ahhh ahh kıyamam sana..istanbula yolun düşerse seninlede görüşürüz tatlım kaydirigubbakcemile5 :
şişşşşşttt millet bebişimiz oldu görümcem doğum yaptı bugun :teytey: bodrum yolları göründü bize kaydirigubbakcemile
selam kızlar
Ankaralı hatunlar valla hepiniz birbirinizden hoşsunuz biz boşuna demiyoruz ocak 2009 annelerinin hepsi güzel diye yalnız demet sen bana acaip tanıdık geldin
yaaa hanımlar çok şekersiniz ankarad buluşalım yine lütfen daha kalaalık olalım ama hafta sonu yapalım şunu çalışanalrı niye düşünmüyorsunuz bende gelmek istiyorum yaa aşkolun allah sağlık sihat versin epinize ege beyde çok şeker maşallah
bu arada kaynanam gitti az önce:teytey: bakalım kaç gün sonra geleceklmaz:
Allah analı babalı büyütsün.şişşşşşttt millet bebişimiz oldu görümcem doğum yaptı bugun :teytey: bodrum yolları göründü bize kaydirigubbakcemile
uykuda vermeyi denedin mi? biz öyle başaçıkabildik. bir de hafif hafif sallıyorum beşiğinde ondan sonra alıyor bazen. bir de benim yaptığım hatayı yapıp bağırma sakın bebeğine, pişman ediyor.sadeydi ya içim hiç rahat değil kafayı sıyırcam yemiyo emmiyo
ağlıyorum sinirden yaa
bugün sadece 2 kez emdi en son 2 de emmişti
aslı sen neden meyveleri haşlıyorsun
slm kizlar bakiyorum da gene bulusmussunuz kiskaniyorum valla.bir gun de almanya ya glein de bulusalim :)))
biz de bugun asi olduk kizim cok agladi ama sonra sustu bu son asimizmis 6 aylik olunca 6.ay muyanesinde bulusalim dedi dr o zaman gidicez.bu arada kizim 8kilo 200 gr olmus.masallahhhhhhhhhhh
alisha bende kendi ellerimle düşürdüm geçen hafta valla çıldırıcaktım bizimki zaten cazgır ne ağladı tahminbile edemezsin geçmiş olsun??bizde buluşalım diyorum ayarlayıp aylin emel filiz daha kim isterse ....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?