2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öslem yengeeeeeeeeeee:roflol:
demet inaysa demişti montiş diye demek istersen diyebilirsin
ama ailemde herkes fifoş der bana eşimde pinpon
kimse filiz demiyo:umursamaz:

eliiiiiiiiiiiifffffff bak seni unuttum nbr idil nasıl bakiiiiiimmmmmm ben seni gördüm subat anneleri bulusmussunuz idil de sende cok sekersiniz he

hehe zorla selam alıyorum ne yüssüzüm değilmi :kedi:
şubat annesi değilim ama annelerle buluştum sizlerden iyi olmasınlar iyi kızlar. güzel geçti inşallah ocak & ankaralı annelerlede görüşürüz çok zevkli oluyor.
estafurullah senin şekerliğin canım çok sağol biz iyiyiz çok şükür sen ve afacan nasıl opuyorumnanaktan

kim söyle söyle çatlarım bak

öslem yengeeeeeeeeeee:roflol:
demet inaysa demişti montiş diye demek istersen diyebilirsin
ama ailemde herkes fifoş der bana eşimde pinpon
kimse filiz demiyo:umursamaz:

dalga geçme kızım :mymeka: sana bide domestos filiz diyolardı demi zemuszemus

hera söylemeeeeeeeemkaydirigubbakcemile3
ayyyy laco kusura bakma yaaa nasılsın sende cok cicisin he kırmızı kırmızı küpeler filan
hepiniz sekerdiniz ....
ay tamam işte herkese selam
linay nerde yaf gözümde tüttüCADIARZU

Ay bir mitoloji ikonuna da bu yakışır Heracımmm..
Canım arkadaşım sağollll..Nasıl da sarıp sarmalamışsın ,bana sarılmış kadar oldun valla
Bu arada ..Nerden buldun bunları kızzz?..Çok hoşş

heee nerden buluyon o ikonları
cıstak cıstak linayı gördüüüüüüüüüüüüüm
dagevi ay söyle bak catlarım duloz25kacıkkahve neeeeeeee
linaya da hiçbir bilgimi vermemişim bea

Neyse bakalım...Ben şimdi Anıtkabir e nazır bi cigara tüttürüp yatacağımmmm..Bu akşam bana sarıldığı için önce Hera yı ,sonra herkesi sırayla öpüyor ve sizi çok seviyorum diyorum

söyleeeeeeeeeeeeeeeee yoksa karışmam lmaz:

Neyse bakalım...Ben şimdi Anıtkabir e nazır bi cigara tüttürüp yatacağımmmm..Bu akşam bana sarıldığı için önce Hera yı ,sonra herkesi sırayla öpüyor ve sizi çok seviyorum diyorum

iyi geceler cnm sen iste ben sana her gün sarılırım opuyorumnanaktan

neyse hanımlar, güzel ve sevimli bayanlar... bende kaçar evin erkeği geldi.. kızımı emzirip datma zamanı geldi de geçiyor.. Gözler kızarmış çünkü..

Allah rahatlık versin hepinize..

işte geldimmm burdayımm zemuszemus

fifoş senin ziyretçi mesajların açık değilmi,bugün seni ziyaret ettim mesaj yazamadım ama..

kızlar bilginizi öbür topiğe yazarsanız bulmam daha kolay olur..burada kaçırıyorum sonra..

lajooo, güzel anneeee..
ters giden birşey yok di mi?
ufaklığın uykusuzluğu üzmüştür belki seni...

laf aramızda fotoda en güzel sen çıkmışsın.kaydirigubbakcemile5

bak filiz uykum geldi 1, mouse bozulmuş parmağım acıdı 2, regl oldum bu sıcakta hiç çekilmiyor 3, bi de sen asabamı bozma 4 :mymeka: bugün yediğin kaçıncı tokat bu hala akıllanmadın

heraaa ben biliyorumm zemuszemus

geçenlerde verdiği linkte okumuştum tesadüfen..ayy iyiki okumuşum çatlardım şimdi meraktan mazallahh...

giden hanımlara iyi geceler iyi uykular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…