2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamze cim göz pınarları tıkalı olabilir..benimki de ilk ayında falan oluyodu..masaj yaptım, bi de gifrer (serum fizyolojik) vardı hem burun hem göz için..ondan damlatmıştım..geçti sonra..tabi dr a sorup..karışık oldu ama emre kucamda durmuyo

aslı çocuktan sonramı oldu

evet ya zaten biz ayrıydık esim Koredeydi yaklasık 7,5 ay zaten ayrı kalmıstık. Gelincede
ılk bastan Aslı hic durmuyordu zaten 7/24 onla ılgileniyordum, simdi huzurlu bir
bebek yani zamanım oluyor. Beni yorsada eskisi gibi degil. Ama bu sefer bende tık yok
uzun surerse dr falan gitmeyi dusunuyorum. Biraz daha beklıyım dımı? Utanıyor da insan
dr a nasıl diyeceksem.

teşekkürler kızlar bende 2 gndür günde defa filan ılık suyla siliyorum ama devam ediyor bir 2 gün daha kontrol edicem devam ederse hafta sonu bakcaz artık çaresine

aslı hamilelikte hormon dengen değişiyor doğumdan hemen sonra normale dönmesi zor genelde herkezde olur biraz zaman tanı kendine düzelir.

Ismıye baktım o dedıgın mama sandalyesine safarılı olan vardı
cokta şirin duruyor. Kuması nasıl peki suan kullanıyorsun dimi sen?
Terletır mi bebegi?

Bu arada sagolun kızlar.
Bıraz hormanlardan olabilir bide nerdeyse 1 yıl Rahibe Terasa gibi yasamanında etkisi olabilir.
ınsallah zamanla duzelir. Kocişten de olmayalım sonra.
Sagolun tekrar ilginiz icin.

slm millet ooo fıkralar filan bebekler sakindi herhalde bugun ben yogundum metin yine delirdi neyse kolayını buldum arka odam serin orda yatırıyorum daha uzun uyuyo oda demeye de sahit lazım ütülencekler filan var cocuk kayboluyo odada gecmişi okudum herkes iyi anlasılan özlemi merak etiim umarım kagan iyidir....
yesim dogumdan sonra tepetaklagız bu cok normal anormalse de doktora sormanda bişiy yok ki....
ama sakin haydar dümen e gitmelmaz:arkadasımın 7 milyarını aldı cözüm olmadı birde bunun üstüne bosandılar:roflol:

kumaş değil muşamba gibi ben eltimden aldım oda memnundu bende kullanıyorum terletmiyor zaten içinde yarım saat en fazla 45 dakika kalıyor,yemek yedirirken çok döküldüğü için temizlenmesi kolay oluyor böyle,4 ayağıda tekerlekli rahat hareket ediyor,sırtıda 3 kademe ayarlı ben memnunum

Gercekten mi :1shok: Bari işe yarasaydı :)
Ben kadın dogum dr dan memnundum ona gitmeyi dusunuyordum.
Hava o kadar sıcakkı bebekler ne yapsın bende Aslının yerini degistiriyorum.
Daha serin odaya koydum. Suan da bagıra bagıra uyuyor.
Yanına gidiyorum bakıyorum gozleri kapalı uyuyor yani ama cıglık feryat kıyamet
ne sımdı bu ? kafamçokkarıştı

Sagol ısmıye bende alayım bari onu. Hem masada oturmayı cok sevıyor.
Halısına bırakınca kendini dıslanmıs hıssediyor sanırım baslıyr huysuzlanmaya
Illa sofrayı gorucek elını atacak masaya.

Bu bagırmalar ne zaman bıtecek acaba dişlerden mi boyle yapıyor. ??

Bugunde ne cok cenem dustu. Tüm sayfaları kapladım heee :)) Tickerimda buyuk zaten. Gıcık olmuyonuz dimi kızlar ?? ınternetten chıcco nun tek kullanımlı onluklerini kesfettim tam bana lazım olan
sey sanırım sizede lazım olur.
herdefasında onluk kırletiyoruz. 40 paket 20tl mıs. Ben canbebe nin alt acmasını burdan ögrenmistim
sonra kullanmaya basladım cok memnun kaldım. Belki buda sizin isinize yarar

valla bizimkide aynı neden bilmiyorum ama biraz daha geçmezse bizde sinir sistemi kalmıyacak

merhaba ayça emre nasıl oldu.

bir bağırma tutturduki sorma..bişey istedi mi avazı çıktığı kadar bağırıyo. eskiden mıkırdanırdı..gırtlağı epey gelişti bu veledin klava:

şimdi yatırdım. 4 te uyuması gerekiyodu :)) 1,5 saat rötar yaptı ama olsun..uyudu ya sefam olsun :sm_cool:

bu aylar bağirma ayları demekki,bide illa dediği olucak olmazsa vay haline 5-6 kat aşağıdakiler bile duyuyor olabilir bu sesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…