2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi canım dişleri kaşınıyor o yüzden çok huysuz onu avutarak geçiyor zaman.gezmeyi çok sevdiğinden sürekli dışardayız eve girince başlıyo yine sıpa:)eguş nasıl:)

Kızlar bu ıtıbar puanları ne demek? nerden veriliyor ? Ben nasıl verebilirim?

2. bir kac kisinin yazdıgını bir mesaj ıcınde nasıl gosteriyorsunuz? Ben yapamıyorumda
1tane yapabılıyorum.

okuduğun mesajların üstünde terazi işareti var..oraya tıklarsan puan verebiliyorsun..

yine mesajların altında alıntı yap butonunun yanın NQ butonu var ona,cevap vermek istediğin mesajlara NQ butonuna bas,en son cevap vermek istediğin mesajdan da alıntı yap ozaman bütün NQ yaptığın mesajlar çıkacak sende cevapları yazarsın..umarım anlatabildim :)

bu arada gelememen kötü oldu üzüldüm..

selam hanımlar.uzun zaman oldu girmeyeli kkya.iyisiniz inşallah.bizbir gezmeye başladık pir başladık.evde oturduğum yok:)kışın acısını çıkartıyorum.perşembe günü de istanbula gidiyorum.
hoşgeldin canı gez valla ohhh sefam olsun:sm_cool:
günaydınnnn... kaç gündür geçmişi okuyamıyorum. Umarım keyifler yerindedir...
günaydın:)
bıcırıklar hafif keyifsiz,gamze ve hera hasta:çok üzgünüm:
bizi unuttun:roflol:

günaydın bayanlar,kahvaltımı yaptım ,kahvemide içtim şimdi çocuklar uyurken biraz ortalığı toplayım iyice saldım bu aralar,hepinize güzel günlerrrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ay hemen kahve yaptım ben de işallah nil hanım uyanmadan içebilirim
sagol canım kerem in ticker fotosu cok güzel bana nasıl yollarsın onu istiyorum o fotodan msn filan versem tabii vermek istersen

uykunu almana çok sevindim canım ,insanı acayip mutlu edio şu uyku yawsırnaşık şey

dün biz de uyuyakalmışız koltukta 9 da bi telefon ev sahibi geliorus:jeyyar:ilk defa eşim müsait değiliz dedi:1shok:çok mutlu oldum:teytey::teytey:adam demez mi bişi hazırlamayın halıların ölçüsünü alacağızklava:klava:bizden soona onlar taşınacaklarda..

dünürcüm özeline bak..
ay kimse yok yahu,ben de ütü yapıorum bi yandan mafoldumben
neys kaçıorum bayyyopuyorumnanaktan

kolay gelsin ianna benim de bir sürü işim var daha pzt geldik eve 4 gündür yoktum çamaşır ütü temizlik bitti derken yine valiz yapıcam yarın için.daha da alışverişe çıkıp hediye bakıcam eli kolu boş gitmek olmaz.ayy nasıl hazırlancam yaa

merhaba arkadaşlar,umarım herkesin günü güzel geçer.yine burada hava bozuk,sıcak,boğucu...birde toz fırtınasından bıktım buranın.evi temizliyorum,sabah kalkıyorum sanki yerlere toprak serpmişsin.sürekli kum fırtınası var.çöllere yakın olduğundan olsa gerek.daha yaz temizliğimi yapmadım,eve bakınca sinirlerim bozuluyor.dağınıklığa,pisliğe hiç tahammülüm yok

aynı kişiye tekrar puan vermek için arada 20 farklı kişiye vermen lazım cnm o yüzden

oo ben yokken sayfalar dolusu yazın bugün burdayız nerdesiniz hanımlar
dünürüm kolay gelsin biara özeline bak :)
durusu gülsü hera irem monte naber kıslar

ayşegül vede duygu kıslar geçmişimi okuyosunuz ya gelin iki lafın belini kıralım gidicem çağan efendiye çorba çeşitleri yapıcam paşaya menü çııkarıyoz öğlenleri seçiyor hangisini beğenirse ondan yiyor :)

tünaydın
dağ evi dişiniz hayırlı olsun bende her sabah bi umutla bakorum ama yok
naz iice hophopçu bi kız oldu ponpon kızım benim babası alıştırdı, biraz hop hop yapınca kendini havalara atıyo bi yandan da hop ya pof gibi sesler çıkarıyo:))
naz da öksürüyo biraz bugün, bişey versemmi ateşi falan yok
bana bugn kalıcı makyajcı bi kadın gelicek naapsam ya yaptrsammı çok kararsız kaldım dövme gibi bişeymiş bilen var mı, göze kalem gibi bişey yaptrsam çok acırmı

slm kizlar oglani emzirdigim icin yazamiyorum fazla.bebis uyusun sonraa temizlik var.ben iyiyim inaysa senden nehberrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

inci ben burdayım kıs, ben sabah yaptm çok saçma bi çorba bence ama olsun yarım kabak yarım havuç bi avuç pirinç haşladım blendırdan geçirdim süzdüm yani suyunun suyunun suyu, biraz zyağı bi şeker koydum bi kaseye yakın içti, çok suluydu ama ya, üstüne de bi kase muhallebi yedi neyse vitamin olmuştur

iyidir gülsücum valla bugün rahatım temzilik bitti bir çağanla uğraşıyorum birde yemek yapıcam :)
oh afiyet olsun naz kızımza löp löp et olsun :) ayşegülcüm benim bir arkadaş yaptırmıştı sonradan temizlemisi zor falan diyordu ama tam bilmiyorum ben hiç yaptırmadım

yaw şeker zararlı değilmi bacılar banada yoğurda koy diyolar bir türlü karar verip koyamadım ayşegül toz şekermi koydun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…