2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hani şu mantılık makarnalar varya,içine kıyma koyuyorsun.ondan yapıcam.kızım 15 dakkadır uyanık.daha yeni uyudu diye yazmıştım yoksa diğer mantıyla uğraşacak vaktim yok.bugün kızımda bir gariplik,hadi hayırlısı.

hera bende soracaktım bizde ölçtürsekmi diye o zaman gerek yok çok geçmiş olsun,bida olmaz inşallah

haticecim buluşma yerine oy birliği ile karar verdik küçükyalı sahilde buluşucaz tam orta nokta herkes için ben sana neresi olduğunu söylerim aylin sen ben beraber gideriz zaten üçümüz
benim dr yoğurduna pekmez karıştırabilirsin dedi
sağolasın cnm bizim tek eller olsa herşey ağzında hiç bişey bulamazsa üstünü çekiştirip onu sokuyor agzına:)
valla öyle oluyor cnm ya zaman çabuk geçiyor
bizimkide aynı heracım tulum giydirdiğimde çok komik oluyor çekiyor çekiyor gelmiyor
kızımı uyuttum,yemeğe mantı yapıcam.bir ara kuaföre atsam kendimi iyi olacak sanırım.kaç gündür dışarı çıkmadım.hergün niyetleniyorum,hava bozuk oluyor
mantımı yapıcan ne hamaratsın hem vakit yok diyosun kız hemde mantı sayıklıyosun
Dedigim gibi is gorusmesine gitti esim merak ediyorum ne oldu dye. Guney kore yollari gorunecek bize eger olursa . Hala ses yok. aramadi da.

yeşim iş olursa sizdemi gideceksiniz koreye ?

slm kızlar nasılsınız hera degerlerinizin iyi çıkmasına sevindim :lepi:metin de ögsüm de uyuyo şimdi ama ben emzirirken uyuyamıyorum memeler küçük olunca :umursamazlmuyo
oooooooooo mantılar karnıyarıklar filan ben pilav t.fasulye sehriye corbası yaptım cokacimcoook

ay süper ben de isterim fasulyecokacimcoookafiyet olsun:teytey:

hera bende soracaktım bizde ölçtürsekmi diye o zaman gerek yok çok geçmiş olsun,bida olmaz inşallah

cnm aslında çoğu bebekte kansızlık olabiliyor çünkü anneden aldığı demir bebeğe 4-6 ay arası yetiyor sürekli sütle beslendikleri için sütün içinde ne kadar demir var ki. sağlık ocaklarından 4 aylık olunca demir takviyesi vermelerinin sebebi bu. ek gıdalara başlayınca özellikle et ve baklagil yemeye başlayınca kansızlıklar da önemli ölçüde azalacaktır.

şişşşşşşşşşşşşş aç olanlar var bu topikte bi yerim şişcek şimdik hepsinden canım çekti şimdi nolcak mafoldumben

sağol cnm benim opuyorumnanaktan

neden benim herşeyim ters ya mafoldumben yazın ortasında grip oldum kışın bişey olmaz hayret bişey ya gelde sinir olma

huu huuu naber kızlar zemuszemus

iyiki doğdunnn batuhannn batuşumuz bugün yarım yaşına girdi Allah sağlıklı uzun ömürler
versin yavrularımıza :)

oğluma bugün çorba yaptım ilk defa çok hoşlanmasa da ilk deneme için iyiydi yedi çorbayı..
afiyet bal kaymak şeker olsun opuyorumnanaktan

ben bu puanlardan bişey anlamıyorum:)geçen buradan bir arkadaş kusura bakma sana eksi verdim yanlışlıkla diye msj atmıştı :)
hera geç oldu ama gözün aydın.aslında bizde baktırsak iyi olur ama kıyamıyorum bebeğime.

slm kızlar,nasılsınız
dün bi çıktım 6da 9.30 da döndüm ewe,berrakta uyuyunca arabada ii oldu hava aldık hep beraber
saçımıda kestirdim rahatladım walla:ecrin_bebek:

dünürrr bak kalplerimiz birmiş,bende az önce ilk defa çorba yapıp verdim,patates havuç,9-10 kaşık yedi,,
ii sayılır dimi

sağol ismiye yavrularımızın hepsi iştahlı olsunda üzmesinler bizi..

dünür sıhhatler olsun güle güle kullan saçını ,
bende patates havuç ve kabak haşladım verdim..eguşta ancak okadar yemiştir..
ilk defa için gayet iyi birden yormayalım yavruların midelerini :)
afiyet şeker olsun berrak kızımızada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…