2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünürüm naptın nasılsın
kaçta buluşuyoruz karar alındımı?
esra ela hoşgeldiniz
dagevi geliyormusun canım salı 11de

dağevi bizimde düğün var..ben beyaz bir gömlek.lacivert pantolon bide papyon takmayı düşünüyorum..çok tatlı olursa papyonu iptal edebilirimmm..tüm sülale orda olacak oğlumu bitirirler sonra.)))

koca adam olacak seninki desene. cok iyi fikir, ama ben nazardan korkarım, papyonu boşver bence. gömlek pantolonu nerden almayı düşünüyorsun?

nohcoy kızına maşşallah.. aletten kurtulursunuz umarım. babaya benzemiyor sanki, sana mı çekmiş?

geçmiş olsun balım. milletin gözü sendedir şimdi. nazar duası oku bolca.

elagülce ve alisha hoşgeldiniz, alisha fotoğraftakiler sen ve kızınsa ne tatlıymışsınız.ela ben de boyatıcam artık, canımı çok sıkıyor saçımdaki aklar.

ezra geçmiş olsun. accaip korkarım dişçiden umarım canın yanmaz.

ne çok nazar ikonu kullanmışım, taşa takılsam nazardan zannediyorum zaten. delikafadulden ilim, fen hak getire........

ayy ii bari çok sewındım gözünüz aydın
bizde iiz canım okul ew berrak koşturmaca sürüo
kızlar bu arada neler vermeye başladınız bebişlere ek gıda olarak
biz dra gidemedık bu ara arayı uzattık,onada soramadım ayın 24 ünde 6 bitecek bizim,ben şu an milupanın mamasıyla ,sütlü pirinçli muhallebisini ve meyve karışımlarını verıorum,sütüm iice azaldı bu hafta hiç sağamadım bile emdiği için kalmıo,belkı koşturmacadanda azlmıştır die düşünuorum

ezra biz ilçedeyiz bura kayseridende serin tam yazlık yayla gibi bide bizim evin etrafı açık rüzgarda çok oluyor,bizde üst kattayız ama güneş eve işlemiyor.

dagevi saol canım,sanırım canım yanacak,dr zor bi çekim cerrahi dr yapacak yüzün gözün morarabilir dedi,ama diş ağrısı çekmektense onu çekicem mecbur,

Canım senin içinn Salı 11..İsteyen bebekli isteyen bebeksiz
işte buuuu..muhteşemmm
ya tavan beşiği hakkında fikir lütfen..
dünürüm naptın nasılsın
kaçta buluşuyoruz karar alındımı?
esra ela hoşgeldiniz
dagevi geliyormusun canım salı 11de
iyiyim canım..bugün Ankamall daydım..şimdi de misafirlerim vardı yeni gitti....kız da uyuyordu süt sağayım dedim..Hayatım,Salı 11 görünüyor..Eşim de ptesi nöbetçiymiş.Salı kıza o bakacak pek bi sevindim..Senin zaman iyi geçiyomuş okudumşakkıdı
Ses bir ki ses
düğünler aklıma geldidelikafadulden

başak mesaj yazdığın yerın üstünde iconlar varya,orda mektup zarfına benzer bişey var grafik ekle die,
oraya tıkla bır kutucuk çıkacak resmin adresini oraya kopyala canım

hoşbulduk sağolun kızlar oooo ankaralılar buluşuyo demekvereliniortakay ne güzel opuyorumnanaktan
ezra be sadece anne sütü veriyorum bu ay ne olucak bilemiyorum ayın 15 de kontrolümüz var bakalımfisfisfis
sıcaklar bastırdı kızımda bana çekmiş sıcağı sevmiyo ve çabuk terliyo sadece kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum yazın ortasında napıcaz bilmem:asigim:

ay bende saçı olmadan bişeye benzemeyenlerdenim o yüzden kestiremiyorum bide minyon olunca bahanem çok ama hep özenmişimdir kısa saça sırnaşık şey
ben çıkıyorum kızlar size doyum olmuyor yarın görüşmek dileğiyle meleklerinizle size tatlı rüyalarmirmirmirmir

bende bu ara kestireyım die düşünüorum,saçım felaket dökülüo ,saçımın şeklı şemali kalmadı tüy gibi oldu,sürekli topluorum zaten,şöle kısa modern yıka çık modeli düşünuorum en azından bi jöle yada köpük sürünce bakımlı görünür böle kezbanlara döndum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…