Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaa hala bi gelişme yokmu ben bi inceliyim bunu,bizim evde tv açılmıyo nerdeyse ddünyada bi haberiz vallaFransa uçağı atlantik üzerinde kaybolmuş...Lost taki gibi bi adaya düşüp ne idüğü belirsiz insanlar falan...
Ya geyik bi yana bizden de bi genç kız varmış.Anadolu üniversitesinde öğretim görevlisiymiş kız..Konser için gidiyomuş:1no2:
vayyyy lajoma bak ,kız bana bak kızını da böyle yetiştirin seniyi akşamlar Balım..
Canım sıkma canını..içinde de kalmasın lafını söyle..Gerçi kayınvalide kısmı dobralıktan hoşlanmaz ama içinde tutup daralma..seni aptal zannetmesinler..
benim tarzım bu olduğu için, kayınvalidem sen yaşlanmassın diyor..Lafını söyleyen yaşlanmazmış ona göre..Ben de sizin gibi arkadan konuşmaktansa yüze söylemeyi tercih ediyorum dedim
Laf istiyolar işteCADIARZU
Allah kavuştursun iremeşim şehir dışında,5 gün yok.iş nedeniyle.kızımla başbaşa oturuyoruz.burada kimsemde yok çok sıkılıyorum![]()
calemity betülde bugün saçlarıyla bile kavga ediyordu kendi saçını çekip çekip bırakıyor, ya kızlar dönemleri beni çok geriyor biran önce nereye gideceğimiz belli olsada rahatlasam.
Güle güle kirlet balım...bende ütü yaptım şimdide çay keyfi yapıyorum