günaydın kızlar hayrlı cumalar bende geldım nasılsınız bugun ben bomba gıbıyım nedense ıcım kıpır kıpır ayy bıde şafak 204 yanı 6 ay 20 gune dustuhihoyyyt
su 20 gunude atabılsek tam 6 ay kalsa sonra 5 ay kusure dussekaydirigubbakcemile3
allam sen sbır
ben dıom ne cabuk gecmıs yaa 4,ay gelıyo sen gecmıyo dıon:mymeka:
geçer cnm geçer valla bn senın annen olsam bu gız amma gtmek meraklısı derdım
bak sana dıem o kapıdan cıkarken cok ağlıycan yıllardr geldığın yuvana mısafr olarak gelceksın
hadı sen yınede şafak say benım ıcınde:1rolleyes:
bende çok anneme düşkünüm,bide ben evin tek kızıyım,ben her akşam eve gidince uzun uzun sarılıyoruz ,o an huzur doluyorum,evden gidince nasıl olucak hiççç bilmiyorum( hatta geçen gün ağladım nişanlım için çok özledm diye anneme sarılıp,annem dedi bak seneye bu zaman evinizde olucaksınız beraber,bu sefer ben bi daha başladım ağlamaya,ama bu seferde sen yanımda olmuycan dedim ((( ben babamada çok düşkünüm ( abime de (( neyseki annemlere 15 dk yürüme mesafesinde evim :)) ama ne olursa olsun evlerimiz ayrılcak işte,bide sürekli onlara gidemem,kendi evimi bilmem lazımm,ama en azından anneme yakın olmak beni çok rahatlatıyor,istediğm an gelir giderimm.
kız yoksa anan sana demıye o lafı ee bıcok ceyız alıon asıl sana yakında dıcek anan demedıyse bu kız gıtme meraklısı dıee:roflol::roflol::roflol:
koca olmayınca ortada demıyo
aksıne al kızm al eksık kalmasın ıcınde kalmasın dıo:1shok: bu aralar önce borclarını öde dıyı zaten sımdık bedava verseler alırm baska almamkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız? herkese hayırlı cumalar
bugün linenste tüm nevresim takımları yarı fiyatına bugün boştum kalktım gittim aldım 2 tane nevresim takımı çook mutlu oldumhihoyyythihoyyyt
hayırlı olsun cnm gule gule kullan..
ne kadara aldın?
canım ben pamuklu aldım 92den 46ya düşmüşler satenlerde 60 ve 90a inmişler ama çok karmaşık geldi ben biraz sadeciyim onlardan beğeemedim. ikisine 92 lira verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?