2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar, esra nasıl oldu saçın çok mu kısalttın
bizimki sadece muhallebi yiyo kahvaltı verir heralde dr artk, yrn 5.ayımız doluyo ne çabuk geçti zaman
kıjımla havuza gittik gene kucağımda uyuyo maşallah hiç üzmüo annesini

Selamlar herkese
Bende henüz ek gıdalara başlamadım ama bu hafta izindeyken ufaktan başlıyayım diyorum, günde bir öğün aptamil biberon maması veriliyodu onun yerine bir öğün çorba vericem artık bakalım becerebilecekmiyiz. ilk olarak pirinçli kabak çorbası yapmayı düşünüyorum.

eguşla bende uyudum biraz uykum gelmişti iyi oldu yerimseniben

esracım bende henüz düzenli vermiyorum hala meme ağırlıklı gidiyoruz birkaç gün daha böyle gidelim
sonra düzen oluştururuz..

meralcim nehaber özlüyoruz sohpetini şekerim :) öptüm senin eguşu :)

kuzi naber izindemisin..kızının keyfini çıkar bakalım biraz.. :)

pişttt inciiii ses ver azcık seni de özledim..bitmedimi işlerin daha..

Evet izindeyim bir hafta ohh rahatlık varmış, yarın köye gitmeyi düşünüyorum, sokaktan eve sokmıycam benim kızı, bir gün dışarı çıksa hasta oluyo bıktım valla, alışsın orda biraz bari.
Sizde ne var ne yok.

mrb aylincim tam bi beni sormamışsın diycektim:)
yok sokmuorum cnm geçen ayaklarını sokmuştum hoşlanmıştı ama tamamen bu sene sokmam heralde, yalnız çok ilginç öle havuz başında çok keyifleniyo konuşuyo mamasını yiyo uyuyo açık hava die heralde
siz napıosunuz eguşu getirsene cuma ya çok tatlı bişey o

köyünüz nerde nereye gideceksiniz..valla alışsın sokağa,eve alışan çocuk çok zor oluyor
mikroba da alışması lazım..sen işteyken akşamüstleri falan dışarı çıkarmıyorlarmı hiç..
biz iyiyiz çok şükür yeni yeni ek gıdalara geçmeye çalışıyoruz..

güzelim artık anlıyorlar onlarda dışarıyı içeriyi..kalabalık olunca onada eğlence oluyor..
bizimkide bayılıyor sokakta gezmeye..
rahat edeyim diye getirmeyi düşünmüyordum ama çok istek alırsak belki getiririm kaydirigubbakcemile

ben şileliyim linaycım şileye götürücem, kayınvalidem hasta olur diye çıkarmıyo pek dışarı, çıkarsa da üstünü sıkı sıkı giydiriyo bu havada :)) o yüzden ben hafta sonu nezaman dışarı çıkarsam üşütüyo.

Alisha aman havuza sokma enfeksiyon kapar Allah korusun

Bu arada çorba yaptım şimdi biraz pirinç, biraz kabak, çok az ayçiçek yağı, birazda su koydum doğrumu yapıyorum.

kuzi bence de alışsın batuhan günde 3-4 kere çıkıyor evde durmak istemiyor hiç

aa ne güzel şileliymişsin..biz sık gideriz şileye
yoldaki gözlemecilerden gözlemeye yemeye :)
babanne biraz fazla korumacı davranıyor sanırım ama çocuğa da yazık..
sen tatlılıkla uyar arada bir :)

ben çeyrek havuç,kabak,patates haşladım süzgeçten geçirdim
bir çay kaşığı zeytinyağı koydum..doğru yapmışsın sende ama
zeytinyağı versen daha iyi olur..

kuzi eğer cumaya kadar dönersen biz birkaç arkadaş toplanacağız..
istersen sen de gel..

Hera nasıl oldun ?

ıki ayrı evde ve iki ayrı insanın düzeninde büyüyünce çocuğun bünyesi neye alışacağını şaşırdı işte. hafta içi o sıkı sıkı sarmalıyo, nerdeyse kundak yapıyo, hafta sonu ben şort tişört giydirip çıkarıyorum şifayı kapıyo.
ınşallah şu bir hafta da alıştırabilirim ama sonraki hafta yine aynı düzene girer, babaannemize anlatamıyoruz malesef bu durumu her gün söylüyorum ama o kendisinin doğru yaptığını düşündüğü için anlamıyo.

kizlar yine yigilmis sayfalar :))

Size bir haberim var. esim gorusmeye gitti dedm ya olmus isi yani henuz sozlesmeyi imzalamamislar ama %90 olucak. Ay guney koreya gidecegiz kizlar Temmuzun ilk haftasi
cok karisik duygular icindeyim. yine ayni tersane ve daha once kaldigimiz yerde olacagiz.
birazda korkuyorum. isin gercegi ben burdan mama stoklayayim giderken bari. ay heyecanlandim bide korkuyorum karisigim yani kafamçokkarıştı

Dunurcum sen calisiyorsun sanirim. Dikkat et damadimi hasta etme kiz. kim bakiyor sen isteyken ?

gecmise bakip geleyim ben .

Bu arada Bim markete oyuncak bebekler gelmişti cuma günü, dans edip müzik çalıyo çok güzel bişey hemde 9 TL, benim kız bayıldı heyecanla seyrediyo onu, kız anneleri bi bakın isterseniz bitmediyse tabi.

kuzicim küçükyalı da buluşuyoruz..saat henüz belli değil..

aslının annesi gözünüzaydın canım allah gönlünüze göre versin..
yeni bir hayat yeni bir ülke zor olacak ama geleceğiniz için gerekli..

eguşu ablasıyla dışarı gönderdim,
bende gidip akşam için mücver yapayım bide bulgur pilavı çekti canım onu yapayım :)

tesekkur ederim Aylin valla ekonomik acindan biim icin iyi olur 5 -6 sene gibi kisa
zamanda ev ve arabamizi aliriz ama orasi cok zor. hersey o kadar farkli ki.
Ben hamileyken 1,5 ay orda kaldim. bir kadin gordum yolda elinde kase ve kucuk cubuklar
yesil biseye dolamis bebegine yedirmeye calisiyordu. Ben ispanaktir diye umit ediyorum
ama sanirim yosundu. yosun iiyyykk yosun corbalari unlu zaten ucakta dagitmislardi
kokladim az kalsin cikariyordum ne varsa onlar sapur supur yedi valla.

Bu arada Bim markete oyuncak bebekler gelmişti cuma günü, dans edip müzik çalıyo çok güzel bişey hemde 9 TL, benim kız bayıldı heyecanla seyrediyo onu, kız anneleri bi bakın isterseniz bitmediyse tabi.

Bebek almak aklima gelmemisti ben hep pelus oyuncak aldim. bide cingirak. ay
buyudulerde bebek mi istiyorlar. :)) bu arada kizin cok srin masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…