huu huuu naber kızlar zemuszemus
iyiki doğdunnn batuhannn batuşumuz bugün yarım yaşına girdi Allah sağlıklı uzun ömürler
versin yavrularımıza :)
oğluma bugün çorba yaptım ilk defa çok hoşlanmasa da ilk deneme için iyiydi yedi çorbayı..
afiyet bal kaymak şeker olsun opuyorumnanaktan
neden benim herşeyim ters ya mafoldumben yazın ortasında grip oldum kışın bişey olmaz hayret bişey ya gelde sinir olma
hera çok geçmiş olsun aynı dertten müzdalbim canım fena gribim inşallah bebeğime geçirmem sende geçirme ama nasıl olur bilemem emiyorlar sürekli iç içeyiz bıdıklarla:Saruboceq:
Gel gü<zelim sende buralara, ama buraların kıymetini biz değil dışardan tatil için gelenler çıkarıyor.)))))iyiyiz meralcim sen nasılsın,ah sana nasıl özeniyorum bilsen,bu yaz sıcaklarında oralarda olmak vardı..:sinifsinif:
hera kıs seni bu hafta topiğn meraklısı ilan ediyorum:hooray:
Çok sevindim canım, bir sorun olmadığına.Birazcık süt ürünlerini kullanmayacaksınız artık.En kötüsü böyle olsun.cok guzel bi haberim var...sevincimi paylasmak istedim...simdi doktordn mail geldi...gonderdigimiz kaka numuneleri temiz cikmis..hos sonrasinda kan gormustum sanki ama...neyse sanirim diyet ise yaradi...Allahim sana sukurler olsun...cooook seyi cikarmistim listeden ama olsun oglum saglikli olsun da...ay uyansin mujdeyi verecem ona da..hos o meme ariycak..olsun onu de veririmzemuszemus
Atılır duygucum atılır, bizimde bir sopranomuz var yanımızda.Bütün site onun çığlığıyla ayaklanıyor.ay bu kadar çığlık atılır mı yaaaa???
saol canım ben kalgel kullanıorum:sm_cool:
hera geçmiş olsun canım..
sarhoş duygu naber, keyfin yerine geldimi :)
Gel gü<zelim sende buralara, ama buraların kıymetini biz değil dışardan tatil için gelenler çıkarıyor.)))))
Çok sevindim canım, bir sorun olmadığına.Birazcık süt ürünlerini kullanmayacaksınız artık.En kötüsü böyle olsun.
Atılır duygucum atılır, bizimde bir sopranomuz var yanımızda.Bütün site onun çığlığıyla ayaklanıyor.
Bende calgel kullanıyorum, rahatladı biraz çocuk.
Eller, oyuncaklar, önlükler, hiç birşey olmazsa üzerindeki kıyafetler ve ayakalr sürekli ağzında.Biri olmazsa birini ağzıma sokayım yapıyor.
iiz canım saol ikimizde
ya daha ben tam bi standarda oturtamadım ne zaman ne verdiğim belli olmuo,yoğurta daha başlamadım mesela,şu günlük sütlerden bulamadım yakında,bu hafta ona başlamayı planlıorum,kahvaltı derken tahıllı kahvaltıdanmı bahsedıosun mamaya klarıştırılan?bende bu hafta ballı tahıllı vermeye başladım milupanın kampanyası vardı muhallebi alana tahıllı kahvaltı die ,onu denıorum bi kaçgündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?