2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydın kızlar
Dukkanı ben acıyorum sanırım Ahanda size kahvaltı , yapmamıs olan varsa buyursun :)

Kızlar resmen heyecandan uyuyamıyorum. Saat 5.30 dan beri ayaktayım.
Aklımda 1000 tane soru ınsallah basa cıkabılırım. Kızıma iyi bakamam diye cok
korkuyorum oralarda. cok seyde goturemıyoruz yanımızda kilo sınırıda var. Zaten Aslı
nın bir suru seyi var e ben bunlar gıda turu seylerde goturucem. Ay baydım sızede ama napıyım uyayamıyorum bıle ya

Kızlar maalesef ben gelemeyecegim. senağlama Esim haftaya salı Turkiyedeki ana ofıste
ise baslayacak, arada 4-5 gun boşluk var memleketine gidecegiz. Bende orda mevlut
yaptırmak istiyorum Kuzum icin. Bir daha boyle bosluk olmayacakmıs. Sızınle bulusmaya
cok alıştırmıstım kendimi. Bende fotolara bakarım artık. Cidden uzuldum ya

Kızlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. İnci haklısın Aslı ya iyi bir gelecek için katalanacagız işte sabır lazım.

Birgul inş hak yerini bulur. Belki kotu sozler soyledigin icin biraz ceza alabilirsin. Ama
basak ın dedigi gibi neticede tahrik var. Onlar da seni o duruma getirmiş Allah seninde yardımcın olsun. Almanya da yiyecek olarak Turkye ye yakın sanırım. Tadı tuzu falan
ama Turklerdn pek hoslanmıyor diye biliyorum. Benim esimin teyzesi orda baya
zorluyorlarmıs onları.

Ahu ceylin adına cok sevindim. Masallah Allah nazaran saklasın.

Valla kriz heryeri vurdu Filiz cim Bİr suru gemi ıptal edildi. Mühendisler hep issiz Cok
kotu durumlar

Demet gozun aydın Darısı basımza bende beklıyorum patladı patlıyacak diye
bayagı kızardı eli agzında arada inliyor kuzum. Seklı falan degişti damagının.

Filiz ne kadar guzel isim takmıssın kız. :))Guzel olmus valla

Kızlar bu ıtıbar puanları ne demek? nerden veriliyor ? Ben nasıl verebilirim?

2. bir kac kisinin yazdıgını bir mesaj ıcınde nasıl gosteriyorsunuz? Ben yapamıyorumda
1tane yapabılıyorum.

Meydanı bos buldum kendin yaz kendin oku zemuszemus kaydirigubbakcemile2
HAdi kalkan yok mu?? bende utu yapayım bari.

GÜNAYDIN MİLLETTTTTTTT
dünürüm karşılaşamıuyoz yawwssss
okul nasıl gidioo
zeynep badenin keyfi nsl babanneyle3

A D İ L B E R A T ' I N D İ Ş İ G Ö R Ü N D Ü Ü Ü Ü Ü....
kaydibbakcemile4
çok sevindimmmm..güle güle ısırsınnn
kızlar ceylini biraz önce dijital tartıda tarttım 6200 geldi 5 haziran doktor kontrolünde 5600 dü
bu bir mucize olmalıııııııııı
dağevi hayırlı olsun adil beratın dişleri
GÖZÜNAYDIN CHEFF
Hakkınızda hayırlısı olsun Aslım..Umarım mutlu olursunuz

Günaydınlar Başakcım..Dünürüm ben sana hep merhaba,hoşgeldin falan diyorum,,sen görmüyosun sanırım...Zeynep Bade öksürüyor hafiften serum fizyolojik damlattım sabah,azcık da peditus verdim..ilerlemeden halledelim diye..Hayırlısı bakalım..Ben de Calemity bana küstü mü diyodum
inanna günaydın..kocalara sahip çıkılsın,boşamayın adamları

canım benim geçer inşallah kıyamam yavruya..
niye küseyim canım benim
kerem bu sıralar çığırından çıktı genelde online görünsemde başında olmuyorum
sadece son sayfaları okuyabiliyorum çoğu zaman anca
ondan görmedim seni nicedir:)))

inanna selammmm naber?:))
aslı sanada merhaba canımm kolay gelsin kasma bu kadar:))

günaydıııııııııııııııııın nedense cok mutluyum uykumu alarak kalktım birde dil cıkarıyım sizelülülülülülükahvaltıya kalamıcam kocam hazırlan dısarda yapalım kahvaltıyı dedi fethipasa ya gidiyoruzkaydirigubbakcemile2
duygu gamza basak naparsınız bea yaw:CüvCüv:
yeşiiiiiiiiiim ay bak görüyo musun bende heyecanlandım şimdi kıs :ecrin_bebek:inş hersey yolunda gider evi napcaksınız...
zeynep bade ye gecmiş olsun kuzım haslanmana bak annende işe gidiyo....
bu arada yaktın müdürü gamza parca pincik bir program seni bekliyordur bu sene

sagol canım kerem in ticker fotosu cok güzel bana nasıl yollarsın onu istiyorum o fotodan msn filan versem tabii vermek istersen

günaydın bayanlar,kahvaltımı yaptım ,kahvemide içtim şimdi çocuklar uyurken biraz ortalığı toplayım iyice saldım bu aralar,hepinize güzel günlerrrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın hanımlar çağan azsonra uyanır bir selam verip kaçıcam ama gelirim yine çok kaynatmayın okuması zor oluyor :)
dagevi dişiniz hayırlı olsun canım işallah bizimkilerde sıkıntısız çıkarırlar
hera geçmiş olsun
ay başka ne vardı umuttum gene kıslar kusuruma bakmayın arada atladığım varsa seri seri okudum pek bişi aklımda kalmamış tüm bebekleri öpüyorum hasta olan varsa geçmiş olsun diyorum

ha aklıma gelmiken çağanda akşamları çok sık uyanyor ACABA sıcaklardanmı buarada milupa ikinci paketinide yollamış indirim kuponları doluydu bu sefer bir sürü şey koymuşlar :)

günaydınnnn... kaç gündür geçmişi okuyamıyorum. Umarım keyifler yerindedir...

selam hanımlar.uzun zaman oldu girmeyeli kkya.iyisiniz inşallah.bizbir gezmeye başladık pir başladık.evde oturduğum yok:)kışın acısını çıkartıyorum.perşembe günü de istanbula gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…