2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burda olursam gelmeye çalışırım linaycım

Aslım hayırlısı olsun hakkınızda ama yeni bir hayat yeni bir düzen zor yahu

Bebek almak aklima gelmemisti ben hep pelus oyuncak aldim. bide cingirak. ay
buyudulerde bebek mi istiyorlar. :)) bu arada kizin cok srin masallah

Sağol canım seninkide çok tatlı maşallah, hatta bizim kızlar ilk doğduğunda sen bi resmini koymuştun Aslının, aynı benimkine benziyodu ozaman, eşime, kayınvalideme falan göstermiştim resmi hepsi bizimki sanmıştı çok şaşırmışlardı :)) ama şimdi çok değiştiler tabi.

Ben hiç peluş oyuncak almadım hep müzikli cep telefonu, direksiyon, bebek gibi şeyler aldım.

hayırlısı olsun aslımın annesiopuyorumnanaktanorayada alışırsınız zamanla ama yemeklerine alışırmısınız o muallaktaCADIARZU
sen bi git bizde gezmeye geliriz sana artıkkaydirigubbakcemile3

SELAM KIZLAR
aslı nın annesi hakkınızda hayırlısı olsun
esra saçların güle güle kullan bende düşünmüyo değilim sürekli tepemde toplu bi tomar
-tatlicadiarzu-
özlemcim geçmiş olsun
ben yemek yapmaya kaçar aylinden kopya çektim mücver ve bulgur pilavı
öptüm

hayırlısı olsun aslımın annesiopuyorumnanaktanorayada alışırsınız zamanla ama yemeklerine alışırmısınız o muallaktaCADIARZU
sen bi git bizde gezmeye geliriz sana artıkkaydirigubbakcemile3

Beklerim. Şeniz Kizlar zaten daha yogun girerim ben bu siteye aksam gezmeleri rafa kalkabilir.

Birde dil sorunu var. orda pek ingilizce bilen yok , korecede ogrenilecek gibi degil kaynak
yetersiz. benimde oyle super bir ing.cem olmadi hic bakalim rtik Allah sonumuzu hayir
getirsin

kizlar Kore gunceleri diye bir kitap yapip donerim artik hehe zemuszemus

sagol kuzi, basak iyi dilekleriniz icin, kizlar sizede tesekkur ederim.

bende yarin yapaym mucveri hazir kabakta aldim bugun. bence herkes yapsin ne
pisirdigini iyi fikir oluyor. insanin aklina birsey gelmiyor.

kucuk sipanin kaka kokusu burnumun diregini kirdi gidip alayim altini.

aslimi beklerken hakkinizda hayirlisi olsun cnm bizde almanyanin kahrini cekiyoruz biseylerin sahibi olalim bebeklerimize güzel bi gelecek hazirlayalim diye yoksa bu almanlarin kahri hic cekilemez

arkadaslar cnm cok SIKILdi az önce bankayi aradim taksit ödememiz vardi bi ara bankanin islemlerini durdurmak istemistik zaten durdurmadilarda esim isten cikmisti is yoktu simdi tekrar basladi cok sükür ama o sirada islemi durdurduk diye simi banka kafasina göre fazla para cekiyor bende orda calisan biriyle cok kötü kavga ettim agzima geleni saydim yeter artik felan diye birazda kötü laflar ettim onu simdi kaydetmisler polise dava acacaklarmis cok sinirlendim sonra ikinci kez kadin beni okadar sakin ariyorki sizi avukata verdik diye bende ok dedim cok sinirlerim bozuldu

canım sıkma canını hak yerini bulur,
e tamam işte dilekçe ile işlemi durdurmanıza rağmen kafalarına göre iş yapmışlar
mağdur duruma düşmüşsünüz sizin hakkınızı korur bence mahkeme
hakaretten belki biraz para cezası keserler ama bence bankada suçlu konumuna düşer
eğer elinizde durdurma dilekçeniz varsaCADIARZU

kuzi eğer cumaya kadar dönersen biz birkaç arkadaş toplanacağız..
istersen sen de gel..

Hera nasıl oldun ?

aynıyım cnm ya hııı pardon aynı değilim kırmızı bi de burnum var artık:)

yeşim hayırlısı olsun cnm

herkese ii akşamlar nihayet temzlik bitti aşıkçım çağanı sormuşssun canım huysuzluğu yokta bugün doğru dürüst bişey eymedi birde yediklerini kustu bir nalam veremdim ateşi falanda yoktu ölçtüm ama bakalım yarın nasıl olucakta üşütmemişimdir işallah oğlumu
linaycım anca bitti valla pencereler falan dip köşe yaptım ama bende bittim yani allahtan yeğen geldide çağana baktı yoksa zor olurdu
yeşim hakkınızda hayırlısı olsun canım ama benim fikrim türkiyede zaten iş yok kriz var e malum aslıda var masraflar arttı onu8n geleecği için azcık sıkın dişinizi üç beş yıl sonra gelir rahat edersiniz ayrıca aslıda daha küçük düşünsene büyük olsaydı okuluydu oyuydu buyuydu daha zor yani

iyi akşamlar herkese yeni girebildim sabah okula gittim öğleden sonra da misafirim vardı
yeşim inşallah hakkınızda hayırlısı olur
inci güle güle kirlet evini
hera iyi çıkmış batuhanın tahlilleri 6.ayınız da hayırlı olsun
bizde 5 aylık olduk bugün
lajoconde nasıl gidiyor seminer zeynep bade nasıl?

yeşiiiiiiiiim hayırlı olsun canım .....zor olur biraz alısmak ama....bizde riyad a gircektik kriz arapları da vurdu anlasılan hala tık yok....
hera gecmiş olsun

inci benim evde temizlencek de beklemede şimdi....
lajo nereye kactı
chef nbr
kızlar yogurdun içine ne koyabiliriz vitamini artsın diye meyve harici ama meyveyi yiyo zaten

yeşim hayırlı olsun alışırsın canım merak etme insan nelere alışıyor onada alışılır.
kuzi kızın çok tatlı çıkmış maşallah
birgül hak yerini bulur merak etme sıkma canını

iyilik filiz uykusuzluk dışında ceylin gece saat başı uyandı sizden ne haber
sen pekmezi tek veriyorsun yoğurdun içine cicibebe dışında bir alternatif gelmiyor aklıma

kızlar ceylini biraz önce dijital tartıda tarttım 6200 geldi 5 haziran doktor kontrolünde 5600 dü
bu bir mucize olmalıııııııııı
dağevi hayırlı olsun adil beratın dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…