2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar ben geldım ayy böcugun yzuunden bende gıttım evkura bı tane daha nevresım tk aldım days ın colordan kırmızı cok sık du hemen resmını eklıyım..nevresım rtakımım nasıl kızlarrrrr

fiabordonev08399b.jpg

Kızlar nabersiniz. Çok özledim sizi. Minilyam nevresim takımın çok güzelmiş.
Nasıl oldu kayınpederin iyidir inşallah.
Geçmişi okumadan yazıyorum o yüzden bilgim yok.
Zaten evlilik hazırlığı nereye taşınmış bulamadım. Yazdığım mesajlardan buldum.
Bu bölümle pek ilgilenmediğimden dolayı :))
Sadece sizin için geldim. İnşallah herkesin herşeyi yolundadır kızlar.
Ben kendimden kısaca bahsedeyim. Benimkinin space sinde (msn de ekli değil ama görebiliyorum herkese açık çünkü) kendi resimlerini koymuş ve alyans vardı sağ elinde. Öyle işte o resmi gördüğümden beri kendimde değilim. Geçecek derken birde daha zor olmasa ne iyi olurdu.
Ama merak etmeyim beni iyi olmaya çalışacağım.

Sizden ricam noolur mutluluğunuzun ve sevdiğinizin kıymetini bilin. Boş sebeplerden dolayı üzmeyin birbirinizi. İnanın kötü olaylar oluyordur hayatınızda ama hayatınızda o olmasaydı daha zor olurdu herşey.

Hepinizi çook özledim. Çok öpüyorum kızlar. Allah'a emanet olun.

Nehirim artık yeni bir yoldasın inşallah birgün yakında birgün çok çok çok mutlu olcaksın

Bizde özledik seni.böcüğüm hep sorup duruyo.inşallah karşına güvenebileceğin bi erkek çıkar.hiç üzülme.kaybeden sen değilsin.kafandan hemen atmanı beklemiyorum zaten

gunaydnlar
bırazdan gelcem
bu arada mınılya sen benımkılerı görmedın herhal aynısını ben aldım nan:roflol:

Minilyam güle güle kullan bende bayıldım buna

ay canım benım saol..bu arada ben dunden berı nevresıme bakıp bakıp duruyorum annem dedı hayrola asık mı oldun?dedıkaydirigubbakcemile3

Kızlar nabersiniz. Çok özledim sizi. Minilyam nevresim takımın çok güzelmiş.
Nasıl oldu kayınpederin iyidir inşallah.
Geçmişi okumadan yazıyorum o yüzden bilgim yok.
Zaten evlilik hazırlığı nereye taşınmış bulamadım. Yazdığım mesajlardan buldum.
Bu bölümle pek ilgilenmediğimden dolayı :))
Sadece sizin için geldim. İnşallah herkesin herşeyi yolundadır kızlar.
Ben kendimden kısaca bahsedeyim. Benimkinin space sinde (msn de ekli değil ama görebiliyorum herkese açık çünkü) kendi resimlerini koymuş ve alyans vardı sağ elinde. Öyle işte o resmi gördüğümden beri kendimde değilim. Geçecek derken birde daha zor olmasa ne iyi olurdu.
Ama merak etmeyim beni iyi olmaya çalışacağım.

Sizden ricam noolur mutluluğunuzun ve sevdiğinizin kıymetini bilin. Boş sebeplerden dolayı üzmeyin birbirinizi. İnanın kötü olaylar oluyordur hayatınızda ama hayatınızda o olmasaydı daha zor olurdu herşey.

Hepinizi çook özledim. Çok öpüyorum kızlar. Allah'a emanet olun.

canım ılk önce tavsıyelerın ıcın tşk..bızı sevdıgın ıcın bu tarz ıcten konustugunun farkındayım..seni bu yusden cok sevıorum..sende kendını uzme emi..Şeniz

günaydın arkidişler...
hepinizee iyi haftalarrrrkaydirigubbakcemile2

gunaydın cnmmm ıyı haftalar sanada..bu arada şafak azalmıs cnm senınde..zaman gecıyor valla...ıns 5 aylara duserız de daha cabuk gecer zaman..
gunaydnlar
bırazdan gelcem
bu arada mınılya sen benımkılerı görmedın herhal aynısını ben aldım nan:roflol:

ooyy oyy canemmm benımmm bak ıkımızde aynısını almısız bu arada örgu battanıyen varya onun aynısıda bende var..ayrıca dıger nevresımlerde cok hoşş Allah gule gule kullanmak nasıp etsın ıns...

tşk ederım
mınılyam sımdık 2 örgu battanıyem oldu cnm
özdılek aldığım sıyah saten pamuk okadr guzelkı zaten hepsını açtırdım baktım kumasına desenlerıne sıyah olanın gold halkaları sımlı okadr guzeldıkı:asigim:
bı tane taç bı tane özdılek ıkıde days ın c. aldım 498 tl tuttu 403 tl ındı. hazıranda baslıyom
ama aksam anneme yakalandım alırken ben gelıp alcm dedım aksam eve adam geldı annenızı cağırıın ımza alcam dıe::1shok: sonra annem dedı bu ne dedım nevresım aldımda daha once sımdık getrıtcem ondan dedım annem yemezler dedı:roflol:

iyi haftalar kızlar,nasılsınız?

böcükcüm maşallah kaç nevresmin oldu ?güle güle kullan hepsini.

heerks nasıl topic arkadaslarım?safaklarınız da azalıyor.ahh keske ben de sizlerle saysam ama bana daha çok vAr giibi görünüyor hayırlısı....

aybuer, pasta hoşgeldiniss
benim için hafta bayağı bi yoğun başladı...keyfim yerinde çok şükür sizler napıyonuz bakimsositososito

kızlarr ben geldım napısizzz...?
ay bugun heryerım agrıoo keske dun hıc bıtmeseydıde evde hala uyusaydım..​
mirmirmirmir

Kızlar selamllarrrrrrrr.böcük o gold halkalı dediğin şeyi ben görmedim yaa resmimi çıkmadı noldu bi daha bakimm.demek yakalandın annene -tatlicadiarzu- hiç aklına gelirmi adam gelip imza diyecek...

pasta roselın mınılya dasılvadıdo aybuer h geldınız

roselın sıyahlı olan cnm yastığını cıkartıp baktım ellemeden almam:jeyyar: cok harıka

aybuer 15 falan oldu cnm daha almıycam ınş (nışanlanınca devam etcem )

bende dun sıkıntıdan öldum evde bıde samsunda okuyan ark geldı cok mutluyum
bıde maçlar cok ıyı gıttı ıkı kere mutlu oldum
kaydirigubbakcemile2

mınılya lady suan tam tarıh belırlemek ıcn yalnızca bı tarh yazmam lazım ben 12 nısan dedım cunku 5 nısan aylık gunum ama olurda o gun alamzsam dıe 12 nısan sectım sımdık sızden son olarak tarh belırtmenızı ıstıyorum

Back
X