günaydın kızlar,bugün dükkanı ben açtımm hihoyyyt canm kıbrıs acapulco resort resim ekleyebilrsem eklerim süper görünyr,bide kaya artemis var yine kıbrıs ta o da çok güzel ama şehre uzak,ilk söylediğim merkezede yakın..bide dün akşan konuştuk nişanlımla kesin almaya karar verdk allah izin verirse 30 hazirana kadar ötv kdv indr.yararlanmak için mobilyalarımızı alıcaz kaydirigubbakcemile2
Yok minilyacım çok lüks olması gerekmiyo.senin otele baktım ama fiyatını bulamadım temmuz ayı
böcük ben valla saate alıştım çünküm artıkın işten çıkınca hava aydınlık oluyu:sm_cool:
minilyam hoşgeldin gulum hadi bakalım rezervasyonu da yapıyonuz hayırlısıyla..sana zaman hiç geçmez şimdia.s
valla canım aksıne dun nasıl gectı anlamadım dunkı havadan sonra artıq nesem yerıne geldı artı zamanda cok kolay gecıo suankaydirigubbakcemile2
roselın cnm baktım sımdı kişi başı fıyatı kara tarafı standart oda 170 tl
4 gece kalmıs olsanız 1360 tl
world kartın varsa peşin fıyata yuzde 30 ındırım oluo oda 952 tl
Şımartma kız beni :)
herkes ogle tatılınde anlasılan bende unitemı bitirp öyle gelım demıstım :)) ascık mola verdım sonra derse devam tekrar pofff(
hemsom cıkıyomusun yaa ben yenı gelmıstım ;-)
amanda resımde koyarmıs avatarına masallah canım çok yakışısıyorsunuz ..Allah tamına erdırsın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?