2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünürüm nasılsın,walla 2 ayrı yerde mayaladım bakalım nolcak,activa kullandım geri kalanıda attı yazık oldu hiç yiyemem öle şeyleri

selam kızlar....
evimize döndük kızımla bugün dr.götürdüm kızım 6890kg olmuş 510 gr olmuş ay ağlamaktan terden ve hareketten kilo alamaya bilir ama normal sadece annesütüyle devam dedi dr.um birde artık otura bilir dedi zaten duru hep oturmaya çalışıyo ben yatırıyorum kaydirigubbakcemile3ay çokta komik gözüküyo oyuncak bebek gibi oturunca:roflol:
hastande herkese bi gülmeler cilveler başbaşa kalınca banada bağırıp ağlıyo bu kızın tek zulmü bana klava:
buarada buluşuyomuyuz kızlar nerde saat kaçtahangi gün:jeyyar:

ELA maşallah zilliye..

nerdesin sen toplanalım dedin ayarttın bizi kendin yoksun ortada zemuszemus
cuma günü toplanıyoruz..yeri ve saati sana mesaj atıyorum şimdi..

elacım hoşgeldin maşallah kuzuna,aaa bu kızın derdi hakkaten senle yaopuyorumnanaktan

bu arada yoğurdumu 3.5ta mayaladım kaçta alayım dolaba acill yardım

selam ben geldim ya bu oğlan beni hasta edeck sonunda öğlen pates haşladım püresi az suyu birde muhallebi esviyor diye sütlü pirinnçli kattım milupanın yok yemedi bu sefrde milupa hazır çorba vardı onuda yaptım yok onuda yemedi şimdi uyuttum uynanınca yoğurdunu hazırladım meyveli falan işallah onu yer yoksa ben kafayı yiyeceğim denemedeğim şey kalmadı
gülce maşallah canım duruya valla bir gayret anne sütüyle altı ay beslicen tebrik ediyoırum canım seni
aylin naber kıs özledim seni
hemşom hadi bakalım ilk yoğurdunuz hayırlı olsun ay buarada benim oğlum beybimiks falanda yemiyor ilala mamadan yapıcam yoğurdu içinede bebe bisküvisi falan koncak öle yiyor ancak oy oy

kıs fifoş süpersin valla başkada dencek bişşey yoksana :)
heracım buarada altı aylık olmuş batuhan onada kocaman maşallah büyüdü artık :)

hemşom saol canım,
bu arada patates ile muhallebiyimi karıştırdın,kısss yemez tabı o ne ilginç karışım öle
bide yoğurdu nasıl mamadan yapıosun,
sade yemezse meyva mı rendeliosun

hemşom aralık annelerinden biri verdi tarifi milupanın sitesindede vardı tadına baktım çok güzeldi valla ama yemedi işte
bebelacın devam mamasından yapıyorum canım ben 100 cc mama hazırlıyorum ılıyınca 2 çay kaşığı yoğurt la mayalayıp makineye atıyorum sade hiç bir zaman yemiyor canım meyveleri blendırdan geçirip yada rendeden yoğurda karıştırıyom

hemşom saol canım,
bu arada patates ile muhallebiyimi karıştırdın,kısss yemez tabı o ne ilginç karışım öle
bide yoğurdu nasıl mamadan yapıosun,
sade yemezse meyva mı rendeliosun

mamayı bebeğe vercek gibi yapıyorsun sonra normal yoğurt mayalama işlemi

oy aşı günleri geldi gene yaa bizimde haftaya sıkıntı basıyor bu aşı zamanı neyse bu aşılardan sonra bir 6 ay aşı yok bildiğim kadarıyla

aylin anneme gitmiştim ay valla heyecanlandım kimler gelcek????
hoşbulduk bu arada sağolun kızlarŞeniz
valla sütüm azaldı yok derken 5 aylık oldu ama bende psikopat oldum valla cadıyı beslicem diyeopuyorumnanaktan
siz bebeklerinizi oturtuyomusunuz kızlar CADIARZU
ay bu benim dünür gene gezmelerde gez gez valla geliyomusun cuma günü fifoş???

gülcecim ben sadece kucağımda oturtuyorum henüz ondada 510 dakika falan dr geçen ben sormuştum 7 ayda demişti bana acaba desteksiz oturtmayımı dedi bende zaten oturtmuyorum diye çok üstünde durmadım

evet incicim bu aşıları da atlattık mı 1 yaşına kadar rahatız

batuhan aylardır oturuyor valla artık baya sabitlendi yakında kendi başına oturcak

Merhaba kızlar, hera maşallah canım, senin oğlan aceleci olmuştu ama bak 6 ayını doldurdu.Yarım yaşında artıkın.Günler su gibi geçiyor kızlar yaaaa.
Ben uzun zamandır oturtuyorum, yavaş yavaş hacı yatmaz gibi kendini dengelemeye başladı.Daha desteksiz oturmuyor.
İnaysa maşallah ne inatçısın sende, biri oolmazsa biri olsun diye çocuğa herşeyi yapıyorsun:)))İnşallah bu arada sevdiği yiyeceği birşeyi bulursun.
Egehan, yoğurdu çok sevşiyor, yemediği çorbalara filan yoğurt karıştırıyorumartık, ya da bir kaşık yoğurt bir kaşık sebze çorbası veriyorum, öyle yiyor.Muhallebi,sütlaç, hazır mamalar kesinlikle listemizden çıkartılmış durumda.
Filizcim çok hoşsun güzelim, torun özlendiyse işte böyle yapılır dedin yanii.Sadece sevilmez ya, arada da bakılır yaniiii.
Büyük buluşmaya az kaldı kızlar, hepiniz heyecanlısınızdır.Ben izmire gittiğimde sadece esrayla görüşebilmiştik, ay bak özledim kız seni esra:))Buradan da görüşemiyoruz fazla.
Ay ne kadar çok yazdım yinekafamçokkarıştı

anam burdaki sıpa bi durmuyoki iki keyif yapayım..10 dk uyudu kalktı...
nil de oturuo ama hiç desteğinde durmuo :))
kızlar bi baba şarkısı lazım bana ama çocuk baba şarkısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…