Kızlar bu ıtıbar puanları ne demek? nerden veriliyor ? Ben nasıl verebilirim?
2. bir kac kisinin yazdıgını bir mesaj ıcınde nasıl gosteriyorsunuz? Ben yapamıyorumda
1tane yapabılıyorum.
okuduğun mesajların üstünde terazi işareti var..oraya tıklarsan puan verebiliyorsun..
yine mesajların altında alıntı yap butonunun yanın NQ butonu var ona,cevap vermek istediğin mesajlara NQ butonuna bas,en son cevap vermek istediğin mesajdan da alıntı yap ozaman bütün NQ yaptığın mesajlar çıkacak sende cevapları yazarsın..umarım anlatabildim :)
hahhahha sonunda öğrendim,çok teşekkür ederim:teytey:
bu arada gelememen kötü oldu üzüldüm..
hoşgeldin canı gez valla ohhh sefam olsun:sm_cool:selam hanımlar.uzun zaman oldu girmeyeli kkya.iyisiniz inşallah.bizbir gezmeye başladık pir başladık.evde oturduğum yok:)kışın acısını çıkartıyorum.perşembe günü de istanbula gidiyorum.
günaydın:)günaydınnnn... kaç gündür geçmişi okuyamıyorum. Umarım keyifler yerindedir...
bizi unuttun:roflol:günaydın hanımlar çağan azsonra uyanır bir selam verip kaçıcam ama gelirim yine çok kaynatmayın okuması zor oluyor :)
dagevi dişiniz hayırlı olsun canım işallah bizimkilerde sıkıntısız çıkarırlar
hera geçmiş olsun
ay başka ne vardı umuttum gene kıslar kusuruma bakmayın arada atladığım varsa seri seri okudum pek bişi aklımda kalmamış tüm bebekleri öpüyorum hasta olan varsa geçmiş olsun diyorum
ay hemen kahve yaptım ben de işallah nil hanım uyanmadan içebilirimgünaydın bayanlar,kahvaltımı yaptım ,kahvemide içtim şimdi çocuklar uyurken biraz ortalığı toplayım iyice saldım bu aralar,hepinize güzel günlerrrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sagol canım kerem in ticker fotosu cok güzel bana nasıl yollarsın onu istiyorum o fotodan msn filan versem tabii vermek istersen
"Bu Hera Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir." örneğin senin için denediğimde bu çıkıyor.
geçmiş olsun bu arada, umarım çabucak atlatırsın, kuzuna da geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?