2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaynanaya bak vay moruk vayy

üzülme anacım bizim evlerde bal dök yala değil yani kalk gidelim diyo şuan yapamicim doğrusu boşver sende gel muhabbet edelim acık

duygu sık sık yıkamak lazım isilik olmaması için ama isiliği ne geçirir bilmiyorum birisi sanki tuzlu suyla yıkadım geçti demişti

bir fıkrada benden
gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
kaynana ;
- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım demiş.
gelinde ;
- tabi anne konuşalım demiş.
kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim.
kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı
olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli
olurum.
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.

üzülme anacım bizim evlerde bal dök yala değil yani kalk gidelim diyo şuan yapamicim doğrusu boşver sende gel muhabbet edelim acık

hera senin gerçek ismin ne canım
bilmiyorum ben
batuş napıoo suan nasıl geçioo uyanıkken saatleriniz
kerem iice kucakta gezmelik oldu koyduğum yerde hayyata durmuyo yaw
mama sandalyesi alcam bu hafta sonu onda oturacğımı hayal ediyorum umuyorum yanii

calemity betül mama sandalyesine oturunca önce çok memnun oluyor,bir süre sonra bakıyor mama falan yok basıyor yaygarayı mecburen alıyoruz yine kucağa

özlem cnm ismim.

batuhan uyuyor şimdi uyanık oldumu gezmek istiyor sürekli günde kaç kere dışarı çıkıyoruz bazen yere yatırıyorum 1-2 dönüyor sıkılıyo ondan sonra yine kalkma istiyor bende kararsız kaldım dururmu durmaz mı mama sandalyesinde sabit duramıyor çünkü emerken bile her yeri oynuyor delikafadulden

iyi sohbetler kızlar şu temizlik ne bitmez şey neyseki süpürdüm sildim evi banyo tuvalet de tamam şimdi sırada yemek var sonra kızımı yıkayacağım ama kadınlar kulübü hep açık o olmazsa olmaz öptüm hepinizi

mothercare de vardı bi tane mama sandalyesi hem güzeldi hemde çok ucuz almadığıma pişman oldum 95 tl. sevmezsede dokunmazdı acaba gidip baksam mı bak şimdi başak aklıma düşürdün

aslı sen neden meyveleri haşlıyorsun

Basak seninkını gormedim

Annemin mide sorunu var meyveleri ancak haslayip yediginde midesi bozulmuyor
Bende bundan yola cıktım ınternette hep bebeklerin sindirim sistemi cok hassas
dye okuyorum. Ondan dolayı 1-2 ay daha haslamayı dusunuyorum. Biraz fazla ınce
dusunuyorum belki ama icim rahat ediyor tabi arada mılupa veriyorum onlar haslanmamıs
oluyor.

kızlar ben kaçtım ütülerim var bir doluuuuuuu kociş sabah zor pantolon buldu kendine
al benden de okadaar:)))
mothercare de vardı bi tane mama sandalyesi hem güzeldi hemde çok ucuz almadığıma pişman oldum 95 tl. sevmezsede dokunmazdı acaba gidip baksam mı bak şimdi başak aklıma düşürdün

canım bak bende onu düşünüyorum iki gündür 99 du ama oturma kılıfı naylonumsu bi kumaştı terletir diye düşünüyorum..ayrıca ucuz olsun diye arçelikten bebefon almıştım
bir haftada bozuldu dün gece eşimden ayrı yatmak zorunda kaldım
garantiye göndersen zaten gelene kadar yenisini almak lazım ooooo..
ucuz mal almamaya ahh ettim ya şimdi onu almaya korkuyom vardır bi numarası diye
o parayı verdikten sonra bi o kadar daha verip iisini almaya karar verdim o da elimde patlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…