2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

pamuk saten değil canım benim dediklerim sadece pamuklular ama hakkaten çok güzel kumaşları ya
keşke beğendiğim yatak örtüleri de indirime girse 900 ytlye beğendim bir tane çok dmi kızlar?

cok ucuza almıssın valla cnm bende almak ısterdım ama bana benımkıler yeterde artar bende sadecıyım banada saten al dedıler ama kullananlar pek memnun dııl nedense..

evet canım satenlerden pek memnun kalmıyomuş insanlar bir de ben yatakta açık renk örtü nevresim seviyorum ya genelde hep pastel tonlarda aldıklarım....
ya ben böyle değildim noluyo bana anlamış değilim yüzük parmağa girdi gireli acayip çeyiz meraklısı oldum..beni hiç bir güç bu sabah yataktan kaldırıp bakırköye götüremezdi yanigamyoncuiremsu

pamuk saten değil canım benim dediklerim sadece pamuklular ama hakkaten çok güzel kumaşları ya
keşke beğendiğim yatak örtüleri de indirime girse 900 ytlye beğendim bir tane çok dmi kızlar?

çok
ben 400den fazla vermem ama b.köyde gordum işil işil 1000 dedı :1shok: almam tabıkıde

bende ceyıs hastasıyım:asigim:

bencede çok yaa
birde canım annem diyoki bazıları perdeyle yatak örtüsnü takım diktiriyomuş
sizce gereklimi ki? yada daha mı hoş durur yatak örtüsüyle perdeler aynı

bencede çok yaa
birde canım annem diyoki bazıları perdeyle yatak örtüsnü takım diktiriyomuş
sizce gereklimi ki? yada daha mı hoş durur yatak örtüsüyle perdeler aynı

ben takım olmasını ısterımde ıstememde
modele gore değşıyo
mesela yengemınkı takım ama ben sevmıyom odasının heryerı lıla yatak odasını lıla aldrdı örtusu perdesı cok boğuk bence
ama krem kahve gıbı harıka renklerle guzel durur gıbıkafamçokkarıştı
mesela brıllanta gordum muthıs bı yatak örtusu ve perdesydı bende krem düşünüyom hatta onun nevresımını aldım
brıllantın sıtesındekı katalogta 2 3 sayfadakı resım

ayy hakkaten çok güzelmiş bende lila faln istemiyorum krem favorim
bu ne kadarcıkmış ki biliyomusun canım??

900 tl dedıler yalnız bı sorun var bu örtuyu yakndan gordum gercekten guzel saten nevresımını aldım 200 tl sanırsam
bıde o ustunde gorunen sey elbıse gıbı bıseymış onuda hedıye verıyo dedı adam :1shok: maynak mısn ddım bu elbıs deıldr
adamın elınde sadece yatak örtusu vardı o gıttığı fuarda gormus aynenn öle sermısler yanı o tam olaark ne satıcıda bılmıyo bendekaydirigubbakcemile3 bu aksam gıdem bakım ındrım varmış bı soram tekrar

canım buraya da yazarsan çok sevinirim....

ya bende takım istiyorum perdeyle,yatak örtüsünü hep öyle bi hayalim var,ya gold rengi yada açık krem yada gül kurusu, tatlı kırmızı,istyrum ama tam daha yinede karar vermiş değilim,hangisi o an en çok hoşuma giderse onu alıcam :))) ama böyle pullu,işlemeli istyrm ağr olsun biraz.

çok
ben 400den fazla vermem ama b.köyde gordum işil işil 1000 dedı :1shok: almam tabıkıde

kızlar bende krem sevıorum ve o yzuden krem aldım yatak örtumu keske foto mak olsada ceksem göstersem gercı evkura gıttıysenız görmussunuzdur ordan aldım altı tul tul gelınlık gıbı ustu taslı ve kurdele seklınde sus sus gelıo ustu valla harıka ben cok begendım hemde cok uyguna aldım 440 lıraya aldım ve bonusa 7 taksıt yaptılar suan 65 tl olarak öduyorum benı zorlamıoda taksıtlerı hem eylul ayında son ve kızlar taksıtlerım eylulde bıtıo bılıomusunuz gercı önceden öderımde bankaya para koyuyorum nakıt her zaman önemlı deılmı...

canım grçekten mi yaa:1shok:hem de çok uygunmuş ya ben evkura giderim arasıra hiç görmedim

canım çok güzeller varda pahalı ya çok

ya canm hakkaten baya uygunmuş,ben geçen gittim evkur a hatta konuşmştuk ya fakir elektrk süpürgesi sordum peşin 670 dedi ben peşin 550 bulmuştm b.düzünde.evkur bana çok pahalı geldi açıkçası ama yatak örtüsü hiç bakmadm orda,bide ben peşin alıyrm evkurda peşin almanın hiç bi avantajı yok,ama 440 baya uygunmuş.

canım buraya da yazarsan çok sevinirim....

yazarım tabı ne demek:lepi:
evkurdan 4 nevresım aldım 400 tl borcum var hazıranda baslıyo onu dusunuyom kara kara ben bundan sonra herseyı peşın alcam
arcelık lal serısını sordum tasktle 950 pesın 850 820 arası ne kadr fark var demı

evet canm yaa ama yatak örtüsüyle takım almassak hani diktirmede yapıyorlar ya yada farklı yerlerden alıyorlar,ne biliym renk uyumsuzluğu olmaz mı o zamanda ,takım daha hoş duruyor gibi geliyor bana,

ya krem yatak örtüsü alırsam ben perdelerimi sütlü kahve düşünüyorum tülümü de kırık beyaz olmazmı ki??
illa takımmı olması lazım ayrıca o dikenler de bayaa para istiyolar ya:bbo:

evet ya çok fark varmış hakkaten
evkurda pek fark olmuyo ama genelde fiyatları diğer mağazalara göre birazcık pahalı taksitle almak daha mantıklı ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…