benımkısı zatı yok -tatlicadiarzu- neyse bakcem bı çaresıne cok rahatsız oluyom hanı bı kac kez gordum bısı demedım ama hep burayı okuyup bıde bısey yazmaması garıp kafamçokkarıştı uyy işim bıttı geldım ama ayaklarım zonkluyo resmen
ayy bu haftada ödeme yaparsam 2bın tlcık kalcak takstlerım acep nezmn maaşımı alıp bıgunde harcycam ,işte o gunu beklıyorum:asigim:
canım en iyisi hazine bonoları. sonuçta arkasında devlet var zarar etmen için ancak devletin batması lazım. ama ondada uzun vadede kazanabiliyorsun. kısa dönemde pek bir getiri sağlamaz.
hoşbulduk canım. nasılsın iyimisin?
bu arada akşam bi mağazada çok güzel bir abiye elbise beğendim :dance: . nişan için. diktirmeme gerek kalmadı. zaten evde olacak aile arası. boşuna gereksiz masraf ve stres.
h geldın bacım ne kacması
anam ben ne konuşsamkı düğünler gelıyo kızları heycan basıyo bende tık yok
mınılya senın düğüne nışanlı gelmek ıcn hala dua edıyom
hosgeldın cnm nıe kacalım burdayız..
Yok en iyisi hıdrellezde böcüğüme dilek yapmak.Hızır aleyhisselam gelirmiş gece her gülün dibini dolaşırmış derler.kesin olmasa da dini bi yönden sunulduğu için inanıyom ben
offf kızlar kabus gibi yoğun bi gün yaaa mesaideyim bi de 8 e kadar...
ilgilenemedim sizle de özledim valla:teselli:
Ben essahtan diyom haaa.böcüğümün yaşı evlenmek için elbet geç değil ama kimi insan yuva kurmaya daha yatkındır.böcüğüm de öyle.ben mesela 28 im ama gel içime bak 15 lerde geziyom :roflol:
Bekarlığı nasıl yaşadım bende bilmiyom hayatım hep okumakla dersle geçti o bitti iş hayatı derkene yıllar püf oldu.asıl siz bilin yaşlarınızın kıymetini.yaşlanma yolundayım ben
minilya merak etme aramızda kalır sen yine iyi tuzu fazla kaçırıyon ben hiç bilmiyom yapmayı:roflol:
ama mesela ben acaip derli topluyumdur maşallah...herşeyim düzenlidir, ama bi de ben de evlenince sapıtıp dağılırsam bilemeyecem-tatlicadiarzu- nişanlım toparlar beni artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?