Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihoyyyt ev alıyoruz canlar. inşallah yeni evimize evlenecez :Saruboceq:
Hayırlı uğurlu olsun Pastacım çok sevindim.inşallah hayırlısıyla bizede nasip olur bu :Saruboceq:
ooo pastacım çok sevindim canım yeni evinizde mutlu sağlıklı günler görürsünüz inşallah:Saruboceq:
pasta cok sevındırık oldum hayrlısı bu krızden dolayı ındı mı acaba fıyatlar
darısı bana ınş
pasta roselın mınılya dasılvadıdo aybuer h geldınız
roselın sıyahlı olan cnm yastığını cıkartıp baktım ellemeden almam:jeyyar: cok harıka
aybuer 15 falan oldu cnm daha almıycam ınş (nışanlanınca devam etcem )
amın:Saruboceq:
yahu lady nerelerde acepCADIARZU
sağol canım
inşallah sizede nasip olur. daha tem kesinleşmedi bu hafta kesinleşecek ama yüzde 90 olur gibi gözüküyor şu an. bende elimden gelidiğince bişiler yapacam düğünüzümü olabildiğince uyguna getirmeye çalışacam. fazla masraf çıkartmamaya gayret edeceğiz hep beraber. önemlisi evimizin olması eşya zamanla alınır dimi :sm_cool:
valla minilyam bende bi kırıklık var inşallah hasta olmam:1ninca:
anam zaman ne kadar çabuk geçiyo beee haftaya maaş alıyozhihoyyyt
böcüğüm bugün çok yoğundu yaa( artık pek takılamıyorum,canm ,benm için inan farketmez,çoğunluk hangi gündeyse benide o güne yaz,inşş.benmkinin de o güne denk gelmez çarşı izni,öyle bişey ki hiç belli olmuyor,hangi gün çıkacağı.kızlar bu arada plakalar düştümm yani bugece 12 den sonra 81 düzce :)))) inşş.evlilik şafaklarımızda da o günleri görücez :)))
ooo canım ne kadar çok almıs niişanlanınca da alırsan evlenene kadar bi 50 nevesim yapıcan herhaldee ..iyi günlerde kullan hepsini.içinde kalacagına al daha iyi...