2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yanımda kimse yok,hastaydım yerimden kalkacak halim yoktu mastit nedeniyle.eşimde ayağını halı sahada burkmuştu hiç yürüyemiyordu çok zor zamanlarımız oluyor elbette.keşke annem yanımda olsydı deyip duruyorum.yalnız çocuk büyütmek çok zor.kırkım bile çıkmamıştı annemde kayın valdemde gitti.benim ailemde ankarada.zor ama bir okadarda eğlenceli bebeklerle uğraşmak.sabahtan beri ona bişeyler hazırlamakla uğraşıyorum.dünyanın bulaşığı çıkıyor :)
çok sıkıntı yapma,düzelir inşallah.

ben daha 20 günlükken herkes bırakıp gitti
kayınvalidem geldi diye annem gitmek zorunda kaldı oda yanımda kaldığı 15 gün içinde elime bi bardak su vermedi kızm yoğun bakımlarda kaldı diye hiç yatamadım sonradan çok çektim acısını
ama dayanamıyorum artık psikolojim darmadağın oldu

ebrar aynı yoğurttan yok mu? aç bak tadına, oda ekşiyse normaldir ....

bu arada siz yine iyisiniz.. benim sadece annem geldi ve oda bir hafta kaldı. Burda kimsem yok, sadece eşim ve ben... bide artık kızım var... zor oldu ama üstesinden geldik...

ahhh ahh kıyamam sana..istanbula yolun düşerse seninlede görüşürüz tatlım kaydirigubbakcemile5 :

Ayyy istemem mi??? geçen yıl olsa bir ihtimal gelebilirdim ama bundan sonra zor...

Bu arada kuzeninin bebeğide hayırlı olur.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Benim komşumun çocuğuda dediğin gibi çok hasta. Üç yaşında annesi ikinci bir bebek istiyor ama çok kararsız... Ne yapacağını şaşırmış durumda...

şişşşşşttt millet bebişimiz oldu görümcem doğum yaptı bugun :teytey: bodrum yolları göründü bize kaydirigubbakcemile

Gözünüz aydın cnm. Allah analı babalı büyütsün...

Neyse avrupa yakası ve yaprak dökümü başladı ben kaçar...

Bu arada buluşmayla ilgili yorum yapamadım bugün.. Foto çok güzeldi.. Kim derki bu hanımlar yeni anne olmuş... Hepsi manken gibi maşaAllah...

ayyy.
dün eve gelir gelmez bittim bilgisayarın başına buluşma hakkında iki kelam yazayım, kızlar yazdıysa onları okuyayım diye.. yok, internet yok.
neyse, şimdi yazayım bari bayat bayat.
öncelikle kızlar çok şeker. sanki uzun zamandır tanışıyorduk, güldük, eğlendik, egeyi sevdik, kendi bebişlerimizi özledik..
benim çektiğim fotoya gerek yoktur sanırım geçmişi okumadım ama gamze çekti hepimizi. koymuştur büyük ihtimal.
bakalım nası çıkmışık?
çok güzeldi çok..
alkisalkisalkis

merhaba:)
aylicim sizin bebek de hayırlı olsun,sağlıkla gelsin dünyaya:)en geç ekim de geleceğim:)
ah kızlar yalnız olmak bazen gerçekten çok sinirli yapabilio o anı atlatınca geçio ama işte ..azcık uyusan ii gelir aslında
ben de kaçar yaprak dökümünü merak ediorum:)

bizde balkon sezonunu açtık bir haftadır,gerçi ancak akşam 6.5 dan sonra güneş gidiyo balkondan ama olsun şu sivrisinek kovan bilekliklerden de aldık mı tam olacak kerem beye
selam millet..y.d islios bis

ay kocaman çıkmışız.
linay nasıl tanıyabildin herkesi?alkisalkisalkis
selam kızlar
Ankaralı hatunlar valla hepiniz birbirinizden hoşsunuz biz boşuna demiyoruz ocak 2009 annelerinin hepsi güzel diye yalnız demet sen bana acaip tanıdık geldin

acaba nerden ki?

haklıısn canım, bizim de tadı damağımızda kaldı zaten, tez zamanda tekrarlayalım.

linay liste çok güzel, eline sağlık.
bu arada kaynanam gitti az önce:teytey: bakalım kaç gün sonra geleceklmaz:

ilahi..:teytey:

şişşşşşttt millet bebişimiz oldu görümcem doğum yaptı bugun :teytey: bodrum yolları göründü bize kaydirigubbakcemile
Allah analı babalı büyütsün.

sadeydi ya içim hiç rahat değil kafayı sıyırcam yemiyo emmiyo
ağlıyorum sinirden yaa
bugün sadece 2 kez emdi en son 2 de emmişti
uykuda vermeyi denedin mi? biz öyle başaçıkabildik. bir de hafif hafif sallıyorum beşiğinde ondan sonra alıyor bazen. bir de benim yaptığım hatayı yapıp bağırma sakın bebeğine, pişman ediyor.

irem geçmiş olsun. bitmiş nerdeyse iğneler. pompayı internetten alabilirsin canım, benim için çok kolaylık oldu.

ay ne çok yazmışım.

ii akşamlar kızlar, bugün çok saçma bbigündü unutmak istiorum, tahmin edin nazı gene düşürdüm, mutfakta 2sn koltuğa koydum inanılmaz şekilde sıçradı ama halının üstüne bu sefer, ağlaya ağlaya uyudu garibim, artık alıştı yavrum düşe kalka büyüycek bugün geleli 3. gün başardım yine yani aferin bana
yemek yaptım pişmedi, bilgisayarın bi yerine dokundum adsl şifresini değiştirmişim nasıl anlamadım bu saate kadar uğraştım, ay çok kötü bi gündü imdat
ankaralılar çok şekersiniz, bizde buluşsak keşke, nazoşuda alırım ben onsuz gelmem

benim niye balkonum yooooooookmafoldumben
gülsü bazen benide atlıyo arkadaslar benimde atladıgım oluyo kasıtlı bişiy degil hayatım bebeler saftımızı kaydırdı canım yaaaa
linay bebeginiz hayırlı olsun arkadasım bayar da ki komsu fırın da calısıyo müdür olarak bana muffin getirmiş cay kefi yapıyoruz aklıma sen geldinyerimseniben
bu arada uzun zamandır yaprak dökümü nü izlemiyodum hadi hayırlı olsun fikret te subat annesi oluyomusdelikafadulden

slm kizlar bakiyorum da gene bulusmussunuz kiskaniyorum valla.bir gun de almanya ya glein de bulusalim :)))
biz de bugun asi olduk kizim cok agladi ama sonra sustu bu son asimizmis 6 aylik olunca 6.ay muyanesinde bulusalim dedi dr o zaman gidicez.bu arada kizim 8kilo 200 gr olmus.masallahhhhhhhhhhh

alisha bende kendi ellerimle düşürdüm geçen hafta valla çıldırıcaktım bizimki zaten cazgır ne ağladı tahminbile edemezsin geçmiş olsun??bizde buluşalım diyorum ayarlayıp aylin emel filiz daha kim isterse ....kaydirigubbakcemile5

slm kançiçeğim aysimaya maşallah

geçmiş olsun cnm buluşalım valla ya çok güzel olur haftaya haftaiçi caddede buluşalımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…