Bebek almak aklima gelmemisti ben hep pelus oyuncak aldim. bide cingirak. ay
buyudulerde bebek mi istiyorlar. :)) bu arada kizin cok srin masallah
kizlar yine yigilmis sayfalar :))
Size bir haberim var. esim gorusmeye gitti dedm ya olmus isi yani henuz sozlesmeyi imzalamamislar ama %90 olucak. Ay guney koreya gidecegiz kizlar Temmuzun ilk haftasi
cok karisik duygular icindeyim. yine ayni tersane ve daha once kaldigimiz yerde olacagiz.
birazda korkuyorum. isin gercegi ben burdan mama stoklayayim giderken bari. ay heyecanlandim bide korkuyorum karisigim yani kafamçokkarıştı
Dunurcum sen calisiyorsun sanirim. Dikkat et damadimi hasta etme kiz. kim bakiyor sen isteyken ?
gecmise bakip geleyim ben .
hayırlısı olsun aslımın annesiopuyorumnanaktanorayada alışırsınız zamanla ama yemeklerine alışırmısınız o muallaktaCADIARZU
sen bi git bizde gezmeye geliriz sana artıkkaydirigubbakcemile3
aslimi beklerken hakkinizda hayirlisi olsun cnm bizde almanyanin kahrini cekiyoruz biseylerin sahibi olalim bebeklerimize güzel bi gelecek hazirlayalim diye yoksa bu almanlarin kahri hic cekilemez
arkadaslar cnm cok SIKILdi az önce bankayi aradim taksit ödememiz vardi bi ara bankanin islemlerini durdurmak istemistik zaten durdurmadilarda esim isten cikmisti is yoktu simdi tekrar basladi cok sükür ama o sirada islemi durdurduk diye simi banka kafasina göre fazla para cekiyor bende orda calisan biriyle cok kötü kavga ettim agzima geleni saydim yeter artik felan diye birazda kötü laflar ettim onu simdi kaydetmisler polise dava acacaklarmis cok sinirlendim sonra ikinci kez kadin beni okadar sakin ariyorki sizi avukata verdik diye bende ok dedim cok sinirlerim bozuldu
mrb kızlar, esra nasıl oldu saçın çok mu kısalttın
bizimki sadece muhallebi yiyo kahvaltı verir heralde dr artk, yrn 5.ayımız doluyo ne çabuk /QUOTE]
slm canım ,walla senin saçından epey kısa oldu,ensem hafiften açık toplanmıo yani,dedim kısa olsun ensemde kalsa yine yakacak beni sıcakta toplıcam aynısı olcak,okuldaki arkadaşlar beğendi ,ohhh walla duştan sonra köpüklüorum o kadar
SELAM KIZLAR
aslı nın annesi hakkınızda hayırlısı olsun
esra saçların güle güle kullan bende düşünmüyo değilim sürekli tepemde toplu bi tomar
öptüm
saol canım,bende öle sürakli toplamaktan sıkılmıştım,böle daha bakımlı duruo en azından,tavsiye ederim sende kestir
kuzi eğer cumaya kadar dönersen biz birkaç arkadaş toplanacağız..
istersen sen de gel..
Hera nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?