2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
linay yer değişmiş galba bana da atsana nerede buluşuoruz

slm oglumu aldım geldim özlemişim sıpayıopuyorumnanaktanöptüm öptüm doyamadım kaynanamın suratını görcektiniz:1shok:....
gülce ben görüşmeye gelemiyorum :çok üzgünüm:hepiniz organ mafyasıymıssınız uzuuuuuuuun zamandır beni agınıza düşürmeye calısıyomussunuz:roflol:cete lideri de linay mıs....cayıma hap atakmıssınız(ahhhhhh nuri abi ah yaktın milleti) metin i kacırıp benim organlarımı satcakmıssınız:rofloloooooooooooldu dedim sende müge anlı ya cıkarsın delikafaduldengelemiyorum ve cok üzgünüm senağlamaduruyla metin de kavusamıcak :a015:bulusma olana kadar küçük emrah modundayımmafoldumben

bu arada inci pırıl pırıl olmustur evin.....güle güle kirlet
esra yogurdun hayırlı olsun ya tutarsa sarkısını söyleseydin ben söylüyorum hep:))))))
meraaaaaaaaal nbr ege nasıl geldi mi kızın erzurum dan sıcaktır şimdi oralar bende kıbrıs a gitmek istiyorum oteller uygun da ucak fiyatları ucmus galiba gidemeyiz(

filiz iyi yazdın senaryoyu valla duy linay duy çete lideri de oldun :roflol:

Yok canım daha gelmedi, önce gezecekmiş.Sivasa gitti , oradanda tokata geçecek.Sonra belki izmir, arkasından buraya gelecek.
Egede iyi, çığlık atarak isteklerini yaptırmayı öğrendi bizim sıpa.
http://www.haditiklat.com/pics/8ebd570a1d250cccb0ed67fc7261a96e.jpg
Küçük sıpamın resmini koydum bakın, nasıl olmuşhihoyyyt
Maşallah deyin haaaaaaa.....

Son düzenleme:
Evet yaa hera, kız filiz nasıl yazdın hemen senaryoyu güzelim.Sen iyi bir öğretmensin anlaşıldı, minicik bebişlere ne masallar anlatıyorsundur.:roflol::roflol::roflol:

kızlar merhaba bugün giremedim evde temizlik vardı ayy ne çok yorulmuşum valla hera dediğin doğru bugün topiğin temizlik günüydü

ela hoşgeldin bizde dedik en çok ela dedi buluşalım diye ortada yok şimdi diye, neyse yetiştin

bismillahhhhh bi çete lideri olmamıştım onu da oldum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kız ben kime ne yapmışım ,bu senaryoyu yazan kişiye söyle
onu gördüğüm yerde cigerini alıcam töbeee tööbeee

emeli yetiştirdim bu konuda sırada ayşegül ve diğer kızlar var :jeyyar:

herkese iyi akşamlar.bugün iremi babasına bıraktım kendimi dışarı attım.alışveriş yaptım.kuaföre gittim saçlarımı kestirdim.walla çok açılmış saçlarım ama kendimi iyi hissettim biraz.

waterful maşallah bebişin çok tatlı.geçmişi hiç okuyamıyorum sadece bir önceki sayfayı okuyabildim.:bbo::bbo::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…