2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah meral ege epey büyümüş ben görmeyeli,eeee ne zaman geliosunuz yine izmire canım arkadaşım bi senle görüşebildik,opuyorumnanaktan

dünürüm yoğurdu koydum dolaba,kavanozdaki daha bi sulu olmuş ama termos bardaktaki daha kıvamli yoğurda benzemiş,şimdi dolaptada mı kalması lazım bıraz kıvam alması için yoksa hazırmı artık?

ohhh mis gibi kokular gelio fırınımdan böreğim pişti,şimdi bide çay yapiim keyif yapcam buguncokacimcoook

esracım 2-3 saat dursun dolapta sonra verirsin,ben cam kavanozda yapıyorum çok güzel oluyor..afiyet olsun bu arada böreğinde :))

bende işten geldim kürdan kebabı yapyım dedim yaptım hazırladım bi güzel bide baktımki
kürdan yok evde..neyse kürdansız kebab olsun artık kafamçokkarıştı

eguş kucağımda berrağa selam söylüyor birde öpüyormuş onu Şeniz

aaaaaaa bak damada bide öpüomuşşş nerden nerden wallahi öptürmeyis öle heryerdenzemuszemus

canım kavanoz için 1 çay kaşığı maya koymuştum az mı geldiki sen kadar koyuosun?

ooo afiyet olsun bende ne zmandır istıom kürdan kebabı yapayım olmadı bi türlü,kürdansız da olur ama açılır belki

jmmmmmmmmmmmmmnbgffff nbgb r bbbbbbbgfbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbggggggggggggbhhhhlşlmnnnnnnnnnnnnnnn

dünürüm berrak egeye bişeyler yazdı,aralarındaymış ege anlarmışkaydirigubbakcemile3

yok yok accık nanaktan öptük..tombiş yanaklardan öpüyorum diyor :))

ben 1 tatlı kaşığı koyuyorum,kavanozun resmini eklerim bir ara küçük bişey yani gayette güzel oluyor..
yalnız etrafını falan çok iyi sarmak gerekiyor..kış olsa kalorifere koy hemen olsun
ama yazın zorluyor biraz..

kızlaaaaaaaaaaaar senaryo eşime ait ama öyle bir anlatıyo ki yerlere yatarsınız göndermiyo beni sen metiş e bak dedim yok sende gel dedim yokkafamçokkarıştıadam evde durmaktan kafayı yedi yaaaaaaaaaaaa artık işe girsin olmuyo böyle cok ayagıma dolasıyo:mymeka:heros horos lost preson break mahvetti kocamı:sm_confused:bir caniyle yasıyorum imdaaaaaaaaaaaaaaat:çok üzgünüm:
emel evini güle güle kirlet
bulusma yerini bana da at catlarım meraktan bide hera ya da at oda meraklıdır ben gibidelikafadulden

süt yapan yiyecekler yazı dizisi no:2
KOLAY AŞURE
yarım kilo buğday düdüklü tencerede pişirilir. kapağı açılıp 1 cay bardağı pirinç eklenir. dipfrizden çıkartılan 1'er su bardağı nohut ve fasulye de eklendikten sonra 15 dakika kadar kısık ateşte kaynatılır. bu sırada süt duası okunur (süt duası: Allah'ım bu yiyeceği yedikten sonra hayırlısıyla sütüm bol olsun, bu sütü içen yavrum vatana millete hayırlı olsun, sağlıklı ve uzun ömrü olsun) çekirdeksiz kuru üzüm, kuş üzümü, kuru kayısı, kuru incir vs vs eklenir (ben hepsini göz kararı koyuyorum) 15 dakika daha kaynatıldıktan sonra tadına baka baka 3 su bardağı kadar şeker ilave edilir. bir taşım kaynatılıp kapatılır.
ceviz ve keten tohumu ile süslenir.
afiyetle yenir.
foş foş süt olur.

yooooooo görmedim ne yazdı okumadım tam gecmişi...........
ööööööööööf yaprak dökümü oynuyo ben metin sallıyorum izleyemiyorummafoldumbenuyu hadi uyuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile

anacım ben normal yemegi yapamıyom bunu nasıl yapıyımklava:

bana da atın yaaa kesinleştmi buluşma yeri istemiosanız gelmem

bugün 5 aylık olduk biz 6mıza girdik, naz köh köh öksürüyo yarın dr a gidelim bakalım ne dicek

emel msj alınmıstır:)
nasıl oluyo kürdansız kebap....
heee buldum galiba bana niye bişiy yazmadın filan demiş...
eski kaynanası olaraktan ona karsı mafoldumbencok kırgınım burda oglumun yanında yok öptük yok gizli mesajlar yok o anlarmıs filanlar olmuyo ama:çok üzgünüm:

asıl biz kırgınız sebebsiz yere bıraktın bizikaydirigubbakcemile

patlıcanla oluo canım boyuna dilimleyıp kızartıosun sonra artı şeklınde kuyuosun patlıcanı arasına kıymalı harç yada kuşbaşılı harç koyup ( pişmiş olacak harç) kapatıosun üstüne domates biber koy kürdanla tuttur borcama koy azcık salçalı su fırında azcık pişir afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…