merhaba herkese,bir saattir geçmişi okuyorum amma yazmışsınız,bütün bebekler bu aralar huzursuz
benim kızımda öyle dışarı çıkınca çok mızmızlanıyo hafta sonu mahvetti beni -tatlicadiarzu- i,umarım düzene girer yoksa mideme kramp giriyo sinirden,tabii eşimde hiç yardımcı olmuyo o na sinirleniyorum asıl,
kızlar cuma günü buluşmaya bende gelmeyi düşünüyorum alışveriş merkezinde buluşmak daha iyi değilmi bebeklerle,palladiumda buluşabiliriz ne dersiniz?
benim dr yoğurduna pekmez karıştırabilirsin dedihera bende öyle biliyorum kalsiyumla demir birbirini etkisiz hale getiriyor diyeama kahvaltı tariflerinde peynirle karıştırılıyorya ve bunuda doktorlar söylüyor diye belki karıştırılır diye düşünmüştüm en iyisi ben yine ayrı veriyim
bizimkide aynı heracım tulum giydirdiğimde çok komik oluyor çekiyor çekiyor gelmiyorsağolasın cnm bizim tek eller olsa herşey ağzında hiç bişey bulamazsa üstünü çekiştirip onu sokuyor agzına:)
valla öyle oluyor cnm ya zaman çabuk geçiyor
mantımı yapıcan ne hamaratsın hem vakit yok diyosun kız hemde mantı sayıklıyosunkızımı uyuttum,yemeğe mantı yapıcam.bir ara kuaföre atsam kendimi iyi olacak sanırım.kaç gündür dışarı çıkmadım.hergün niyetleniyorum,hava bozuk oluyor
Dedigim gibi is gorusmesine gitti esim merak ediyorum ne oldu dye. Guney kore yollari gorunecek bize eger olursa . Hala ses yok. aramadi da.
inanna dentinox jel denedinmi belki rahatlatir nil i.
slm kızlar nasılsınız hera degerlerinizin iyi çıkmasına sevindim :lepi:metin de ögsüm de uyuyo şimdi ama ben emzirirken uyuyamıyorum memeler küçük olunca :umursamazlmuyo
oooooooooo mantılar karnıyarıklar filan ben pilav t.fasulye sehriye corbası yaptım cokacimcoook
hera bende soracaktım bizde ölçtürsekmi diye o zaman gerek yok çok geçmiş olsun,bida olmaz inşallah
slm kızlar nasılsınız hera degerlerinizin iyi çıkmasına sevindim :lepi:metin de ögsüm de uyuyo şimdi ama ben emzirirken uyuyamıyorum memeler küçük olunca :umursamazlmuyo
oooooooooo mantılar karnıyarıklar filan ben pilav t.fasulye sehriye corbası yaptım cokacimcoook
ay 1000 puanı geçmişim,hayellerim gerçek oldukaydirigubbakcemile3
emeği geçenlere teşekkür ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?