ya çok ihmal ettim sizleri affedin özlemişim hepinizi, sohbetinizi.bebişlerden hasta olanlara çooook geçmişolsun.acil şifalar dilerim.
benim 2-3 haftadır giremeyişimin haklı sebepleri vardı annem geldi,temizlik işleri falan yaptım,bi ara annem hastalandı .şimdi kızım hasta.ama yaramaz oğluşum iyiannanesi geldiğinden beri daha iyi çok şükür.geçen hafta kontrole gittik bu ay 600-700 gram almış.
ay bide ben bi itirafta buluncağım kızlar sizi aldattım.başka bi foruma üye oldum nerdeyse 2 hafta boyunca boş zamanlarımı ona ayırmak zorunda kaldım.anlatayım size:benim kociş kendine yeni bi hobi yaptı.e yanında benide tabi.kocaman bi akvaryum aldı.1.5 metreye 60 cm dev gibi bişi.iljk görünce dedim heralde buna denizkızı yatıracak :))))))))))) neyse geldi bu akvaryum gelmesine de hiç kolay değilmiş öle tefarruatlı işki anlatamam.bu yüzden akvaryumculukla ilgili bi foruma üye olup araştırma yaptım mecburen.çünkü kociş işten güçten araştırmıyormuş...şu anda 12 tane balığımız var dün sayı 15 di 2 yavru ile bi büyüğü dün kaybettik.ege de balıklara bayılıyor akvaryumun önüne gidince heyecanla el çırpıyor bir ara size resimlerini eklerim
ay çok uzattım kusura bakmayın hepinizi öptüm yarın görüşmek üzere umarım