- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evet ya çok fark varmış hakkaten
evkurda pek fark olmuyo ama genelde fiyatları diğer mağazalara göre birazcık pahalı taksitle almak daha mantıklı ordan
ya canm hakkaten baya uygunmuş,ben geçen gittim evkur a hatta konuşmştuk ya fakir elektrk süpürgesi sordum peşin 670 dedi ben peşin 550 bulmuştm b.düzünde.evkur bana çok pahalı geldi açıkçası ama yatak örtüsü hiç bakmadm orda,bide ben peşin alıyrm evkurda peşin almanın hiç bi avantajı yok,ama 440 baya uygunmuş.
evkur süper kazık atıyo ustelık sözlesmenı bı ay sonra verıyormuş takst bıtınce cok tuhaf korktum bıdaha almam zaten almak zorunda olduğumdan aldım days ın sadece orda vardı ıstedım model ve hazırandabaslıyo takstı dıe aldım ındırımlı ıdı ama normal olarak bakınca coğu sey pahalı bızm burda 5 katlı mağazası var harıka seyler var ama pesın calıscam artıktakst lafını bıle duymak ıstemıyorum
kırmızı beyaz sıyahtan oluşan bı yatak odası düşünmez mısn
yatak örtusunu beyaz al halını kırmızı sıyah al tülünü kırmızı ust kattakı perdeyıde sıyah aldın mı süper:lepi:
ben kırmızı beyaz sıyah uclusunu cok kullancam evımde cunkum lıla pembe gıbı renklerı sevmem
bak gümüş gold yatak örtulerıde süper olar gold yatak örtusu alıp krem perde alabılırsın
benım alcam elektrıklı süpürge robot seklınde adı aura cleanmax 1800 tl suan ınş düşer takstlerım bıtınce onun ıcn para ayırcam kenara seneye ınş alırım ıhlasın urunu ama süper evdede kullanıyok
32 34 fonksıyonu var klıma hava temızleme top lastık sısırme gıbı yıkama kurulama harıc:jeyyar:ben ıhlasın su arıtmasını aldım cunku harıka bıseydı ya asık oldm 2007 sonunda 2008 ortasnda bıttı taksıtı 1200 ıdı suan 1500
kız sen ne edıon Allah askına al al gözun doymadı haa once bı goca bul da..:roflol:
sen yakında mobılya neyım de alırsın kız senı alan goca yasadı valla..
bu arada amwayınde var su arıtma cıhazı 1500 felan ama uyelerıne 1180 e gelıor ama amway pesın calısıor o var ıste taksıtlı olmuor..ama aıtması super bişi e sprıng..
ben arıtma dusunmuorum supurgede dusunmuorum aman bızım supurgeler bıze yeter ısteyen alsın :1closedeyes:
cunku onca parayı supurgeye yatıramam anca cazıp taksıtler yaparlarsa evlendıkten sonra belkıııı oda..
kız böcük daha sen yatak odasıda alcan abowww barı bırak yatak odasınıda cocuk alsın
12 nısanda b.köyde ceyıs bulusmasıo yapıyom gelmek ıstersen senı lsteme eklerım cnm bol bol gezcez ozmn parada bırıktırrısın olmaz mı
canımcım para olsa biriktircem ama yok ki şu anda daha öğrenci statüsünden kurtulamadım kaydirigubbakcemile3
ama ayarlarsam bişiler gelerem tabe niye gelmiyim
saa bı sır verım mı:jeyyar:
benımde hıc param yok maaslar yarıya ındı asgarı gecım ındrımı cocuk parası 4 aydr almıyokkafamçokkarıştı bıde 2 ayda gecıy anca aylık alıyoz ben bı tane tasktı verıyom avans cekıp ıkncısı gelıyy aylığı alana kadr
bende yarın avans alcam 250 tl sırketten ckcem ıslerımız duzelınce vercemdelikafadulden onuda nıe alıyom bılıyon mu buluşma ıcın
yoksa almazdım ama dursun kenarda haa bıseyde almıycam adı buluşma bız sadece gezcez ıstersen hıc bısey alma ben almam mesela bulusmadan bıgun sonra paramı gıdıp evkura yatrcam:lepi:
hersey duzelır cnm ınş allahım yar ve yardımcımız olsun bı tek ona guvenıyorum
ben kactım ı aksamlar
günaydın kızlarrr
böcük açtı bugün tükkanı ne güselhihoyyyt
çeyiz muhabbetine dalmışsınız yine maşallah ben bu aralar hiçibşe almıyorum para biriktiriyom onun yerineşakkıdı
keyifler nasıl bakalım:1hug:
minilyam pastacım hoşgeldinis...
pastacım Allah yardımcın olsun canım göreceksin herşey çok güsel olacak:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?