ha bir de bulusma fotolari nerde merak ettim bi bakayim??
kizlar benim anlayamdim ben ve oglum niye dislaniyoruz yaasenağlamasenağlamakackere bu listeye bilgilerimiziverdik bi türlü giremik hep slm yaziyorum bi türlü cevaplayan yok yaniiiii.bizi araniza almak istemyen tüm arkadaslara tesekürler.ama artik ocak annesi topiginden cikiyorum.:1no2::1no2böyle cevapsiz kalmaktasa gelem daha iyi:umursamaz::umursamaz:neyse size iyi muhabbtelerrrrrr:a015::a015::a015:sanirimm kirildimmmmmlmaz::sinifsinif:
filiz diyodu buluşalım diye istanbul anadolu yakasında oturanlar ayarlasak bizde buluşsak heee:uhm:
olur gülcecim buluşalımalisha bende kendi ellerimle düşürdüm geçen hafta valla çıldırıcaktım bizimki zaten cazgır ne ağladı tahminbile edemezsin geçmiş olsun??bizde buluşalım diyorum ayarlayıp aylin emel filiz daha kim isterse ....kaydirigubbakcemile5
olur ben gelirim aylinde gelir zemuszemusgeçmiş olsun cnm buluşalım valla ya çok güzel olur haftaya haftaiçi caddede buluşalımmı
valla yikiliyorsunuz kizlar.hepinize de tü tü tü masallahhhh
keske ben de orda olsaydim da görüsseydik dedim simdi
aaa bu buluşma zaten ankarada olmuşş :)
kimsenin dışlandığını düşünmüyorum açıkçası herkes herkese cvp yazmaya çalışıyor. herkesin her sorusuna da cvp verilmiyor gözden kaçabiliyor hepimiz yaşadık bunları. böyle bi sebepten darılmanın anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?