2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese.umarım herkes iyidir.ya benim kızım çok yaramaz oldu,zapdedemiyorum.laptopun üzerine çıkıyor tuşlarına vuruyor,telefonlarımızı alıyor tuşlarını çıkarmaya çalışıyor,hiç yerinde duramıyor,daha emeklemiyor,emeklediği,yürüdüğü halini düşünemiyorum walla.ellerini açıyor bize bişeyler söylüyor,erken konuşacak galiba.ama çok tatlı yiyesim geliyor walla.çok meraklı,yürüteciyle her yeri dağıtıyor.

bizim hala dişimiz çıkmadı,çıksaydı kızım daha değişik şeyler yiyebilirdi.şimdi çok katı şeyler yiyemiyoruz.balerin olacak galiba,hala parmak ucunda yürüyor.

merhaba herkese.umarım herkes iyidir.ya benim kızım çok yaramaz oldu,zapdedemiyorum.laptopun üzerine çıkıyor tuşlarına vuruyor,telefonlarımızı alıyor tuşlarını çıkarmaya çalışıyor,hiç yerinde duramıyor,daha emeklemiyor,emeklediği,yürüdüğü halini düşünemiyorum walla.ellerini açıyor bize bişeyler söylüyor,erken konuşacak galiba.ama çok tatlı yiyesim geliyor walla.çok meraklı,yürüteciyle her yeri dağıtıyor.

canım ya yaramaz..ben sana diyeyim canım yorulacaksındelikafadulden
o ellerini yerim ben nil de öle anlatıo..öpüorum öpüorum ellerini:nazar:kaydirigubbakcemile2

canım ya yaramaz..ben sana diyeyim canım yorulacaksındelikafadulden
o ellerini yerim ben nil de öle anlatıo..öpüorum öpüorum ellerini:nazar:kaydirigubbakcemile2

çok yaramazlar ama çokta tatlılar,her geçen gün daha tatlı oluyorlar.bende ısırıyorum ellerini.hihoyyythihoyyyt

merhaba irem nbr...kızında yaramazlaşmış artık..beni görende yazık kadına diyor eymen çok hareketliya...ben ev gezmelerine gitmiyorum çünkü yoruluyorum gittiğim yerde 1 dakika oturamıyorumkikafamçokkarıştı

bugün bebeklerin vurmalarından konuşmuşsunuz..dün gece eşim 11 de geldi çok yorgunum dedi yattı....eymen 12 gibi kalktı...uyutamadım...yanıma aldım artık belki uyur diye ama babasıyla oynamak istiyor tabi eşim horul horul uyuyor...bir ara bende uyuklamışım şap diye bir ses geldi ama nasıl...eşim bir kalktı ne oluyor ya diye...eymen nasıl isabet ettirdiyse babasının suratına bi tane osmanlı tokatını geçirmiş...birde dizlerinin üzerinede oturmuş hem hopluyor hemde gülüyor... gülmekten gözlerimden yaşlar geldi...sonra biraz babasıyla oynadılarda uyudu kaldı...benim oğlana ilgi gstermesek yandık :mymeka:vallahi..

sağol balım iyim,sen nasılsın,evet ya hepsi yaramaz bu ocak bebeklerinin.bizimkide babasına çok fena tokat atıyor.gece uyanınca yanımıza alıyorum,dün gece babası uyuyordu yanımıza aldığımda,babasının kulağını çekti,sonra tokat filan attı,baktı babasından tepki yok ona yaklarını uzatıp tekmelemeye başladı,yani sonunda uyandırdı babasını rahatladı :) benim ev gezmelerine vaktim yok,gitsem çocuk için iyi olur ama 3 gün arayla 24 saat nöbet tutuyorum o aradaki sürede ev işlerimi anca yetiştiriyorum..misafirimde var.

bende iyiyim...sanada allah kolaylık versin...hem çalışmak hem çocuk bakmak zor olsa gerek.

misafrliğe gidince ben çok sıkılıyorum eymen değişik görünce etrafı sürekli karıştırmak istiyor bende rahatsız oluyorum etrafı karıştırmasından.

