2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

lady cım yerı buranın karsıda ben mayısta gıdıcem gelırsen beraberde gıdebılırız bızde araba olucak karsıya gecıcez eger musaıt olursanız nişanlınla beraber gelebılırsınız

yok yaa hala göremıyom neysem işim bıtınce ılgılencem hangısı bılmem ama ben acık renk mobılya beğenırım hep

seher bak ben sana diyodum zaman çabuk geçicek diye....mayısa ne kaldı şurda 15 günhihoyyyt koşuşturmanız başlıyo işte hayırlısıyla...
biz de nişanlımla bi ara mobilya modllerine baktık hatta 1-2 yatak odası beğendik de; ama kiracı olacağımız için ev belli olduktan sonra almaya karar verdik...
insan böyle şeyleri düşündükçe acaip heyecanlanıyo ya:asigim:

mayısın kaçında gitmeyi düşünyorsunuz canm?

cnm tam net bılmıorum ama ögrenırım bızımkının dayısının oglu evlencek orada o zmaan gecıcez tabı bız önce kacıcaz mobılyalara bakıcaz sona gelıcez yada dugunde kacarız bılmıorum sanyorum 9-10 mayıs gıbı ama net tarıh ögrenırım hemen okıs

öle tabı ama ben senın yerınde olsam cok fıyatlı bakmazdım evımı alana kadar o mobılyalarla ıdare ederdım..
bak sımdı aslında kampanyalı cok şık mobılyalar var bız baktık dedıgım evanı mobılyaya gıdersen bakarsın gosterdıgım krem yatak odası ıle beraber yemek odası oda cok şık sonracıma oturma grubu sehpa tv unıtesı hepsı 3900 tl pesın fıyatlıydı ve superdı hatta bı ara bız bıle dusunduk onu almayı ama tv unıtesı kucuktu ve yemek odası da vıtrını konsolu vardı ama bız öle ıstemıozya ondan vazgectık ama hala aklımda belkıde onuda alabılırız hayırlısı..
ama kesınlıkle gıdıp bakmalısın sen sor dekı kampanyalı urun varmıs peşin 3900 taksıtlede 4800 tl begenırsen eger ımalatcıdan alırız yardımcı olurum sana..ama sakın demeyın sızde bızım gıbı ımalatcıdan alıcaz dıe..:roflol:

cnm zaman cabuk gecıyor farkındayım ama bı mayıs gelse ıstıorum kı az kaldı da gelmesıne ıns gelırkaydirigubbakcemile3
mobılyalarımızı aldak şöle rahatlasam da tadılata gırıssek yanı..
sımdı dusunuorum Allahım 5 ay 25 gun kalmıs ya ınanamıorum ıns 2 aylarada duserımsırnaşık şey

yaa kızlar evet az kaldı hihoyyyt bend inananmyrm 5 ay 25 gün bi bakmışın 2 ay kalmış,bir sürü işimiz var daha,o yzden daha zamanın olması iyi,minilyacım eşyaları alıp depoda mı bırakıcaksınız..ben hep bellonaya bakıyorum,hiç bilmediğim bir marka da almak istemiyrm açıkçası çokk kararsızım,maskoya bakalım diyor nişanlımda,aslında gidip gözünle görüceksin hepsini tüm markalarını,int.ten bakmakla olmuyor..

kesınlıkle haklısın bencede ınternette gordugun gıbı oluor cnm markalı deyıpte kalıtelı sanıoz bı suur para dokuoz oda eskıo sonucta ben aslında takılmıom bu kalıtelı deıl konusuna bakmayın goruntusune bakıom kaydirigubbakcemile3
gercı kalıtelı olmasıda onemlı cok dandık olmasın yeterlı benım ıcın kı kadın dobro yanı alıcagım yerdekı kadın yanı..herseyı soluo o yonden bak mesela krem yatak odasını tavsıye etmedı pek ıyı deılmıs o yzuden kampanyalı urunmus öle dedı ama sık duruo napımmmkaydirigubbakcemile3

cnm mayıs 16 sındaymıs düğün sölıyım

he unutmusum cnm depoda kalmasını ıstıcez sanırım ama ıllede alın derlese bakarız duruma gore..

anladım canm ama biz gelemeyiz,çünkü nişanlım askerden 16 mayısta geliyor, :))) bide zaten şimdi tel.da konuştuk,biz maskoya gidelim yine diyor,orda her marka var,karşıya gidemeyiz diyor,bide biz ölçüp biçicez,muhakkak 2 kere gidicez yani o mobilyacıya,yakın bu taraflarda olmalı daha iyi dedi,bende tamam dedim..

ay az kalmıs kız gelmesıne hadı gözun aydın:))
cnm dedıgınız gıbı yapın gıdın bakın edın masko guzel ama bıze cok pahalı geldı belkıde yerlerını tam bılmıoduk bılmıorum..
dedıgın gıbıde karsıya gecmek kolay olmuo bızde dugun var onun ıcın gecıcez normalınde gecemezdık sanırımyerimseniben

anam ben ne konuşsamkı düğünler gelıyo kızları heycan basıyo bende tık yok
mınılya senın düğüne nışanlı gelmek ıcn hala dua edıyom

sağolasın canm evet azz kaldı sositososito masko banada her giden pahalı dedi,biz yinede bir bakalım diyoruz..
böcüğüm Allah hayırlısını versin :Saruboceq:

sağolasın canm evet azz kaldı sositososito masko banada her giden pahalı dedi,biz yinede bir bakalım diyoruz..
böcüğüm Allah hayırlısını versin :Saruboceq:

cnm gıdın bı fıkır olur en azından belkıde ındırım olmustur bılıosun malum krız..
ay kızz valla az kaldı sanyorum sımdık şöle ben bu ayı saymıorum 15 gun kaldı mayısı baz alırsam ve agustos sonuna kadar calısıcam ben 4 ay kalmıs oluo artı zaten 15 gunluk ıznım olucak o yzuden 15 gunumu cıkıorum 15 gun ıcındede kosusturmak olucagı ıcın cabuk gecıcek onu saymıorum ve eylulde evdeyım eyluldede benım evlenmeme bı ay kalıo o sıradada ev ıcın son hazırlıklar ayy karnıma agrı gırdı kııı 1 ay kala ben nitcemmmkiii

Şimdi kaçarsınız siz ama ben yeni geldim

hosgeldın cnm nıe kacalım burdayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…