2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hera bende öyle biliyorum kalsiyumla demir birbirini etkisiz hale getiriyor diyeama kahvaltı tariflerinde peynirle karıştırılıyorya ve bunuda doktorlar söylüyor diye belki karıştırılır diye düşünmüştüm en iyisi ben yine ayrı veriyim

of ya çok sıkıcı bir gün.kızımda huysuz.zor uyutuyorum,biraz uyuyor geri uyanıyor.yemeğim yok.kendime hiç bakamıyorum. benneyaptımki

sırayla hepimze geliolar valla..
yapma yemek ya bi makarna haşla tamam..
kızı da uyutma bakalım ne kadar dayanacak ya da al dışarı çık..kendine bakıma hiç bişi diyemem o konuda ben de çook kötüyüm..

kızımı uyuttum,yemeğe mantı yapıcam.bir ara kuaföre atsam kendimi iyi olacak sanırım.kaç gündür dışarı çıkmadım.hergün niyetleniyorum,hava bozuk oluyor

Merhaba kizlar
ne kadar yigilmis sayfalar zor bitirdim bir an bitmicek sandim valla

Bu aralar bebekler ayni tepkiyi veriyor sanirim. benim kizida tavan besiginde sallaya
sallaya zor uyuttum tabi supurge makinasi esliginde. Sizlana sizlana uyudu . ne yapsin
cani yaniyor iyiki parmagini emme eliskanligi var. Disim agriyinca ben bile dayanamiroum
Kucucuk bebekler ne yapsin. Kizlar sabretmek zor ama elimizden geldigimiz kadar
sabirli olmamiz lazim. Allah tum annelere sabir versin. Ben jel kullaniyorum rahatlatiyor.

Gamze , balim kisa surede duzelicek ins. Onlarinda cani yaniyor biz olmasak kime
nazlanacaklar.

Hulya ben emzirme onlugu kullaniyorum ve cooook memnunum , kesinlikle oneririm.

Kizlar ben babalar gunu icin birsey yapmayacaktim ama gecen evin yakinlarinda bir fotografci gordum KOnusulanlar geldi aklima baktim kupa filan da yapiyorlar bugun gizlice gittik babamiz is gorusmesine gitti siparisi verdim bende 2 fotograf konulacak biri Asli nin tek resmi digeri babasiyla bide canim babacima diye yazdirdim.

Dedigim gibi is gorusmesine gitti esim merak ediyorum ne oldu dye. Guney kore yollari gorunecek bize eger olursa . Hala ses yok. aramadi da.

irem bende cumartesi yaptım ne zamandır yapmıyordum iyi oldu,bugünde karnıyarık yapıcam ama betül uyursa

Manti a iyi fikir bende ne pisirsem diye dusunuyordum. Hay Allah razi olsun. Bizim burda
cok guzel manti yapan biryer var. Hemde hijyenik yapanlar gorunuyor. bende aldirayim gelirken de yapayim bari yanina bide kizartma yaparim yeter iste yaz yemegi daha ne olsun dimi ? Hergun yemek te zor is ya.

Asli`mda bugun bisey yemedi sevdigi mamadan 3-4 kasik aldi aglamaya basldi vermedim emzirdim bende napiym. onada ne pisirsem acaba yemicek gercide patates puresimi yapsam acaba ?

hera gecmis olsun bu arada sevindim kaninin normal cikmasina
sikayeti neydi ki kan testi yaptirdiniz yani degerlerinin dusuk oldugunu nerden anladiniz.

Kocisten de haber yok ne yapti acaba?
ben kalkayim patateslere basliyim bari? daha makina bosaltilacak utude var
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

şikayetlik bi durum değil cnm bizim ki. başından beri böyle çünkü batuhan erken doğdu 1 ay en çok demir bebeklere son ayda depolanıyor 2. olarak benim aşırı kanamam oldu doğumdan önce plasenta kaynaklı bu da etken 3. olarakta 1 hafta kuvözde kaldı yani hepsi birleşince kanı haliyle düşük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…