meral in oglu
insaatci ege
kokoş naz birde capkın
boklu idil
yemeyen cagan
salıncakcı aslı
tosbik elvin
uyumayan aysima
gececi zeynep ceylin
nerde bu millet bugunlmaz:
slm millet nasılsınız....kahvaltımız cok güzel gecti zemuszemuseve geldi iş yapıyordum kaynanam aradı usagu göresinlendim daaaaaaaa bi kosu geturkafamçokkarıştıkapıda hazır bekliyodum bendelmaz:iyi dedim tamam kafam attı koca bir bavul hazırladım esyalarını mamasını meyvesini koydum süslendim pislendim cıktım al dedim usagı doy aksam 8 de getir aaaaaaaaaaa dedi bakamam işim var dedim doyamıyorum diye şikayetciydin yananiknanikcıktım dısarı tam 3 saat gezdim alısveriş yaptım aradı işi varmıs dusa girip uyucam dedim getirmedelikafaduldengel keyfim gel:1rolleyes:babalar günü hediyesi aldım kocişe sihirli kupa ....siyah bir kupa içine sıcak bişiyler koyulunca fotolar beliriyo birde kalpler cok güzeldi ondan yaptırıyorum babama pantolon aldım kayınpederime gecen sene babalar gününde hediyesini vermeyi unutmustumkafamçokkarıştıbu sene unutmazsam onu vericem kendime de ciciler aldım geldim
siz nasılsınız herkes iyi gözüküyo neyse ben kactım uyucam:CüvCüv:glumu da özledim hesenağlama
huuu huuu naber kızlar..
esra ben cam kavanoza yapıyoum taş gibi oluyor..
hera iyileştinmi ?
aşkolsunnn,biz pek giremioruz die artık listeyede girmioruz,sana küsmüş fifoş teyzesi berrak:a015:
ben burdayımmm,nbr canım geçmiş olsun nasıl hastalandın yaa
dağevi hayırlı olsun dişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?