2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

anladım roselincm başka sitelerden de baktım bende,biraz pahalı evet,ama çok güzel yaa,benm nişanlım venedik diye ısrarlı ( ama onu kıbrısa ikna etmeyelimm,sen ne yaptın canm siz neresini düşünyrsunuz genel olarak..

Malesef Ladycim oteller çok pahalı.aslında gitmeyebiliriz.öyle diyo nişanlım sen ucuzundan güzel bişeye rastlarsan bana haber et emi?

Bu saate kimsecikler kalmıyor bu topiktede.
Bugün günümüz vardı ordaydım. Gün günlerinde özel izinliyimde :))

Çooooook canım sıkkın tarifi imkansız yanii..
Hergün birini buluyorlar bana.
ışte görüşsen birkerecik ne olur diye hep hep hep.
Ve ben artık bilmiyorum ne diyeceğimi. Şimdiye kadar hep kesin bir dille hayır diyordum ama.
O kadar ısrar ediyorki teyzemin kızları ne yapacağımı şaşırdım.
Hala düşünmekteyim. Onu unuttum mu hayır. Ama unutmayı mı bekleyeceğim onuda bilmiyorum. Yada beklemelimiyim..
Anlayacağınız kafam karman çorman.

Bi yandan çeyiz almaya başladım. Mikserimi ve robotumu alacağım inşallah.. Ondan sonrada ütümü, şarjlı süpürgemi, elektrik süpürgemi alacağım.
Mikserle robotu peşin almak istiyorum bakalım hayırlısı, başka bir masraf çıkmazsa.

Ayy kafa çok karışık, çarpıntım var.ıçim daralıyor. Ne karar vereceğimi şaşırdım yaa.

nehircim hoşgeldin

evet akşamları kimse olmuyor burda ben de bu hafta ders çaışıyorum full time bi bakayım dedim .

ee canım gençsin güzelsin tabi bulacaklar sana birini ama biraz daha bekle bence acılarını tamamen sar doğru zaman geldiğinde adımını atarsın.kendin için en doğru kararı sen zamanı geldiğinde vereceksn canım.

çeyize de başlamıssın aldıkalrın çok güzeller reimlerini koydukların.güzel günlerde kullan.

bugün böcük yok ya hepten ıssız olacak galiba minlya roselin lady nerelerde acep

merhaba kızlar,yeni evliler topiğinde yazıyorum,bende 2008 sonbahar gelinlerinden oluyorum.hepiniz sonbaharda mı evlenecek,hazırlıklar nasıl gidiyor:dance:

kızlar gunaydın iyileşiceme gunden gune daha cok hastalanıorum sımdıde ates ates yanıorum basım agrıo her yanım yanıo bogazlarım şiş yıne doktordan gelıorum ılac yazdı muayene ettı gecmezse ıstıraat verıcem dedı((

merhaba kızlar,yeni evliler topiğinde yazıyorum,bende 2008 sonbahar gelinlerinden oluyorum.hepiniz sonbaharda mı evlenecek,hazırlıklar nasıl gidiyor:dance:

cnm yaa hazırlıklar henuz baslamadı mayıs hazıran gıbı baslıcak..
sonbahar gelını olarak tecrubelerını anlat hele?
bu arada bugun kemerde yerımızı ayırtıoruz erken rezervasyondan yararlanıcaz ıns..
kemer hotel LA MERhihoyyyt

minilya neyin var,üşütme mi,ilaçların iyi gelmiş olması gerekiyor şimdiden

minilya neyin var,üşütme mi,ilaçların iyi gelmiş olması gerekiyor şimdiden

ya ınanırmısın ılaclar ıyı gelmedı daha fenayım sımdı soledım doktora farklı ılaclar yazdı bogazıma baktı offf enfeksıyon kapmıssın dedı cok kötu dedı ıkı gun bu ılacları al dedı yıne yanıma gel dedı ((
cok kotuyum ya her yerım yanıo ve agrıo hele de basım ınanırmısınız suan bengay dıe bı krem var onu surdum normalınde ıs yerınde kokar ama kokar mokar banane ben cok kötuyum((

canım kemeri bilmiyorum ama bazı oteller denize sıfır değil,kıyısı bile yok,aradan yol geçiyor.nasıl bir otelmiş,resimlerini gördün mü?ne kadara geliyor.
nelerden bahsedeyim hele sen söyle
mesela benim düğünümün olacağı gün hava güzeldi,bence ekim güzel bir ay evlenmek için,ne çok soğuk nede çok sıcak.

minilyacım geçmiş olsun yavrucum dikkat et kendine yaa üzüldüm:1hug:
dirim, sen de hoşgeldina.s. arkadaşlar sonbahar da evlenecek inşalah ben de aslında eylül 26 istiyodum ama aralık 12 ye ertelendi...hayırlısı olsuna.s burdaki arkadaşlığı çok sevdiğim için bu topiğe yapıştım bırakmıyorum:roflol:

canım benimde boğazlarım iltihap kapmıştı,ilaçla ancak 5 günden sonra düzelebildi.,bengay burnuna iyi gelir,ama biraz kokar tabi kaydirigubbakcemile3

evet düğünden önce burdaki arkadaşlarında bana okadar faydası olmuştuki,gerçekten de güzel bir site,bende seviyorum.:enbuyukkk:

cnm kemerde denıze sıfır 4 ala cart restaurantı ucretsız rezervasyonlu..
ıkı havuzu var bı kapalı havuzu var ıkı kaydıragı var..
hersey dahıl konseptınde..
ets den rezervasyon yaptırcam ve kemere 4 km uzaklıktaydı sanırım..
havaalanına 46 km..
arka sayfalarda resmını koydum..bakarsın onun dısındada
balayı paketı de var bmesela masaj ucretsız
odaya kahvaltı hergun gazete servısı
bı gece guzel bı mekanda aksam yemegı felan

cnm sormak ıstedıgım su ne zaman mobılya aldınız ve mobılya alması cok zor mu ben ılk bakısımda bıle bunaldım(
onun dısında salonu kaca tuttunuz ıstedıgın gıbı oldumu vss vss

minilyacımm geçmişşş olsunnnnn hala düzelmedin miiii canımm yaa

maalesef cnm ya inşş gecer hapları yutunca..

saol cnm ya ıns gecer

canım benimde boğazlarım iltihap kapmıştı,ilaçla ancak 5 günden sonra düzelebildi.,bengay burnuna iyi gelir,ama biraz kokar tabi kaydirigubbakcemile3

ooff off ıns gecer valla bengayla rahatlıorum napım aksam eve gıdınce banyo yaparım kokusu cıkar napım

cnm ıste burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…