2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya çok ihmal ettim sizleri affedin özlemişim hepinizi, sohbetinizi.bebişlerden hasta olanlara çooook geçmişolsun.acil şifalar dilerim.
benim 2-3 haftadır giremeyişimin haklı sebepleri vardı annem geldi,temizlik işleri falan yaptım,bi ara annem hastalandı .şimdi kızım hasta.ama yaramaz oğluşum iyiannanesi geldiğinden beri daha iyi çok şükür.geçen hafta kontrole gittik bu ay 600-700 gram almış.
ay bide ben bi itirafta buluncağım kızlar sizi aldattım.başka bi foruma üye oldum nerdeyse 2 hafta boyunca boş zamanlarımı ona ayırmak zorunda kaldım.anlatayım size:benim kociş kendine yeni bi hobi yaptı.e yanında benide tabi.kocaman bi akvaryum aldı.1.5 metreye 60 cm dev gibi bişi.iljk görünce dedim heralde buna denizkızı yatıracak :))))))))))) neyse geldi bu akvaryum gelmesine de hiç kolay değilmiş öle tefarruatlı işki anlatamam.bu yüzden akvaryumculukla ilgili bi foruma üye olup araştırma yaptım mecburen.çünkü kociş işten güçten araştırmıyormuş...şu anda 12 tane balığımız var dün sayı 15 di 2 yavru ile bi büyüğü dün kaybettik.ege de balıklara bayılıyor akvaryumun önüne gidince heyecanla el çırpıyor bir ara size resimlerini eklerim
ay çok uzattım kusura bakmayın hepinizi öptüm yarın görüşmek üzere umarım

günaydın kızlar

nazlıcım geçmiş olsun Nilsumuza iyi bak, Onatda akvaryum gördümü çıldırıyor çok seviyor benim eşimde çok meraklı biliyorda eskiden vardı akvaryumu ama dediğin gibi çok zahmetli bir iş ben vakit ayıramam o yüzden sadece küçücük birşey alalım 2 balık koyalım içine yeter diyorum

günaydın hanımlar nasılsınız bugun bakalım
benim oğluşum bugun çok daha iyi ama dr amcamız ilaçları iyileşsede bir süre
bırakma zorlada olsa içir ki mikroplar iyice yok olsun dedi
biz de içiyoruz şükür iyi bugün

nazlıcancım unutulurmu ki kıs 2 haftada insan hele arkadaş...
canım annenede kızınada çok geçmiş olsun...

güzel birgünden herkese günaydınopuyorumnanaktan

bugün hava çok güzel sabah erkenden kalktım dün eve kapanmaktan hastalanmışım sanırım bugün kendimi çok iyi hissediyorum...şükür eymen biraz daha iyi...sabah camları sildim mutfak dolabını sildim çamaşırlarımı astım eymende uyandı şimdi...

nazlıcan şu deniz kızı işini tuttum. arada çıkarım yardım ettirirdin kendine:))

denizcim evet iyleşsede antibiyotik bitene kadar kullanılmalı. eğer yaroıda kesersek mikroplar o ilacı tanıyor ve bir dahaki kullanımda işe yaramıyor. iyice iyleşsin kuzucuk.

yaa biz niye hep kuzu diyoruz ki bunlara mesela sıpa buzağı falan onlarda sevimli:))

Ohhhh hamarat hanım ben de daha ÇamaŞır asıcam sen bİrtİrmİŞsİn bİle yanİ...

kolay gelsin denizcim sana...ev işi bitermi hiç daha çok işim var ama yapılmıyor..evim küçük diye yakınıyorum birde büyük bir ev olsa ne yaparmışım bilmiyorum :hulya:

balımcım doğru diyosun canım yaaa benim evde öyle büyük diill ama
iş bitmiyo walla.... şimdi kalkayım da oğlumu uyutup işlere devam valla
belim ayrı başım ayrı ağrıyo öldürüyo walla...

herkese ii günler elvin öksürüo ne yapmam lazım kızlar yardım edin hastaneye gitmeyede korkuyrm mikrop alır die..adaçayı içirdim şimdi peditus ii gelir mi ki??öksürük şurubumda yok offff kafayı yicem artık bu çocuk her ay hasta

ben iyiyim linay ama eymen hala hasta düne göre biraz daha iyi sayılır...

burcu kelin ilacı olsa misali eymen hala atlatamadı girbini...inşallah öksürükle atlatırsınız siz...

burcucum peditus ii gelir ama asist varsa oda iyi geliyo galiba
dr bize asist verdi bnalgam söktürüp öksürüğü kesiyomuş galiba tam bilemem tabi ama
ben oğlum accık üşütse peditus veriodum o ii geliyodu ama bu sefer çok feci grip oldu bir ton ilaç
içiyo şimdi 3 çeşit ilacı var...

oyy yinemi hastalanma sırası ocak bebişlerinde... Hepisine birden geçmiş olsun. Bizde korkudan dışarı çıkmıyoruz. zaten bu soğuklarda çıksak hastalıktan bir ay eve kapanırız. en iyisi hasta olmadan eve kapanmak...

Bugün evi temizledim, balkonla toz almak kaldı... ama bitmiş haldeyim. Aybüke bütün odaların altını üstüne getiriyor:(

saolun kızlar sizede çok gçmiş olsun inş düzelirler...ben en iisi dr arayım

Back
X