2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin cnm sağolasın. eguşa da afiyet olsun opuyorumnanaktan

esra güle güle kullan cnm saçlarını berrağa da afiyet olsun opuyorumnanaktan

aslının annesi canım dünürüm merhaba inşallah kocişin işi olurr Allah yardımcısı olsun

esra güle güle kullan saçını

aylin bebişine afiyet bal olsun lop lop et olsun inşalalh

neden benim herşeyim ters ya mafoldumben yazın ortasında grip oldum kışın bişey olmaz hayret bişey ya gelde sinir olma

hera çok geçmiş olsun aynı dertten müzdalbim canım fena gribim inşallah bebeğime geçirmem sende geçirme ama nasıl olur bilemem emiyorlar sürekli iç içeyiz bıdıklarla:Saruboceq:

iyiyiz meralcim sen nasılsın,ah sana nasıl özeniyorum bilsen,bu yaz sıcaklarında oralarda olmak vardı..:sinifsinif:

hera kıs seni bu hafta topiğn meraklısı ilan ediyorum:hooray:
Gel gü<zelim sende buralara, ama buraların kıymetini biz değil dışardan tatil için gelenler çıkarıyor.)))))

Çok sevindim canım, bir sorun olmadığına.Birazcık süt ürünlerini kullanmayacaksınız artık.En kötüsü böyle olsun.

ay bu kadar çığlık atılır mı yaaaa???
Atılır duygucum atılır, bizimde bir sopranomuz var yanımızda.Bütün site onun çığlığıyla ayaklanıyor.

saol canım ben kalgel kullanıorum:sm_cool:

Bende calgel kullanıyorum, rahatladı biraz çocuk.
Eller, oyuncaklar, önlükler, hiç birşey olmazsa üzerindeki kıyafetler ve ayakalr sürekli ağzında.Biri olmazsa birini ağzıma sokayım yapıyor.

ya gel sonra okursun azcık muhabbet edelim sana soracaklarımız var
bende çok takılamıorum epeydır sadece son bikaç sayfaya bakıorum geçmişi okuyamıorum çok birikio çünkü
eee sen nasılsın minik ege nasıl maşallah büyümüşş

Nasılsın esra, berrak nasıl_?Saçların hayırlı olsun bu arada, güzel olmuştur kısacık kısacık:)))))
Esracım ben hergün, 1 kez meyva, 1 kez yoğurt, 1 kez çorba, bu son günlerde de sabah fırsat bulursam kahvaltı tarzı bişeyler veriyorum.

Ufff uyandı bizim ki onu alıp geleyim.Giremezsem hepinizi öptüm kızlar.

iiz canım saol ikimizde
ya daha ben tam bi standarda oturtamadım ne zaman ne verdiğim belli olmuo,yoğurta daha başlamadım mesela,şu günlük sütlerden bulamadım yakında,bu hafta ona başlamayı planlıorum,kahvaltı derken tahıllı kahvaltıdanmı bahsedıosun mamaya klarıştırılan?bende bu hafta ballı tahıllı vermeye başladım milupanın kampanyası vardı muhallebi alana tahıllı kahvaltı die ,onu denıorum bi kaçgündür

hera geçmiş olsun canım..

sarhoş duygu naber, keyfin yerine geldimi :)

geldi anam geldi:lepi:
afiyet olsun dünürler,anlaşıp mı yaptınız çorbişleri:))
ben de demin milupanınkini yedi hem de hapur hupursırnaşık şey
saçlarını da güle güle kullan esracımdelikafadulden

hahahah...pamuk mu taksak diorum ama soona o kadar keyifli geliı ki kulağımaa.s

bizim de yeme düzenimiz yok:çok üzgünüm:

Bizde de standart yok canım, şimdilik meme destekli olduğu için canım isterse kalkıp hazırlıyorum:)))
Annem yapıyor yoğurdu, burada normal inek sütü alıyoruz, 2 günde bir.Taze oluyor.2 günde bir yoğurt yapılıyor, ondan veriyorum.
Kahvaltı olarak yarım yumurta sarısı, biraz beyaz peynir, bazen anne sütü bazende ılık su karıştırıp veriyorum.Normal tahıllı kahvaltı maması filan yemedi bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…