slm kızlar, ilk defa d.gününe gittik nazın bi arkadaşının..kızcağız daha mumunu üfleyemeden naz avuçladı pastasını bütün bebekleri düşürdü, dün de çocukalrı perişan etti zaten,2sini düşürüp üzerlerine yatıyo eguşun ağzına zorla salatalık soktu onatın kafasına vurdu itti kaktı yapmadıını bırakmadı çok zilli benim kızım:)

Deryacım çok geçmiş olsun kuzucum kıyamam ben ona

ırem yaramaz belli valla ama çok şeker çıkmış maşallah

Eymeninde maşallahı var annesi babaya vurmaya başladı demek ha bak sen yaramaza

Tuğbacım gözünaydın ablanada çok geçmiş olsun

Yaramaz laz Naz naptın sen öyle bakiim pastanın hepsini yemişsin bıcırık seni

İyi akşamlar kızlar, ancak yazmaya fırsat buldum.Akşamları okuyup bir şeyle yaayım diyorum ama okumaya zor yetişiyorum, maşallah sohbetler güzel:))))

Deryacım, geçmiş olsun, bizimde 1 ay önce 39,9 a çıkmıştı ateşi, 3 gün boyunca sürekli düşürmeye çalıştık.Calpolle novalgin damlayı karıştırıp verdim.O düşürüyordu, aralarda da ılık suya soktum, elini yüzünü, başını sürekli suyla ıslattım.Bizim dr. da eğer 3 günden fazla sürerse, başka incelemeler yaparız demişti.Neyseki geçti, bir sorun olmadan.

İnşallah bir an önce düşer ezginin de ateşi.Zavallılarım, o ateşten hemen yüzleri soluveriyor.

İstanbullular buluşmuşsunuz, çok hoş resimlerdi.Çok şanslısınız, bizimde buralarda bir kaç arkadaş olsaydı bizde boy boy resimlerimizi koyardık:)))Hem mutlu oldum, hemde kıskandım hatunlar sizi.
Şimdilik bu kadar öpüyorum sizleri ve bebişleri.

slm kızlar....faranjit oldum sesim solugum cıkmıyo mafoldumbenmetin e bile ninni söylerken detone oluyorumkaydirigubbakcemile35 yıldır okul döneminde hep böyleyim haziran a kadar da böyle olurum artık:ecrin_bebek:oh ne güzel kızlar bulusmus yanınızda olmayı cok isterdim...
bak sen naz yaramaza neler yapmıs öyle benim oglumda aynı tazmanya canavarı eline ne gecerse canına okuyo bilgisayarı mahvetti yeni ekran kartı aldım gecen de günes gözlüğümü kırdı dünya para vermiştim fotografını cekicektim makineyi bozmus eşimin proje cd lerini çizmiş bildigim bunlar zamanla görücegiz baska neleri bozdugunu kırdıgını gecmişi az da olsa okudum ezgi ye gecmiş olsun derya ates cok kötü yaaa metin de 3 gün 39 larda yandı biz 50 ler de senağlamabu hafta hasta degildi ama sabah hapsırarak uyandı insallah tekrarlamaz evi temizledim dip köse bucak sildim 1 saatimi aldı mutfakla banyo kaldı biter birazdan bende bittim ama neyse hepinizi cok öptüm Şeniz yarın pazar yatırırken metin in kulagına fısıldadım annecim gec kalk tamam mı dedim bön bön baktı anladı mı bilmem bir işim vardı olursa kurban adamıstım şükür ki oldu :Saruboceq:yarın gidebilirsek eyüp sultan a gidip kestircez neyse cok yazdım ben kacarkaydirigubbakcemile4

aaaaaaaaa ben kapamıstım tükanı acmak yine bana nasip oldu...metin 6 da kalktı mafoldumbenartık kulagına filan fısıldamıcam bişiy kötükedihüsoters etki gösterdi neyse hepinize günaydın iyi pazarlara.s.

bende iyiyim...sanada allah kolaylık versin...hem çalışmak hem çocuk bakmak zor olsa gerek.

misafrliğe gidince ben çok sıkılıyorum eymen değişik görünce etrafı sürekli karıştırmak istiyor bende rahatsız oluyorum etrafı karıştırmasından.

