2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1510lu sayfaların başında galiba aslıcım

valla yikiliyorsunuz kizlar.hepinize de tü tü tü masallahhhh
keske ben de orda olsaydim da görüsseydik dedim simdi

saol cnm ben yatıyım gözlerim kapanıyo 6da fırlar naz, ii geceler annişler

alisha olur buluşalım valla haftaya detayları konuşuruz yarın bende kızı uyutucam herkese iyi geceler bebişlerleopuyorumnanaktan

gülsücüm sen bu topiğin sahibisin canım gitmek nerden çıktı hepimiz iki arada bi derede okumaya çalışıyoruz bazen hiç okumadan son yazılanlara bakıyoruz sadece dolayısı ile çok atladığımız şey oluyor yoksa kızların dediği gibi özellikle yapılan bir şey değil lütfen kırılma canım vede gitme sakın :gitme:
filiz diyodu buluşalım diye istanbul anadolu yakasında oturanlar ayarlasak bizde buluşsak heee:uhm:
olur gülcecim buluşalım
geçmiş olsun cnm buluşalım valla ya çok güzel olur haftaya haftaiçi caddede buluşalımmı
olur ben gelirim aylinde gelir zemuszemus

valla yikiliyorsunuz kizlar.hepinize de tü tü tü masallahhhh
keske ben de orda olsaydim da görüsseydik dedim simdi

sağol kançiçağim, olsaydın keşke seninle de tanışmış olurduk. yolun düşer mi ankara'ya, belki buluşuruz bile, kimbilir?

alisha geçmiş olsun, 1 sn bırakmaya gelmiyor artık.

demek fikret hamileymiş, ay ne hoş

selam kızlar selam kançiçeğim ben biraz yabancıyım aranızda ama dışlama sezmedim ya yoktur öle bişi opuyorumnanaktan

bu buluşma olayını çok kıskandım bende ankaralı annelere selamımı yolluyorummm :teytey:

kimsenin dışlandığını düşünmüyorum açıkçası herkes herkese cvp yazmaya çalışıyor. herkesin her sorusuna da cvp verilmiyor gözden kaçabiliyor hepimiz yaşadık bunları. böyle bi sebepten darılmanın anlamı yok

dagevi ankarada bir tanidigimiz falan yok belli mi olur hersey kismet belki gorusuruz ben de cok isterim inan....

elifcim saol canim.

valla ben yeni ve geç öğrendim ankara buluşmasını.. kısmet :)
şubat anneleriyle optimumda buluştukta ocak anneleriylede olur inşallah :)

seni seviyor ve izlemeye devam ediorumopuyorumnanaktan

NOHCOY..Sana sesleniyorum
Ben sana yazın buluşalım demiştim ama....Sen pek istekli gibi gelmedin hayatım..Ya benim elektriğimden hoşlanmadın:sinifsinif: ya da sallamadın beni:umursamaz:
Ya Gülce gitme lütfennn..Çoğu zaman burda pek çok insan kendi kendine konuşuyor,ya da görmüyoruz atlayabiliyoruz..bu durumlarla ben de çok karşılaştım..yüzsüz yüzsüz yazdım valla:kedi:
Örneğin bugün benim dünür beni bugün hiç merak etmemişlmaz:
Küseyim mi şimdi..Ama küsmeemmmmmmmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…