al benden de okadaar:)))
canım bak bende onu düşünüyorum iki gündür 99 du ama oturma kılıfı naylonumsu bi kumaştı terletir diye düşünüyorum..ayrıca ucuz olsun diye arçelikten bebefon almıştım
bir haftada bozuldu dün gece eşimden ayrı yatmak zorunda kaldım
garantiye göndersen zaten gelene kadar yenisini almak lazım ooooo..
ucuz mal almamaya ahh ettim ya şimdi onu almaya korkuyom vardır bi numarası diye
o parayı verdikten sonra bi o kadar daha verip iisini almaya karar verdim o da elimde patlar da
Basak seninkını gormedim
Annemin mide sorunu var meyveleri ancak haslayip yediginde midesi bozulmuyor
Bende bundan yola cıktım ınternette hep bebeklerin sindirim sistemi cok hassas
dye okuyorum. Ondan dolayı 1-2 ay daha haslamayı dusunuyorum. Biraz fazla ınce
dusunuyorum belki ama icim rahat ediyor tabi arada mılupa veriyorum onlar haslanmamıs
oluyor.
kaan dogdugundan berı gozlerıyle oynuyordu ama cıttı bı bıcımde
ya bıseymı var acaba enfk. falan dıyordum esımde yıne uydurmaya basladınnn diye kızıyordu
her ne kadar goz ardı etsemde içimde garıp bı hıs vardı hatta habıre buraya da yazıyordum acaba gormuyormu vs vs vs diye
bugun tam olarak kaanın goz yapısı degıstı sol goz alt kapagı içe dönmüş daha dogrusu daha da belıgınlestı meger kırpıklerı içte kaldıgından kasındırıyormus ay delı olucam sımdı ya((
entropiyon dıye bıseymıs bu yaslılıkda ortaya cıkarmıs ama dogumsalda olabılıyormus yarın sabah kosucam doktora(
aksamdan berı onu arastırıyorum
korneaya zarar verebılıyormus kırpıkler
toparlanması yanı alınması gerekıyormus kırpıklerın ama bu gecıcı cozum tabı asıl cozum cerrahı mudehaleymıs
aklımı kacırıcam şimdi
nasıl dayanır ne yapıcam allahım yazık yavrum o yuzden bu kadar huysuzlanıyordu demekkı
resımını ekledım cocuk saglıgı ve hastalıkları kısmında
canım bebegım ya( kıyamam ben ona (((
Kızlar sıze bısey sorucam ama birazda utanıyorum ama sorabılecegim kimsede yok
Sorsam yanlıs anlarmısınız beni onuda bilmiyorum. Kadınsal bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?