2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar,clamity allah muhabbetinizi artırsın,kançiçeğim şelalenin resmini koydum hasret giderin diye

saol canım ...naparsın işte mecbur benimkinin kıçında çivi var demiştim ya durmaz o evlerde sabah kalkıp atıyo kendini dışarlara biziede öğleye akşama ayrı program sunuyo şaka gibim

merhaba herkese okumaya çalıştım ama o kadar kaynatmışsınızki

bende evdeydim bugün hava güzel ama çıkmadım dışarı.kolumun yanığından sonra birde düştüm dizlerim yaralandı şişti.kolumda ağrıyor.üzerimde nazarmı var acaba diye düşünmeye başladım.böyle olunca eymene bakmakta çok zor oldu.

ayy cnm geçmiş olsun... Ben senin kolunun yandığını bilmiyodum. Bol bol oku kendini, eşini ve yavrunu...

teşekkür ederim tuğba. kızının fotoğrafınıda gördüm maşallah çok tatlı kızın

balım geçmiş olsun

tuğbacım bebişimizede geçmiş olsun, canım benim kıyamam ben ona 1 aydır onunla yaşadı ne kadar zor Allah sağlık versin bir daha ihtiyac duymasın inşallah

bende döndüm evime sonunda, anneme gittim dinlemeye ama dinlemeden hatta daha da yorularak geldim valla konuydu komşuydu akrabaydı daha yorucu oldu bir daha annem gelsin beni dinlendirmeye zaten ayağımda hiç iyileşmedi yarın yine başka bir doktora gidicem bakalım

slm kızlar ben geldiiim ne var ne yok iisiniz hepiniz inşallah, ben çok uzattım tatili 2hafta kalıcaktm 3haftadır annemlerdeyim,naz ne kadar aldı bilmiorm ama ben 3kilo aldım
fıstıım neler yapıo yazıyım kısaca, aguluyo pufluyo değişik sesler çıkarıyo, işi gücü ayaklarıyla, mama yedirirken bile ağzına sokuyo ayaklarını eşek onları yiycek:)maşallah pozitif bi çocuk baya sosyal herkese gülücükler falan.yemesi de fena diil ben günde iki kere muhallebi veriom genelde, çok seviyo, hippin meyve püreleriyle karıştırınca daha çok seviyo muhallebide herobaby ninkini sevdi, arada bisküvide veriyom aslnda geçen pasta kreması bile verdim:)öyle çok sakınmıyorum o emziği zırtpırt sterilize eden kız diilim artık:))uykular aynı, gece 2-3-4kalkıo, sabah hala 6buçuklarda kalkıyo..
bizden bu kadar aklıma gelenler sizi çok özledik hepinizi öpüorm şekerler

iyi aksamlar.
balim gecmis olsun canim bencede sende nazar var nazar dualarini oku bol bol.ekinsu hosgeldin canim nasilsin diyecegim ama daha cok yorulmussun sen de ...alisha sen de hosgeldin tatil iyi gecmis anlasilan oh iyice bunaltiniz gitmistir ne guzel.biz de evdeyiz kizimla malum havalar sogudu..ama yarin aticam kendimi disari.

alisha hoşgeldin kız özlettin kendini ben açılışı bir şiirle yaparsın dedim ama :)))
saol aslıcım hoşbulduk iyiyim dediğin gibi yorgunum (

balım geçmişolsun inşallah bu son geçmişolsun deyişimizdir bidaha böyle şeyler başına gelmez.:nazara.s:alisha, ekinsu sizde hoşgeldiniz insanın evinin huzuru başka hiçbir yerde yok.

ekinsucum bende çok yorgunum ya, klima açamıyoruz ya arabada kan ter içinde kaldık, ben tatile gitmekten vazgeçtim hatta, bu sıcakta yapış yapış bebek hep kucak istiyo, gitmeyelm daha iyi
hoşbuldk kızlar, evimide çok özlemişim kızım odasına kavuştu ben de kocama:)

kançiçeğim sorma hala her yerim ağrıyor,6'da çıktık burdan 180 km yolda kahvaltı molası verdik 12'de ordaydık akşam 8'de ancak eve geldik betülde akşama kadar huysuzlandı ama herşeye değerdi muhteşem bir yer memleketinizin kıymetini bilin türkiyede böyle biryer yoktur herhalde.

slm kızlar site soruku sanırım gidip geliyo herkes gezmede galiba kimsecik yok gibi bizde dısardaydık eve geldik misafir geldi az önce gittiler mutfak savas alanı gibi cooooooooooook da uykum var ....metinde havalardan mı dişlerimi kasınıyo nedir uykuya dalmakta zorluk cekiyor nohcoy kızın cok tatlı masallah allah nazarlardan korusun...
bizim evin hava durumunu veriyim sizlere yanoyoruz aksam günesini alıyo ev sabaha kadar kavruluyoruz yaz olunca böyle kısında ısınmaz ...selale fotoları cok güzel yaaa gidesim geldi oralara....
HERA ESRA nerdeler yaaa merak ettim....

biz feribotla gittik geldik o yüzden yolda zorlanmadık hiç ama tatile giderken ne olur bilmem karar verdik bakalım bir kere gidip görücez

alisha hoşgeldin!!! annenler nerde yaşıyo? nerelerdeydiniz yani bakalım..
balım tekrar geçmiş olsun sana da ..ALLAH hepimizi nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…