2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
NOHCOY..Sana sesleniyorum
Ben sana yazın buluşalım demiştim ama....Sen pek istekli gibi gelmedin hayatım..Ya benim elektriğimden hoşlanmadın:sinifsinif: ya da sallamadın beni:umursamaz:

İlahi lajaconde... niye hoşlanmıyayım..İnan bu bölümde hoşlanmadığım bir tek üye bile yok.. Hepimiz kader arkadaşa sayılırız belkide ondandır ama hepinizi çok seviyor ve umursuyorum.. Ama yazın ben burda yokum.. Temmuzun ilk günü gideceğiz Ramazan başlayana kadar memleketlerdeyiz... Ondan üstüne düşmemişimdir... Yoksam ankaraya bile gelirdim ben:)))

Elif ben sana defalarca yazdım,çağırdım..senden cvp gelmedi

öylemiiii şuan bunu okuyunca çok üzüldüm yaaa bu konuya abone olmama rağmen nasıl görmedim gözden kaçırdım çok üzücü gerçekten.. kısmete yoruyorum inşallah bidahaki buluşmanızda davetinizi bekliyorum ama

duyguuuuuuuu yazıcam yazamadım kusura bakma nil e gecmiş olsun bebekler hasta olmasın yaaaaaaa annelerin ömründen ömür gidiyo o zaman :gitme:
alisha gecmiş olsun ....
ben görüşmeye gelemem kızlar .....ama ortamdan da catlarım senağlama
huuuuuuuuuu aslıııııııııı nbr aysima napıyo
baska var mı atladıgımzemuszemus
dagevi nbr
baska:CüvCüv:
bu kadar herhalde
dur dur unuttum heraaaaaaa cici yenge bebeginiz hayırlı olsun

tribün fıkır fıkır..
gamzeee, başakkk.. nasılsınız dünden beri? şeyda yok mu?
herkes nasıl?
berat'ı uyutmaya çalışıyorum bir yandan da direniyor sıpa.

Alisha geçmiş olsun.. Bugünlerde bende de sakarlık var. Henüz düşürmedim ama az kalsın kızımın belini kıracaktım...

Kızımn başına bişey gelmeden büyütebileydim...

Ne güzel bayağı kalabalığız..Pek de bi uykum var..Dün benim kız saat başı uyandı..guguk kuşu gibiydi valla...1.
2
3
4
5
6
ve yediiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sonra da 1 saat uyudu bütün gün
Ay Allahımmm benim kızın gece hayatına çok uygun bi yapısı olacak sanırım tüh ki tühhhh

benneyaptımki

bende bu sitedeki herkesi cok seviyorum art niyetli hiiiiiiiç kimse yok sadece buraya yeni üyeydim gecen mayıs ayında bir üyeye kıl olmustum adını vermeyim zaten girmiyoda cok kalbimi kırmıstı agır konusmustu bana karsı:mymeka:hamileyken midem bulanmamıstı senim problemin var bebeginde sorun var tarzı laflar etmişti ayyyy cok aglamıstım o gecesenağlamacok ohhhhhhh bea söyledim rahatladım zemuszemusiçimde kalmıstı

iyiyim montecim,
biri sana montiş demişti geçen gün, çok hoşuma gitmişti, ben de desem?
sen de iyisin umarım?
berat'ı yanağından öpmeye uzandığımda kafayı çeviriyor, ıslak ıslak ağzından öpüyorum. anneyim ben oğlum, sabret sevgiline yaparsın diyorum, anlarmış gibi gülüyor.delikafadulden

Ay ben de bugün pek bi saldırganım yaf..
Böleeeeeee kızgın kızgın yazmışım..AAAAAAAA çok ayıp bana:kedi:
Ben demiştim,yok beni sallamamıştımmafoldumben

eliiiiiiiiiiiifffffff bak seni unuttum nbr idil nasıl bakiiiiiimmmmmm ben seni gördüm subat anneleri bulusmussunuz idil de sende cok sekersiniz he

Benim de midem bulanmamıştı da,benzer bi yorum yapılmıştı da 10 saat araştırma yapmıştım..Yakınımdaki hamilelerin de bulanmıştı..komplekse girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…