2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başak,filiz teşekkür ederim gelin bi öpeyim size de bulaşsın :jeyyar:

A D ı L B E R A T ' I N D ı Ş ı G Ö R Ü N D Ü Ü Ü Ü Ü....
oooooooooooo hayırlı olsun ne büyük bir mutluluk anne için 32 tanesini tez zamanda görmen dilegiyle....
chep pekmezi tek veriyorum ama bugun yogurdun içine cavdarlı mısırlı tahıl koydum yedicokacimcoookbirde sebze yesekaydirigubbakcemile
ne kadar cok uyanıyo kızın metin hiiiiiiiiiç uyanmıyo ama ben saat kuruyorum 3 saate bir emzirmeye kalkıyorum:CüvCüv:
heraaaaaaaa öpme bizi nolur.....
ooooooooo chef masallah kuzuna acaba biz kaç olduk 6,800 dü 10 gün önce 7 olmustur artık
neyse ben kactım görüşürüz yarın ....hera hariç herkesi öptüm

Son düzenleme:
selam kızlarrr..

adil beratı kutlar yanaklarından öperiz annesi..hadi hayırlı olsun canım..

chef maşallah çok iyi kilo almış 11 günde :))

sağol heracım
her gece böyle değil aslında ceylin bu arada maşallah metine
milupanın sebze çorbasını denedin mi ceylin sadece onu yiyor işte içine çaktırmadan tek çeşit sebze haşlayıp koyuyorum ya da 2 tane cicibebe eziyorum ya da 1 kaşık irmiği suda pişirip çorbanın içine koyuyorum hiç yememektense hazır çorba yesin ne yapayım

hera ama metin gündüz uyumuyoooooooooo
ayrıca metin tenor da uykusu geldiginde mini konserler veriyo.....

meral in oglu
insaatci ege
kokoş naz birde capkın
boklu idil
yemeyen cagan
salıncakcı aslı
tosbik elvin
uyumayan aysima
gececi zeynep ceylin

baskaaaaaaaa ay ben bunu sevdim
ismiye bizde de diş yok daha ama belirtiler had safhada

sağol aylincim ama çok düştüm üstüne bir gezmede 1 aylık bebek vardı 6 kiloydu dediler ki bunlar 1 yaşına gelince ceyline bakıp aaa bebeğe bak dermiş dediler çok zoruma gitmişti
soprano nil
uykucu metin
minyatür ceylin

kızlar ya, ben puan veremiyorum, niye olduğunu bilen var mı? siteye yazayım mı?benneyaptımki

ewt hera günün yorgunlugunu atıyo
bir aylık bebekde 6 kg cok yaaaaaa
metin deli gibi emer yer de ama kilo alımları hep sınırda en az 600 gr alması gerkir ya bir ayda biz 400 520 filan bende takardım şimdi takmıyorum napim o benim hobitim:))))))yer onu annesi uyurken seyretmeye bayılıyorum kuzumu

benimki de uyuyor uyurken çok tatlı oluyorlar gececi zeynep ceylin belki uyanmaz bir daha çünkü artık sabahları ben okula gittiğimden erken kaldrıp bakıcısına götürüyorum eskisi gibi 12 lere kadar yatamıyoruz anne kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…