2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba kızlar ne yazdınız sabahtan beri okuyamadım.okurum birazdan.az işim var.nasılsınız

Hoşgeldin roselinim, nasılsın keyfin nasıl?
Senin gerçekten çok az kaldı. Nasıl nişanlınla aranız? Herşey çok güzeldir inşallah..

Böcüğüm güle güle bende çıkacam birazdan gene.annen gitmiş üzüldüm ağlama nolur bende ağlıyom zaten senağlama bidahada deme ben o kadarcuk yorum yapabiliyom tamammı len :mymeka:
Hoşbulduk kızlar.kızlar walla hazırlık falan gitmiyor.güya ben takımları seçtim ama hala alamadık.üstelişk sanırm istediklerimde olmicak.çok üzgünüm.bu yüzdende aramızda bozuk tabi nişanlımla
Nehirim seçtiğim takım beyazdı ama oturma minderleri siyahtı.gerçekten çok sevmiştim.temizleme sorun olmicaktı kaldıki salon takımı beyaz seçtim.oturma takımını gri aldım ben zaten

roselın ınş dıledığını alırsın en sevmedığım sey evlencek cıftlerın işlerıne karısılması ınş alırsın cnm

dr geldım 4 tane krem verdı 15 gun sonra tekrar gtcem ozmnda çiller ıcın dedıkı bu mevsım çil tedavısı olmas bıraz hava ısınsın sende bu sıvılcelerden kurtul öle dedı
ama ılk gördu benı böle :1shok: dıpcık gıbısın nıe geldın:roflol: kollarımda cıkan kabarcıklarıda gosterdım

geçmiş olsun böcüküm nazar değmiştir sana bence:1hug:

böcüküm afiyetle ye yemeeeeni

flaş haber....kayınbiraderim kütahya da havacı yapacakmış askerliğini uzun dönem...25inde teslim olacakmış şimdi nişanlım söyledi....

böcük gecmıs olsun cnm..

roselıncım moralını bozma cnm bu gunler streslı gunler sızın ıcın ıns aranız duzelır cnmcım

kızlar ben bugun habıre tıkınıorum 5 tane halley yedım 1 lıtre kola ıctım annemın yaptıgı sarmaları işe getırdım bıde onu yedım bıde erık almıstım onuda yedım hala bırazıda masamda duruo benı ye dıo tuzlayıp tuzlayıp yıyorum az once patron geldı habıre tıkınıosun dedı bana :1closedeyes:

kızlar sıze bişi dıcemmm mıdemmm bulanıooo soda alımmı işe yarar mı?:çok üzgünüm:

böcüküm afiyetle ye yemeeeeni

flaş haber....kayınbiraderim kütahya da havacı yapacakmış askerliğini uzun dönem...25inde teslim olacakmış şimdi nişanlım söyledi....

hayırlı olur inşş.didemcim,uzun dönem 15 ay mı yani,yoksa asteğmen 12 ay mı..Allah kız arkadaşına sabır versin
benm ark.ımında nişanlısı gitti daha yeni 12 ay asteğmen çıktı şansına,6 ay ksısa dmnem istemesine rağmen,acemiliği samsundaydı,usta birliği de kura çekmiş,şırnak bağlıca ya çıkmış..

canım onu daha net olarak bilmiyom nişanlımla doğru dürüst konuşamadım artıkın akşma öğrenirim detayları

Bende tekrar geldim.böcüm geçmiş olsn.walla heralde ben istediğim eşyaları alamicam.nişanlım daha başka biyer buldum diyo.daha uygun fiyatlı saınırım.dolayısıyla benim istediklerimde güme gidicek.offfffffoffffff hiç mi gülmicem ben

roselincm sıkma canını yaa,tabi ki insan üzülür ama nişanlın açısından da düşün,belli ki uygun fiyat olduğu için onu almak zorunda kalıcakk..hem ilerde durumunuz çok daha iyi olur,değiştirirsin mobilyalarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…