Merhaba kızlar ne yazdınız sabahtan beri okuyamadım.okurum birazdan.az işim var.nasılsınız
roselın ınş dıledığını alırsın en sevmedığım sey evlencek cıftlerın işlerıne karısılması ınş alırsın cnm
dr geldım 4 tane krem verdı 15 gun sonra tekrar gtcem ozmnda çiller ıcın dedıkı bu mevsım çil tedavısı olmas bıraz hava ısınsın sende bu sıvılcelerden kurtul öle dedı
ama ılk gördu benı böle :1shok: dıpcık gıbısın nıe geldın:roflol: kollarımda cıkan kabarcıklarıda gosterdım
güle güle gtsın gelsın
nan kayınbıraderın var baa nıe demedın :mymeka:
kız çocuun manitası var bee delükaydirigubbakcemile3
minilyacım o kadar şey yersen tabikide miden bulanır :))))) bencede soda iç canm sen :))))
böcüküm afiyetle ye yemeeeeni
flaş haber....kayınbiraderim kütahya da havacı yapacakmış askerliğini uzun dönem...25inde teslim olacakmış şimdi nişanlım söyledi....
hayırlı olur inşş.didemcim,uzun dönem 15 ay mı yani,yoksa asteğmen 12 ay mı..Allah kız arkadaşına sabır versin
benm ark.ımında nişanlısı gitti daha yeni 12 ay asteğmen çıktı şansına,6 ay ksısa dmnem istemesine rağmen,acemiliği samsundaydı,usta birliği de kura çekmiş,şırnak bağlıca ya çıkmış..
Bende tekrar geldim.böcüm geçmiş olsn.walla heralde ben istediğim eşyaları alamicam.nişanlım daha başka biyer buldum diyo.daha uygun fiyatlı saınırım.dolayısıyla benim istediklerimde güme gidicek.offfffffoffffff hiç mi gülmicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?