seni çok iyi anlıyorum aynen ben de senin gibiyim.. Hatta eşim geçen arkadaşlara gidelim senin için de bi değişiklik olur evde çok bunalıyosun dedi istemedim.. senin dediğin gibi ben daha çok yoruluyorum gezmede kucakta durmuyo yerde sürekli peşinde gezmen lazım.. Ev gibi rahatr edemiyorum.. Daha çok eziyet oluyo bana.. İşte bu yüzden dün arkadaşlarımıza giderken efeyi kayınvaldemlere bıraktık, saat 6 dan 11:30 a kadar karı koca takıldık.. veeeee karar verdik çocuksuz arkadaşlarımıza giderken efeyi sırayla annelere bırakcaz , çocuklu evlerde bu kadar sıkıntı olmuyo :))

slm kızlar....faranjit oldum sesim solugum cıkmıyo mafoldumbenmetin e bile ninni söylerken detone oluyorumkaydirigubbakcemile35 yıldır okul döneminde hep böyleyim haziran a kadar da böyle olurum artık:ecrin_bebek:oh ne güzel kızlar bulusmus yanınızda olmayı cok isterdim...
bak sen naz yaramaza neler yapmıs öyle benim oglumda aynı tazmanya canavarı eline ne gecerse canına okuyo bilgisayarı mahvetti yeni ekran kartı aldım gecen de günes gözlüğümü kırdı dünya para vermiştim fotografını cekicektim makineyi bozmus eşimin proje cd lerini çizmiş bildigim bunlar zamanla görücegiz baska neleri bozdugunu kırdıgını gecmişi az da olsa okudum ezgi ye gecmiş olsun derya ates cok kötü yaaa metin de 3 gün 39 larda yandı biz 50 ler de senağlamabu hafta hasta degildi ama sabah hapsırarak uyandı insallah tekrarlamaz evi temizledim dip köse bucak sildim 1 saatimi aldı mutfakla banyo kaldı biter birazdan bende bittim ama neyse hepinizi cok öptüm Şeniz yarın pazar yatırırken metin in kulagına fısıldadım annecim gec kalk tamam mı dedim bön bön baktı anladı mı bilmem bir işim vardı olursa kurban adamıstım şükür ki oldu :Saruboceq:yarın gidebilirsek eyüp sultan a gidip kestircez neyse cok yazdım ben kacarkaydirigubbakcemile4

Çok geçmiş olsun.. Ay bunlar çok fena ne var ne yoksa kırıp döküp bozuyolar.. Bizde de şimdilik benim cep telefonum ve 1 kumanda çürüğe çıktı.. kırdığı oyuncakları saymıyorum..

AAAA Günaydın demeyi unuttum herkese GÜNAyDIN..

hihoyyyt

günaydın:))

canım ya maşallah:)
slm kızlar, ilk defa d.gününe gittik nazın bi arkadaşının..kızcağız daha mumunu üfleyemeden naz avuçladı pastasını bütün bebekleri düşürdü, dün de çocukalrı perişan etti zaten,2sini düşürüp üzerlerine yatıyo eguşun ağzına zorla salatalık soktu onatın kafasına vurdu itti kaktı yapmadıını bırakmadı çok zilli benim kızım:)
hehe aferin naz'adelikafadulden:teytey:

geçmiş olsun canım ..
ve Allah kabul etsin..

Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar

İyi akşamlar kızlar, ancak yazmaya fırsat buldum.Akşamları okuyup bir şeyle yaayım diyorum ama okumaya zor yetişiyorum, maşallah sohbetler güzel:))))

İstanbullular buluşmuşsunuz, çok hoş resimlerdi.Çok şanslısınız, bizimde buralarda bir kaç arkadaş olsaydı bizde boy boy resimlerimizi koyardık:)))Hem mutlu oldum, hemde kıskandım hatunlar sizi.
Şimdilik bu kadar öpüyorum sizleri ve bebişleri.

Meralcim inşallah bir gün yolumuz o tarafa düşerse seninlede buluşuruz canım üzülme
geçmiş olsun Fifoş çocuklardanmı kaptın okulda yoksa, Allah kabul etsin kurbanınızıda

herkese gunaydın bu ara benım kız hıc uyutmuyo benı sagolsun bu gece her saat bası kalktım valla sabaha kadar sabahda kalkmıs gulucukler atıyo hanımefendı sankı gonul alıyormus gıbı 1 hafta sonrada ışe baslıyorum bakalım ozaman ne yapacam leyla gıbı dolanırım herhalde ortada

Back
X