bu sabaha kadar heyecan yoktu. sabah kalbim çarpıntısıyla uyandım. ve bi dahada sakinleşemiyorum.
ne gıyıceksın felan hallettın mı anlatsana kızz
kaydirigubbakcemile2 geçen hafta etek be blüz aldım. inşallah bu akşam giydiğimde resim çekerim buraya eklerim resmimi.
etek siyah blüz siyah ama aralarıda parlak simler geçiyo. başörtüm siyahlı koyu kırmızılı. ayakkabım hafif topuklu sivri burun ayakkabı. bi dünya para bayıldım kafamçokkarıştı.
bi isteme olayı bile bana çok pahalıya patladı
öleeee bızde bayıldık zamanında kaydirigubbakcemile3
cnm ıns eklersın emınım cok guzel olucaksın sakın panıkte yapma ve fazla heyecanlanma cunku cok panık olursun
pasta hayırlı olsun saatler gecmek bılmes bugun sana
sende hosgeldın cnmmmŞeniz
bugun nasılsın bakem senınkıyle aranız nasıl oldu?
canım hatasını anladı morali bozuk biraz haliyle...düzelecez inşalla ama ben yeminliyim bi daha kendi kendime nikah tarihi falan planlamam arkadaş...büyükler felan karar versin olmazsa....aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyom
günaydın kızlar,nasılsınız...
pastacım hayırlı olsun şimdiden resimlerini bekleriz buraya.
ooo aybuercim hoşgeldin....çalışıyoz valla cumartesi cumartesi sen napıyon bakim
aybuer uskudarda aaşam oldu
dasılvadıdo haklısn boşver hersey olcana varır durumu duzelsın yeterkı bı kac sonrada olsa olur
kızlar selamm,pastacım hayırlı olsun inşş.senin için senin yazdıklarını okuyunca bende yine heyecanlandım :)) allah yardımcın olsun.. benm sağolsun ailelerimiz çok yardımcı oluyorlar,ama onlarda hiçç karışmadılar,herşeye biz karar verdik,onlarda siz nasıl istiyorsanız öyle yapın dediler.
dasilvadido bence yinede tabiki siz ikiniz oturup karar vericeksiniz bence,ama eğer nişanlın şu anda bişey düşünemiyorsa,ona da hak vermelisin,belki bazı şeyleri kendi başına yapmak istyrdur,seni rahat ettirmek istiyordur,bence bu gibi konularda erkekler daha mantıklı davranıyorlar,çünkü biz bayanlar hep duygusal anlamda bakıyoruz olaylara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?