2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chef minyatür olsun büyüyünce yaşıtlarından küçük gösterir o zaman büyük avantaj olurzemuszemus

öyle ismiye ne yapalım sağlıklı olsun da bende minyonum zaten babasına çekseydi biraz
benim alyansım için en küçük ölçüyü küçülttük eşime de en büyük ölçüyü büyüttük

batuhan bugun balık yedi:)))) bodrumdan gelirkende yemek yemiştik orda da et yedi birazcık cokacimcoook şimdi böyle sulanıyo herşeye yemesi gerektiği zamanda yemez

o zaman sizin aranız da baya bi fark var chef

bayanlar emzirme önlügü kullanan varmı

ben aldım hülya, ööle çok tasarım harikası birşey değil ama iş görüyor. boyundan askılı, kenarları geniş.. aslında koyu renkli bir eşarba boyun askısı eklenmiş gibi..
hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah yabancılık çekmezsiniz.
aslimi beklerken hakkinizda hayirlisi olsun cnm bizde almanyanin kahrini cekiyoruz biseylerin sahibi olalim bebeklerimize güzel bi gelecek hazirlayalim diye yoksa bu almanlarin kahri hic cekilemez
geçmiş olsun birgül..zor tabi, elalemin kahrını çekmek. inşallah hakkınızı verir mahkeme.
kızlar ceylini biraz önce dijital tartıda tarttım 6200 geldi 5 haziran doktor kontrolünde 5600 dü
bu bir mucize olmalıııııııııı
dağevi hayırlı olsun adil beratın dişleri
sevindim canım, hadi böyle devam etsin inşallah.
ne çıkıyo cnm puan vermek istediğinde
"Bu Hera Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir." örneğin senin için denediğimde bu çıkıyor.
geçmiş olsun bu arada, umarım çabucak atlatırsın, kuzuna da geçmez

hadi hayirli olsun inciniz.iyiyim canim ,aysima yi salliyorum.
benim kizimin da
dis etleri iyice sisti bir iki haftaya cikar heralde.
pazar gunu 5.ayimiz biticek e artik ciksin.

maşallah büyüyorlar..
öyle sevindim ki, bütün sıkıntıları unutturdu bir anlığına.
edepsiz bir de göstermiyo dişini, dudağını aşağı çektiğimde dilini çıkartıyolülülülülülü

evet buttun bebislerimize de masallah zaman su gibi geciyor hakikaten.buyudler saka maka...dogumu konustugumuz gunler daha gun gibi...
seninki de alisamadi daha annesi biraz daha buyusun güldükce nasil guzel görünür incisi:))

iyi ggeceler, gittim ben.
süpürdüm dükkanı da akladım, pakladım.
ocağı da temizledim, bi daha kahve alan ocağa damlatmasın haa..klava:

tmm canim iyi geceler ben de kacarim birazdan dükkani da kapatirim.
ee artik bizden sonra kahve icen olursa ocagi temizlesin bir zahmet:))

slm kizlar herkes gittimi ney,söyle bi dolanayim formda dedim.ay sekekrim sanirim ben temizlerim ocagi.
dag evi kizma kiz biraktigin gibi piril piril yapaprimmmmzemuszemuszemuszemus
ben burdaiym konusmak istiyen olursa yazazrimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…