2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben tatıle neyım gıdemem herhal cunkum yuzme bılmyom :roflol: aman benım memleketeım zaten tatıl turzm yerı bee
göreme urgup kapadokya avonos derınkutu ıhlara vadısı daha syarım yane bınerık bıde balona ohh alsana tatıl hem ordakı otellernde yuzme havusları var aılemede cok yakın ohh ben buldum yerı

ii sayılır ders çalışma stresi içindeyim ,diyorumki bunuda okuyayım şurayada bakayım çıkıcam yarım saattir bu şekildeyim yani sen nasılsın ?

valla böcük biz de bilmiyoz yüzmeyi nişanlımla hee:roflol: zaten beyefendi öyle sıcağı güneşi de sevmiyo...Allahtan kışın evleniyoz heeyerimseniben

ii sayılır ders çalışma stresi içindeyim ,diyorumki bunuda okuyayım şurayada bakayım çıkıcam yarım saattir bu şekildeyim yani sen nasılsın ?

canım zor ya ders işleri, Allah yardımcın olsun...ben d eiş güç peşinde koşturuyom iyiyim çok şükür

bende denizi ,yüzmeyi çok seviyorum,hep dua etmişimdir,hayatımı paylaşacığm insanın da denizi sevmesini,neyseki dualarım kabul oldu,çünkü önemli olan iki tarflı anlaşmakk...dasilvadidocum sizde uludağa gidersiniz artık beraber :))) ben hep kışın evlenirsem uludağa gitme hayalim vardı :))
böcüğüm sende bulursun kafana göre birini inşş.memlekete gidersiniz :)))
şaşkın kız sana da Allah kolaylık versinn,ben hala ne zaman böyle kalın bir fotokopi dosya görsem ünivrste zamanlarım vizeler finalar gelliyor aklıma ,o kadar etkilemiş beni :)))

kızlar cok kötu oldum ben ya heryerım agrıo belım cok kötu accık özel gunumdeyımde oofff cok fena oldum artı mıdemde cok bulanıoo bı saattır yatıodum sımdı bırazcık daha ıyıyım ıns gecer

lady cim uludağ fikrini ben de söyledim ama şaşkın nişanlım oralara çığ düşer ben korkarım dedi:roflol: artıkın evde takılıcas balayı niyetine:asigim:
minlyam canımbenim sen de dikkat et kendineee:teselli:

muhsın y.son yolculuğunda allahım yakınlarına sabır versın mekanları cennet olsun ınş

saol cnm
valla borcum olmasa hıc dusunmem ohh derım havada guzel gezerım ama bu halde sınırlerım bozuldu ınş bundan sonra olmas

Bende sitesinden baktım canım

muhsın y.son yolculuğunda allahım yakınlarına sabır versın mekanları cennet olsun ınş

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…