2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne bilim cnm bende pek ucuz şey almam oğlum için herşeyin iyisi olsun ama kötü değildi yani öyle dandik olsa hiç bakmam zaten batuhanında huyunu bildiğim için chicconunkilerde hep öyleydi naylonumsuydu üstleri ordan beğenmiştim bi tane o da 249 tl di.

ama annenin sorun olduğu için dokunuyormuş bebeğine öyle olcak diye bişey yokki. bence bu kadar hassas yetiştirme sonra sen çekersin

ayy başım ağrıdı bilgisayar başında oturmaktan ben çıkıyorum biraz görüşürüz

Ay anca bitirdim gecmisi,

Fıkralar cok guzeldi kaynana olayına koptum valla. Hani su 40 ına gelen.

Kızlar benim evde kalk gidelim diyor ben aksama kadar bazen temizlemeye ugrasıyorum
ama bır turlu iş bitmiyor. Gardolabımın hali icler acısı pazardaki tezgazlar daha duzenli
valla. Bir gun nasipse onuda duzeltecegim zemuszemus

Hera normalde hani 6 aya kadar anne sutu diyorlarda bende ek besinlere 6 ayı bitirmeden
basladım diye bide kolık vardı Aslı da ondan pişiriyorum. Aslında sende haklısın
o sekılde alısması hic iyi degil. Ama en azından su 6 ay bitsin diye bakıyorum.

Kızlar mama sandalyesi konusunda bende kararsızım ya araba aldım birkac ozelligni
gozden kacırmısım. Mama sandalyesini iyi almak ıstıyorum Arabayıda 300 ytl ye
almıstım. birde ana kucagında pişman oldum. chıcconun varmıs 80 ytl cıvarında onunde
oyuncakları var. onu alsaydım keske ben 70 verdim oyuncak falnda yok

Özlem coook gecmis olsun ıns guzel haberlerini alırız. Insallah amelıyata gerek kalmaz.

Kızlar sıze bısey sorucam ama birazda utanıyorum ama sorabılecegim kimsede yok
Sorsam yanlıs anlarmısınız beni onuda bilmiyorum. Kadınsal bisey

Bir bakayım ınternetten o modele kucakta zor oluyor mama yedırmek ustum basımda mamadan
nasiplenior. Sagol ısmıye

merhaba kızlar bitirdim işlerimi yemeği de yaptım geldim sohbetinize
yeşimcim sor canım ne olacak merak ettim ne ayıp olacak

Özlemcim geçmiş olsun canım, inşallah iyi haberlerle gelirsin.

meraaaaaal nerelerdesin sen görüşemiyoruz artık. nasılsın? egehan nasıl?

Ya bende mı oluyor sadece diye chef belki sende de vardır.
Bende biraz isteksizlik var bazı seylere karsı yasımda genc 26 ama niye öyle oldu anlayamadım.
Normal mı onceden boyle degıldı. Yani 40 yıl olmasa aklıma gelmeyecek Anlatabılmısımdır umarım

olabilir canım ya geçicidir bence çocukla filan uğraşmaktan o kadar çok vaktimizi alıyorlar ki çocuklar

özlem çok geçmiş olsun inşallah köü diildir üzülme canım kendi doktoruna mı yoksa gözciyemi gitceksin
benim oğlanında bir kaç gündür sabahları dikkat ediyorum sol gözü hep çapaklı oluyor birazda beyaz bir irin gibi birşey gözde geziyor öyle vıcık biey neden olur bileniniz varmı

kızlar bende de isteksizlik doğumdan sonra normalmiş olurmuş dert etmeyin zaman tanıyın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…