kızlar ya, ben puan veremiyorum, niye olduğunu bilen var mı? siteye yazayım mı?benneyaptımki
benim arkadaşımın oğlu hera
öyle ismiye ne yapalım sağlıklı olsun da bende minyonum zaten babasına çekseydi biraz
benim alyansım için en küçük ölçüyü küçülttük eşime de en büyük ölçüyü büyüttük
bayanlar emzirme önlügü kullanan varmı
hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah yabancılık çekmezsiniz.kizlar yine yigilmis sayfalar :))
Size bir haberim var. esim gorusmeye gitti dedm ya olmus isi yani henuz sozlesmeyi imzalamamislar ama %90 olucak. Ay guney koreya gidecegiz kizlar Temmuzun ilk haftasi
cok karisik duygular icindeyim. yine ayni tersane ve daha once kaldigimiz yerde olacagiz.
birazda korkuyorum. isin gercegi ben burdan mama stoklayayim giderken bari. ay heyecanlandim bide korkuyorum karisigim yani kafamçokkarıştı
geçmiş olsun birgül..zor tabi, elalemin kahrını çekmek. inşallah hakkınızı verir mahkeme.aslimi beklerken hakkinizda hayirlisi olsun cnm bizde almanyanin kahrini cekiyoruz biseylerin sahibi olalim bebeklerimize güzel bi gelecek hazirlayalim diye yoksa bu almanlarin kahri hic cekilemez
sevindim canım, hadi böyle devam etsin inşallah.kızlar ceylini biraz önce dijital tartıda tarttım 6200 geldi 5 haziran doktor kontrolünde 5600 dü
bu bir mucize olmalıııııııııı
dağevi hayırlı olsun adil beratın dişleri
"Bu Hera Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir." örneğin senin için denediğimde bu çıkıyor.ne çıkıyo cnm puan vermek istediğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?