2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hayırlı uğurlu olsun Pastacım çok sevindim.inşallah hayırlısıyla bizede nasip olur bu :Saruboceq:

pasta cok sevındırık oldum hayrlısı bu krızden dolayı ındı mı acaba fıyatlar
darısı bana ınş

Hayırlı uğurlu olsun Pastacım çok sevindim.inşallah hayırlısıyla bizede nasip olur bu :Saruboceq:

sağol canım
inşallah sizede nasip olur. daha tem kesinleşmedi bu hafta kesinleşecek ama yüzde 90 olur gibi gözüküyor şu an. bende elimden gelidiğince bişiler yapacam düğünüzümü olabildiğince uyguna getirmeye çalışacam. fazla masraf çıkartmamaya gayret edeceğiz hep beraber. önemlisi evimizin olması eşya zamanla alınır dimi :sm_cool:

Öyle canım pastacım haklısın.yawww OFT bölümüne bakıyom bakıyom bi yorum yapacak kendime göre bi konu bulamıyom.puffff çok sıkıldım

pasta roselın mınılya dasılvadıdo aybuer h geldınız

roselın sıyahlı olan cnm yastığını cıkartıp baktım ellemeden almam:jeyyar: cok harıka

aybuer 15 falan oldu cnm daha almıycam ınş (nışanlanınca devam etcem )

ooo canım ne kadar çok almıs niişanlanınca da alırsan evlenene kadar bi 50 nevesim yapıcan herhaldee ..iyi günlerde kullan hepsini.içinde kalacagına al daha iyi...

amın:Saruboceq:
yahu lady nerelerde acepCADIARZU

böcüğüm bugün çok yoğundu yaa :(( artık pek takılamıyorum,canm ,benm için inan farketmez,çoğunluk hangi gündeyse benide o güne yaz,inşş.benmkinin de o güne denk gelmez çarşı izni,öyle bişey ki hiç belli olmuyor,hangi gün çıkacağı.kızlar bu arada plakalar düştümm yani bugece 12 den sonra 81 düzce :)))) inşş.evlilik şafaklarımızda da o günleri görücez :)))

sağol canım
inşallah sizede nasip olur. daha tem kesinleşmedi bu hafta kesinleşecek ama yüzde 90 olur gibi gözüküyor şu an. bende elimden gelidiğince bişiler yapacam düğünüzümü olabildiğince uyguna getirmeye çalışacam. fazla masraf çıkartmamaya gayret edeceğiz hep beraber. önemlisi evimizin olması eşya zamanla alınır dimi :sm_cool:

pastacım hayırlı olsun inşş.olur,kendi evinde oturmak gibisi olamaz,allah gerçekten herkese nasip etsin,bizimde sağolsun aileler birleşti 1,5 yıl önce ev alındı,şimdi berbaer taksit ödyrz,evlenincede 1,5 yıl kalıyor borcumuz,dediğin gibi önemli olan başını sokacak bi evin olması,eşyalar sonradan da olur.allah hepimizn gönlüne göre versi,hepmizn yardımcısı olsunn inşş.:Saruboceq:

valla minilyam bende bi kırıklık var inşallah hasta olmam:1ninca:
anam zaman ne kadar çabuk geçiyo beee haftaya maaş alıyozhihoyyyt

valla minilyam bende bi kırıklık var inşallah hasta olmam:1ninca:
anam zaman ne kadar çabuk geçiyo beee haftaya maaş alıyozhihoyyyt

aman öle deme sımdı nazar değecek..geçsın zaman..
ayy kıı bende de bı kırıklık var dun aksam heryerım agrıodu sımdı ıyıyım ama hapsuruom arada ıns gecer cnmm..:Saruboceq:

böcüğüm bugün çok yoğundu yaa :(( artık pek takılamıyorum,canm ,benm için inan farketmez,çoğunluk hangi gündeyse benide o güne yaz,inşş.benmkinin de o güne denk gelmez çarşı izni,öyle bişey ki hiç belli olmuyor,hangi gün çıkacağı.kızlar bu arada plakalar düştümm yani bugece 12 den sonra 81 düzce :)))) inşş.evlilik şafaklarımızda da o günleri görücez :)))

kıı nerdesın sen bayadır gözukmuosun?
ayy 81 gun mü kaldı kıı ıns gelır de kavusursun sevdıgıne cnm..
inş..bızım evlılık şafagıda ıkılı sayılara duserdelikafadulden

minilyam çabucak geçsin geçmesine de...yapılması gereken o kadar çok şey varki...bisürü eksik...gözüm korkuyo biraz açıkçası..Allah yardımıcımız olsun:Saruboceq:

gecmış olsun kızlar hasta olmadan dıyım dedımkaydirigubbakcemile3 peşın peşın

gunaydın bu arada lady senı 12 nısana yazıyorum tatlım ınş gelırsın balım

ooo canım ne kadar çok almıs niişanlanınca da alırsan evlenene kadar bi 50 nevesim yapıcan herhaldee ..iyi günlerde kullan hepsini.içinde kalacagına al daha iyi...

yok cnm 50 olmaz herhal ama bakarsın evde kalırsam oda olurkaydirigubbakcemile3
suan 15 tane falan var ama buda bı heves sonucta sımdık hıc alasım yok bayada almam yazdan sonra belkı başka eksıklerımı alcam bıde taksetlerımı bıtrım dıyom:utangac:

Back
X