halimi -tatlicadiarzu-sen nasılsın ay herkesi özledim valla

dagevi
ben geçen ay saçımı boyattım,hamileliğimin 6 .ayındada dr ma sorarak yine boyatmıştım
saç boyamanın bebeğe bi sakıncası olmadığını sölemişti tabıkı hamileliğin ilk 3 ayın dışında, tv deki bildiiğimiz bütün hanımlar hamielelikte ve doğumdan sonra saçlarını boyuyolar

ela en son annene tahlil falan yapılacaktı yanlış mı hatırlıorum,en son durum ne bende 10 gundur falan bakmadım siteye yazdısanda kaçırdım ,tekrar geçmiş olsun

ismiye zaten bende ilk defa duydumdelikafadulden babannemler tarafı yaparmış ama ben bilmiodum göçmenlere özgü bişey sanırım babannem tarafı macır benim

ezra berrağa elbise çok yakışmış maşallah biz daha kısa kollu giydirirken yanımızda uzun kolluda taşıyoruz burda hava belli olmuyor.

canım orası kayseri tabi serin olur biz burda yanıoruz walla klima açıorum artık salonda ewmımız üst kat çatıda yok cayır cayır oluo klima olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…