slm kızlar....faranjit oldum sesim solugum cıkmıyo mafoldumbenmetin e bile ninni söylerken detone oluyorumkaydirigubbakcemile35 yıldır okul döneminde hep böyleyim haziran a kadar da böyle olurum artık:ecrin_bebek

h ne güzel kızlar bulusmus yanınızda olmayı cok isterdim...
bak sen naz yaramaza neler yapmıs öyle benim oglumda aynı tazmanya canavarı eline ne gecerse canına okuyo bilgisayarı mahvetti yeni ekran kartı aldım gecen de günes gözlüğümü kırdı dünya para vermiştim fotografını cekicektim makineyi bozmus eşimin proje cd lerini çizmiş bildigim bunlar zamanla görücegiz baska neleri bozdugunu kırdıgını gecmişi az da olsa okudum ezgi ye gecmiş olsun derya ates cok kötü yaaa metin de 3 gün 39 larda yandı biz 50 ler de senağlamabu hafta hasta degildi ama sabah hapsırarak uyandı insallah tekrarlamaz evi temizledim dip köse bucak sildim 1 saatimi aldı mutfakla banyo kaldı biter birazdan bende bittim ama neyse hepinizi cok öptüm Şeniz yarın pazar yatırırken metin in kulagına fısıldadım annecim gec kalk tamam mı dedim bön bön baktı anladı mı bilmem bir işim vardı olursa kurban adamıstım şükür ki oldu :Saruboceq:yarın gidebilirsek eyüp sultan a gidip kestircez neyse cok yazdım ben kacar