dağevi bizimde düğün var..ben beyaz bir gömlek.lacivert pantolon bide papyon takmayı düşünüyorum..çok tatlı olursa papyonu iptal edebilirimmm..tüm sülale orda olacak oğlumu bitirirler sonra.)))
eveeeeeeeeeeettt. :teytey:dünürüm naptın nasılsın
kaçta buluşuyoruz karar alındımı?
esra ela hoşgeldiniz
dagevi geliyormusun canım salı 11de
Canım senin içinn Salı 11..İsteyen bebekli isteyen bebeksizlinay, helal olsun kız..
chef, kimse sıkılmaz seni dinlemekten, dualarımız bütün bebişlerin sağlıklı olması için.
salı mı buluşuyoruz? kararlaştırdık mı? bebeli mi, bebesiz mi? pzt sanıyordum, hem pzt olsa belki inanna da gelebilir..
herkese iyi pazarlar..
işte buuuu..muhteşemmmkızlar şelalelerden birinin resmi http://i0906.hizliresim.com/2009/6/7/2561.jpg
ya tavan beşiği hakkında fikir lütfen..nohocy maşşallah bebişine inş bi daha takmak zorunda kalmaz kuzun aleti...
bizde de var isilik geçmiyo deli olucam kışın bebişleri bakmak daha güzelmiş üstünü değiştirmekten usandım artık hemen terlioo..
aslımı beklerken bende de tavan beşiği gündüz hep onda uyuyo acayip rahat ettim ben artık her işimi rahatça yapabiliyrm...güle güle kullan sende..
kız annelerii sizin oralarda 6 ay kınası yakılıyo mu?? ben eşimle beraber yakalım istyrm eşimse illa eş dostla yakılsın ne etçez bakalım??
iyiyim canım..bugün Ankamall daydım..şimdi de misafirlerim vardı yeni gitti....kız da uyuyordu süt sağayım dedim..Hayatım,Salı 11 görünüyor..Eşim de ptesi nöbetçiymiş.Salı kıza o bakacak pek bi sevindim..Senin zaman iyi geçiyomuş okudumşakkıdıdünürüm naptın nasılsın
kaçta buluşuyoruz karar alındımı?
esra ela hoşgeldiniz
dagevi geliyormusun canım salı 11de
Ses bir ki sesdeneme
Canım senin içinn Salı 11..İsteyen bebekli isteyen bebeksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?