2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar...
bugün bende ilk kez bu kadar erken açtım
7 de kalktık kahvaltı yaptım tek başıma yapmaktan hiç haz etmem
ama naparsın işte..
kuzuyu şimdi uyuttum bakalım ne kadar uyuyacak tekrar yatsam mı diye düşünrken size bakem dedim
ama ismiye ve sheeda var sadece merhaba kızlar naber?

lajoconde cum benim normaldir merak etme kerem de sürekli tişörtüyle kavga ediyo ama
resmen bildiğin kavga yane:oklava:
tutup tutup çekiştirmeler azarlamalar yakalarsam ıssırırımlar:emir_bebek: :mymeka:
naparsın bu da onların dünyası işte:)))

Son düzenleme:
calemity betülde bugün saçlarıyla bile kavga ediyordu kendi saçını çekip çekip bırakıyor, ya kızlar dönemleri beni çok geriyor biran önce nereye gideceğimiz belli olsada rahatlasam.

Fransa uçağı atlantik üzerinde kaybolmuş...Lost taki gibi bi adaya düşüp ne idüğü belirsiz insanlar falan...
Ya geyik bi yana bizden de bi genç kız varmış.Anadolu üniversitesinde öğretim görevlisiymiş kız..Konser için gidiyomuş:1no2:
anaaa hala bi gelişme yokmu ben bi inceliyim bunu,bizim evde tv açılmıyo nerdeyse ddünyada bi haberiz valla
iyi akşamlar Balım..
Canım sıkma canını..içinde de kalmasın lafını söyle..Gerçi kayınvalide kısmı dobralıktan hoşlanmaz ama içinde tutup daralma..seni aptal zannetmesinler..
benim tarzım bu olduğu için, kayınvalidem sen yaşlanmassın diyor..Lafını söyleyen yaşlanmazmış ona göre..Ben de sizin gibi arkadan konuşmaktansa yüze söylemeyi tercih ediyorum dedim
Laf istiyolar işteCADIARZU
vayyyy lajoma bak ,kız bana bak kızını da böyle yetiştirin sen kaydirigubbakcemile4
vah geldi halime benle oğlumun-tatlicadiarzu-

eşim şehir dışında,5 gün yok.iş nedeniyle.kızımla başbaşa oturuyoruz.burada kimsemde yok çok sıkılıyorum :(
Allah kavuştursun irem
Balım ısrarla açken hep ver sağ göğsünü pes etme alır sıpa bence arada böyle yapıyolar:emir_bebek:

calemity betülde bugün saçlarıyla bile kavga ediyordu kendi saçını çekip çekip bırakıyor, ya kızlar dönemleri beni çok geriyor biran önce nereye gideceğimiz belli olsada rahatlasam.

zor valla ismiye ama takma ya bak bana hiç sallamam bizde tam bi sene sonra mecburi hizmeteturkbayragi gitcez kimbilir nereye ,zamanı gelince görürüz şimdiden kassanda aynı olcak kasmasanda

Annelerimizden neler öğrendik????

SABIRLI OLMAYI;
"Baban eve gelsin, sen görürsün''

HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI;
"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"

KISKANMAYI:
" Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bir aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun..."

ıYı YAPILMIS BIR ıŞı TAKDIR ETMEYı
"Bana bakin, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"

DUALARIN GÜCÜNÜ:
"Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi..."

ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI:
"O oyuncaklarını topla yoksa bir tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."

MANTIKLI Düşünmeyi
"Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"

merhaba herkeseopuyorumnanaktan

bugün erkenden kalktım evi bir güzel temizledim.şimdide çay keyfi yapıyorum eymende uyuyorzemuszemus ama burda kimse kalmamış.neyse bende biraz topikleri gezeyim.

''.... Bizim de acılarımız vardı da hayata ilişkin olduklarını henüz anlamıyorduk.ıstiyorduk ki yatağımıza uzanıp gözümüzü yumduğumuz yerinde günün,düşünecek güzel bir şeyimiz olsun.Bu kadar basitti işte, bu kadar sade. '' Nazan Bekiroğlu ..MOR MÜREKKEP

eymen yine sol göğsümü emmedi.diğer memeyi vermedim ağlamıyorda aç olsa ağlar herhalde-tatlicadiarzu-

balım kalbimizin ritmi sol göğüste akış hızını değiştirebiliyormuş buda bebeği emerken rahatsız edebiliyormuş belkide ondandır,bu arada ayça kaç gündür yok ne oldu acaba?

Günaydın hanımlar,mayıs annesiyim ben,kızım 17 günlük,acayip gaz sancısı oluyor,kakasını falan yaparkende aynı şekilde,kendime rezene çayı aldım dün içtim,faydası olmadı,benimde kabızlık sorunum var,bebeiğimi acayip etkiliyor,şimdi de kzıım için milupanın rezene çayını aldım,ama nasıl ve ne kadar versem bilemiyorum,mamaya karıştırıp mı versem ,ayrı olarak mı,kaşıkla mı biberonla mı
kızım geceden beri kıvranıyor ,siz daha tecrübelisiniz bizden ,bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim

Back
X